Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Xenon dönüşüm kiti??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur

evet deneyelim istersen bir best servisi :)

anIL(34an623)

bu PIAA ampulleri ben walla efsane sanıyordum. bizim bu çevrede satan yer yok sanırım. hiç rastlamadım. maslak tarafına gitsen bulunur da üşenmiştim walla. çok güzelse ama uğraşırım yani bulmak için. ben de iyi referanslar almıştım çünkü.

Alfadanadam

ben haftasonu istanbul'a gidiyorum, Maslaktaki servisime de uğrayacağım. Servisin taktığı bir marka vardı ama detay sormamıştım. PIAA değilse onu da sormaya çalışırım.

Onur

Anılcım bende ilk olarak bu ampul olayını araştırmaya başladıgımda sordugum kişiler yerler veya araştırdıgım internet sitelerinin HEPSİ PİAA dünyanın en iyi ampulu diyorlardı. ancak ozamanlar bu ampul burda satılmıyordu sadece amerikadan siparişle getiren birkaç yer vardı. ama artık bugun satan birkaç yer oldugunu ögrendim. izmir deki best servisin sitesinde vardı en azından. piaa hem uzun ömürlü (iddalarına göre otomobilin ömrüyle bir) hemde renk olarak en iyi xenon taklidi.ama fiyatlar digerlerine göre ucuk rakamlardı tabi. ondan onada bakmanı tavsiye ederim

master

PIAA'lar çok nazik imiş. Aracı kaparken veya açarken mutlaka kapalı olması gerekiyormuş farların , ancak aydınlatma ve xenonumsuluk bakımından dediğin gibi en iyileriymiş Onur , ve oldukça pahalılardı. Best Servis'te HB3 için varsa alırım ben. Çünkü HB3 için bulabildiğim tek xenon kiti Texon marka , o da G.Kore malı :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Onur

"Texon marka , o da G.Kore malı "  ooo kaçırma kardeş sen onu al :))

master

Yıldırım hızıyla PIAA'lardan vazgeçtim :) Aydınlatmasına çok iyi diyen de var rezalet diyen de. Şu aralar Philips Xenon'lar üzerinde duruyorum. Dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geldik yani :) You are not allowed to view links. Register or Login">www.hid-online.com adresinde HB3 için Philipsler var , gümrüğe takılmayacağına emin olsam alacağım ama , korkuyorum işte. Gerçi o kadar para vermişken 3-5 kuruş daha verip dertsiz tasasız Türkiye'de taktırmak var ama 1 milyarı söylerken bile korkuyo insan :) Sadece kısalara verilir mi o kadar para... Verilir mi ? Bilmiyorum :)

İzmir'de Philips Xenon takacak yer bulayım bari , gidip bi konuşayım nedir ne değildir. Olmadı İstanbul'dan yolluyolar ordan alır burda taktırırım.. Ya da yeter ulen , taktırmıyorum xenon falan derim olaya noktayı koyarım :)

Hatta evet , koyuyorum noktayı , almıyorum ulen Xenon :) Philips'in o dandik Vision plus bıdı bıdı ampullerinden alıcam , takıcam , HB3'ü vardır herhal. Oh be , karar verdim sonunda :)

Edited by - master on 01/12/2005  17:58:06
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Bazen izmirde yaşamak gereksiz masraf yapmanın önüne geçebiliyor : ) 1 milyar sadece kısalar için çok gereksiz bir harcama olurdu bence Önder.. Mantıklı bir karar verdin.. taki birisi aklına tekrar sokana kadar diye eklemek isterim  : )

Onur

Önder turbon var V6 ın var xenon un yok :)) çok saçma bence sen xenon dan vazgeçme!!Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

Öndercim senin GTV ye derman olmaz ama eğer makyajsız 156'sına xenon taktırmak isteyen olursa FK otomotivin farlarında hem angel var hem de mercek.. çift kaymaklı yani..hem şekli güzel hem de Xenon yapmaya müsait..Benim farlar böyle olsaydı direk alırdım..

Register or Login" width="471" align="left" vspace="2" border="0"/>

Onur

far güzel ama 2 defa masraf yapıyorsun bunu alınca :(

Alfadanadam

öyle belki ama bir düşünsene bunları takınca nasıl olur araba ..off off :)

xenon yaptırmayacaksan bile güzel olur..şöyle akşamüstü angellar açık tatlı tatlı geziniyorsun..süper olur..artı farların tasarımı da güzel..gündüzleri bile çift far tasarımı başka gösterir arabayı....

