Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Titreme sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mehmet ali

Arkadaşlar merhaba site içersinde forumlara baktım ama soruma karşılık bir başlık bulamadım, konuyu özetlemek gerekirse aracım 2012 model 1.3 Mito yaklaşık 6 ay önce aldım, aracın sağ dikiz aynası sağ silecek ve direksiyon rolantideyken (700,800dd) titreme mevcut motor kulağının birini değiştirdim şimdi bir tamirciye göre rolanti yükselmesi gerekirken diğer bir tamirci motor kulaklarının tamamımın orjinali ile değişmesi gerektiğini ve rolantimşn normal değerlerde olduğu söyleniyor, sizce ne yapmalıyım

Şimdiden teşekkür ederim :clover:

kaanromeo

Mehmet ali

Servis fiyatları el yakıyor kaanromeo, Avrupa yakasındayım güvenilir ve üzmeyecek biri varmı bildiğiniz

melih123

Bence ilk maf sensörüne baktırın hava yakıt karışımını hassas ayarlayamıyorsa titreşim yaptırabilir.Motor kulaklarında ise orjinalden şaşmayın yan sanayi ilk 2 ay güzel sonra yine başlıyor titremeler.
Alfa Romeo Gt 2.0 JTS Selespeed

Mehmet ali

Melih123 cevabın için öncelikle teşekkür ederim.
Dizel yakıt pompasını değiştirdim, motor kulağının biri kopuktu değiştirdim diğerlerine gerek Yok Dedi yapan arkadaş (10 gün oluyor) , maf sensörü nedir bilgi sahibi değilim ama yaklaşık 2 ay öncede orjinal olarak hava akımıyla alakalı bir parçanın değişimini yaptım ama titreme devam ediyor servis önerisini dikkate alacağım gibi görünüyor ama çok fazla fatura çıkarırlar diye tırsmıyor değilim