Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Xenon far çok yakışıyor 156'ya

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Düzeltiyorum, sitesinde tekrar gördüm şimdi Hatta daha iyisi Türkiye'den internetten alabileceğiniz linki de veriyorum..Hem de daha uygun fiyata :) You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login  

n/a

Driver seat o konuştuklarım değilmi Bülent ?? Kendilerinden haberleri yok onların ya..

Alfadanadam

Haklısın dostum, drivers seat ile iş yapılmaz..ama bu linkten direk alınabiliyor..Meraklılarına duyurulur..(Satın almadan önce stoklarda olup olmadığını teyit etmekte fayda var)

Eğer resimdeki gibiyse gerçekten GTA farlarından bile daha güzel..Farın iç tasarımı çok çok güzel...

n/a

Kesinlikle bende direk almayı düşündümde hem stoklarda yok diyorlar hemde 3 gün içinde teslim diyorlar naapıcaz : )

Yarın bir tel edelim bakalım ne dicekler : )

Tufan

bir dakika ya, ben 1-2 ay içinde driver's seat'e gidip mercekli far siparişi vermeyi düşünüyordum. ne oldu neyi kaçırdım? niye onlarla iş yapılmaz??

n/a

abi ben gecen gun aradım sordum drıver seatı 25 marta gelcek ve nakitte 470e kadar indirdim!!!

Tufan

budur işte. Register or Login" alt=""/>

peki izmire mi gönderecekler?

n/a

yatırın parayı buraya faturayı aksam yollarsanız faxla bizde alır almaz veririz kargoya dediler 1 gun sonra elimizde olurmuş!! vala ben daha yeni egsoz aldım ama 2 ay içinde alıcam isterseniz birleselim 3 tane alalım parayı dahada asagı cekelim Register or Login" alt=""/>

n/a

ama simdi bolede olmaz siz alın valaga ben ogrenci adamım 2 ay ne getirir ne goturur bilemem sonra seni bekledik olur vala bi an guvenemedim kendime!!! Register or Login" alt=""/>

Tufan

ben de bazı durumlardan ötürü dediğim gibi 1-2 ay beklemek durumundayım. ama 450 güzel fiyat.

n/a

Ya ben aramıştım geçenlerde bir çift alıyım diye .. merceklileri kendimiz yapıyoruz burda FK yok ne zaman gelip gelmiyeceği belli değil gibisinden bir sürü zırvalamışlardı.. Ben güvenmiyorum artık onlara..

quote:

neanderthal wrote:

bir dakika ya, ben 1-2 ay içinde driver's seat'e gidip mercekli far siparişi vermeyi düşünüyordum. ne oldu neyi kaçırdım? niye onlarla iş yapılmaz??

Onur

yeni kasayada öyle far var mı drivers seat te??

n/a

Allıklı Alfaya yoktu sanırım yoksa Bülent almıştı : )

n/a

quote:

Tolga wrote:

Ya ben aramıştım geçenlerde bir çift alıyım diye .. merceklileri kendimiz yapıyoruz burda FK yok ne zaman gelip gelmiyeceği belli değil gibisinden bir sürü zırvalamışlardı.. Ben güvenmiyorum artık onlara..

quote:

neanderthal wrote:

OOOOOOOOOOO bu cok buyuk bi sorun ama bole sey olurmu?? bunu o zaman yarın arayıp tekrar sormak lasım!!! işin kotusu ben anlayamamda sonradan takılmamı deilmi diye!!!!! ben bidaha guvenememki bu adamlara!! ama gelen parti yeni onu biliorum!!!

Tufan

yeni kasaya var tabi, bunu başka bir topicte konuşmuştuk daha önce. You are not allowed to view links. Register or Login" target="_blank">surası galibaRegister or Login" alt=""/>

Onur

evet unutmuşum bunun bir foto.sunu görmek lazım nasıl duruyor?

Tufan

katalogda güzel duruyorduRegister or Login" alt=""/>

n/a

quote:

Tolga wrote:

quote:

neanderthal wrote:

tolga abi vala cıdıysen iş yapılmaz onlarla!!! internet siteleride açılmıo!! aldım ben resme bakarak FKnın sıtesinden farklı bişey geldi napcam ustelik normal fara orada kendileri yapmışlar!! tek secenek bu siteyi beklemekse işimiz biraz uzun surebilir kim bilir ne zaman getirirler Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

Umut'un bahsettiği yer Driver's Seat bu arada... yanlış anlaşılmasın :)
Gerçi öbür site de ne kadar güvenilirdir bilmem ama :)

n/a

quote:

Alfadanadam wrote:

Umut'un bahsettiği yer Driver's Seat bu arada... yanlış anlaşılmasın :) Gerçi öbür site de ne kadar güvenilirdir bilmem ama :)

ben anlasılır die dusundum ondan yazmadım ama neyse :) abi valağa başka yerdede gormedim duymadım ben farı!! ama dusunuorumda sitedense drıver seat daha bi ii gelio en azından yeri yurdu belli bişi olursa ne bu yaaa diye arayınca muattap alabilecegin birileri var!! tabi normal fara kendilerinin halka takmasına hala inanamıorum!! kımbilir kımler oradan ne paralar verip neler almıstırdan FKnın angel eyeını aldım diodur!!!

n/a

Ya bu merceklilere xenon far nasıl uygulanabilir??? Bu arada benim araba bursada bakımdaydı peder gitmiş xenonları söktürmüş onca para vermiştim bide Register or Login" alt=""/> Artık merceklileri aldıktan sonra bi ayar çekicez Register or Login" alt=""/>  Tabi mercekliler denildiği kadar kaliteliyse...

master

Aynı prosedür , bir fark yok :) Eski ampulleri çıkarıp Xenon'ları takıyorsunuz.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

H7 ampul olacak yine doğrumu???

Alfadanadam

Evet,

156 kısa H7,
     uzun H1