Onur

parklar açıkken hakkaten inanılmaz. ben gördüm bir tane uygulanmış halde. senin arabanın rengine de tam gider hani ... Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

Onurcum benim farlar seninkilerle aynı biliyosun..o yüzden bana uymaz :) yoksa dakka durmam zaten...

Onur

biliyorum ama angeleyelar farın zemini boyanıp uygulanamaz mı?? :))

Edited by - Onur on 01/12/2005  21:18:44

Alfadanadam

yok, ona cesaret edemem işte..direk alıp takılacak şeyler harici öyle şeyler yaptırmayı pek güvenli bulmuyorum açıkçası..

Onur

aynen benim içinde problem o. ama koyu renk arabaya angeleye enfes :))

anIL(34an623)

her alfa romeo'da xenon olması gerek öndercim. tolga'ya bakma sen Register or Login"/> xenon arabayı genç ve lüks gösteriyor. xenonu takacan, yoluna bakacan. ben bunu bilir bunu söylerim. Register or Login"/>

para ve zevk meselesi ama xenon yaparken ben mercekli far da takacam, xenon da. belki biraz pahalı olacak ama 10 numara olur. mercekli fara da dikkat edilmesi gerek. resimlerde çok güzel duruyorlar ama sonra 1000 tane dandikliği çıkıyor. içine su alması ve yükseklik ayarının sapıtması başlıca sorunları.

şu an bizzat incelediğim modeller philips'in en iyisi olduğunu gördüm. bence acele etmeye gerek yok, biraz daha para biriksin, fiyatlar biraz daha düşsün, en güzeli olsun.

Edited by - anIL(34an623) on 02/12/2005  00:33:51

master

Evet ilerde bakarız :) Benim Turbo'm bi standarta dönsün önce , bi de egsoz muayenesinden geçeyim başka bişi istemem :)
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Eh arkadaş dediğin böyle olur işte : )

Ver 1 milyarı öndercim sen en iyisi rahat bırakmazlar seni : )

anIL(34an623)

film karesi gibi oldu. önder'in bir tarafında melek tolgaRegister or Login" alt=""/>, diğer tarafında da şeytan ben!Register or Login" alt=""/>

master

Eheheh :) Ya artık cacığını çıkardım biliyorum ama şöyle bişey buldum

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login

burdaki Valeo paketini alsak uygulamak mümkün müdür ? Sağlıklı olur mu ? Ekstra bi şeye gerek olur mu ? Yoksa hiç girmiyim mi bu işe :) Bikaç örneği var da anlamadım adamlar yeni reflektörler falan almış ekstradan , kilitlendim kaldım :) Projektör kullanınca daha verimli sonuç alınıyo diyolar. Bi de bunu almak istersem çok rahat alırım , gelme sorunu falan olmayacak , tanıdığa sipariş edicem :) Ya da You are not allowed to view links. Register or Login'da philips'in ürünleri var 370 ve 450 dolara ama onları Kanada'dan San Francisco'ya yollamak biraz zor , tanıdığım 14 gün sonra gelcek , o biraz sakat yani.

Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Onur

valeo iyidir sen benim kine de uygun bişiler bulsana oralardan ben anlamıyorum LVQ-212 G3 Ballasts tır falan :) 369 dolarsa iyi  :)

n/a

quote:

anIL(34an623) wrote:

film karesi gibi oldu. önder'in bir tarafında melek tolgaRegister or Login"/>, diğer tarafında da şeytan ben!Register or Login"/>

anıl valla yazıktır yapma ya batırcan cocugu?? Register or Login" alt=""/> ondercim bence denemeden yada deneyen biriyle konusmadan bilemezsin! su philipsleri arastıralım bi! cok pahallı deilde hem eger cok farklı olmıcaksa gerek yok 1mılyar vermene! yada sole dusunsene sen 1 mılyarı gozden cıkarmısın ztn bence once bi git dene phılıpsı beyenmesen xenon al hem içine sınmıs olur hem o parayı verdikten sonra ah o kadar para bosa gitti demezsin....!

whale

ya hiç niyetim yoktu ben bile imrendim şimdi bende mi yaptırssam önümüzdeki haftayada istanbula gidiyorum. Bak şimdi ya aklıma soktunuzRegister or Login" alt=""/>