Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Önden gelen ses..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ejelibonum

arkadaşlar arabam da 2 gündür önden gelen bir gıcırti var küçük kasisten veya araba esnediginde on sağ dan bir gıcırti geliyor sanki yağsız kalan birşey var.. Neden kaynaklanıyor acaba?

admin

Salıncaklar, bir ara gittiğniz servise uğrayın, derdinizi anlatın, İyice bir yağlasınlar, hallolur.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Fırat

bende aynı sorundan muzdaripim.salıncak burçlarından olabilir.yağlanırsa bi süre daha idare ediyor ama tekrar yapıyor.çözümü değiştirmek.

ejelibonum

arkadaşlar iyi ki varsınız gerçek den herkez o kadar ilgili ki çok teşekkür ederim servise gideceğim bu aralar 110bin bakımı geldi zaten işten ayrıldığım için götüremedim bakalım inşallah bu ay bir ise başlarım da arabam bakımsız kalmasın

ersinguller

bu konuyla ilgili baya derin bi topic hatırlıyorum..

şırıngayla nasıl yağlanacağına, değişmesi gerekirse fiyatlarına kadar bilgiler mevcuttu..

bi aramak lazım o topici..

ejelibonum

ben daha 4 aylık alfa kullanıcısım araba hakkın da yoğun bir bilgim yok arkadaşlar söyledi salıncaklar dan geldiğini ben bilmiyorum bilsem boş yere konu açmazdım yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim

ersinguller

yok canım o manada demedim.. :) nani aynı şeyler bir daha yasılmayabilir.. o da faydalı topicti, bakmakta yarar var anlamında dedim

adnan.geyik

Bence alısın. Cünkü 3-4 yıldan sonra bu gıcırtı baslıyor. Ve bitmiyor. Ya cok ugrasıp Tüm tasıyıcı aksamı zaman icinde yenileyeceksiniz. Yada Bektasın dedigi gibi yaglama ile belli bir süre durumu idare edeceksiniz.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

webu

arkadaslar , bu konunun benzeri aşağıda verdiğim linkte de tartısılmış.. belki yardımcı olur size ..

You are not allowed to view links. Register or Login