Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

TCT Şanzıman Garip Arıza

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mitoist

Merhabalar,

Sabah aracımı çalıştırdım ve çalıştıktan 5 sn kadar sonra Vitesi kontrol ettirin, Start Stop devredışı diye bir uyarı aldım. Araç Mito 1.4 T Multiair TCT. Vites geçmedi ve araç yürümedi. Daha sonra Ustamı aradım ve dediği gibi aracı N de çalıştırdım arıza kayboldu. Akşam tekrar çalıştırdığımda yine aynı arızayı verdi. Yine N de çalıştırdım arıza kayboldu. Vites geçişlerinde hiçbir sorun yok gayet düzgün vuruntusuz çalışıyor. Konu hakkında daha önce başına gelen oldu mu olduysa neden kaynaklanmış olabilir ? Akü son zamanlarda zayıfladı. Bundan kaynaklı olabilir mi ?

canertasci

Aküyü değiştirerek başlayın hocam işe, 

Start&stop zaten doğrudan akü ile alakalı ve genelde birden fazla hatayı aynı anda veriyorsa akü muhtemel.  Z

agucba

You are not allowed to view links. Register or Login
Aküyü değiştirerek başlayın hocam işe, 

Start&stop zaten doğrudan akü ile alakalı ve genelde birden fazla hatayı aynı anda veriyorsa akü muhtemel.  Z

You are not allowed to view links. Register or Login 'nın yazdığı gibi, önce aküyü kontrol ettirin veya uygun bir akü ile değişim yoluna gidin. Zayıflamış akü bir çok arıza belirtisi verebiliyor zayıflamış akım nedeni ile.

///////////////