Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Xenon far çok yakışıyor 156'ya

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Prelude

Arkadaslar ben almanyadayim ve burda fk'nin 156 icin angel eyeslari yok

fk'ya bizzat kendim de sordum üretilmiyor dediler

TR'de nasil oluyormus fk anlamadim

Alfadanadam

FK'nın sitesinde katalog koduyla birlikte resmi var. Hatta Türkiyede birkaç sitede de fiyatıyla birlikte var ama stoklarında yok. Benim anlamadığım madem böyle bir üretim yok bizimkiler vitrine hangi akla hizmet koyuyor. Hiç üretilmeyecekse stoklarda yok demek ne demek? Çıkamadım bu işin içinden...

Burak

Bülent senin farlar mercekli değil miydi ?
varsa yakından fotoğraflarını koyabilir misin siteye?
1997 Gtv V6 TB

Alfadanadam

Benimkiler orjinal mercekli değil, e46 merceği takılı sonradan...

Burak

fotoğraf varmı peki nasıl gözüküyor?
1997 Gtv V6 TB

Alfadanadam

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

Burak

görüntüsü gayet iyi bence , aydınlatması nasıl memnun musun ?
1997 Gtv V6 TB

Alfadanadam

Yok be dostum, belki de daha iyisini beklediğim için beğenmiyorum..ama sanırım paraya kıyıp orjinal mercekli alacam..
Bir de mercek takınca mercek dışında kalan yerleri de kapamak gerekiyor diyorlar..
İşin doğrusu servise gittiğim zaman far ayarı aklıma gelmedi hiç, gündüz vakti olunca aklıma gelmiyor :) Belki adam gibi ayarlatsam düzelebilir de.Hele bi istanbula gideyim de...

Burak

far ampulleri orjinal yerlere mi takılı vaziyette , yoksa merceğin kendi ayağına mı takılı , biliyor musun ?
1997 Gtv V6 TB

Alfadanadam

orjinal yerlere takılı..sadece e46 mercekleri, far reflektörüne uygun delikler açılarak monte edilmiş durumda...standarttan tek fark o...

n/a

Aslında herşeyin orjinali makbul...

Alfadanadam

Haklısınız, xenon far merceksiz farlara uygulanmamalı mesela.... Bile bile karşıdakilerin gözlerini rahatsız etmeye hakkımız yok....

quote:

uc_poyraz wrote:

Aslında herşeyin orjinali makbul...

n/a

Ben uyguladım görüntü o kadarda net olamadı maalesef ama Türkiye'ye döndüğümde mercekli far bulursam alıp xenon uygulayacam...

n/a

beyler selam ben ahmet aranıza yeni katıldım bende xenon düşünüorum ama mercek fln yapmıycam ne marka ve kaç k önerirsiniz aracım alfa 156 rengi de beyaz...ben mavi xenonları seviorum yardım ederseniz çok sevinirim

master

Philips 6000K uygun olacaktır. Ancak merceksiz yapmamanızı tavsiye ederim , hem karşıdan gelenin gözünü inanılmaz derecede alacak , hem de ışığın çok dağınık olmasına sebep olacaktır.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Ralf sana tavsiyem mercek takmasan bile ampulün önündeki çukur şeklinde bi metal var onu sökme yoksa far inanılmaz şekilde dağılıyor ve karşı tarafıda çok rahatsız ediyor...

quote:

ralf wrote:

beyler selam ben ahmet aranıza yeni katıldım bende xenon düşünüorum ama mercek fln yapmıycam ne marka ve kaç k önerirsiniz aracım alfa 156 rengi de beyaz...ben mavi xenonları seviorum yardım ederseniz çok sevinirim

n/a

evettttttt!!!!!!!!!! sonunda zaman geldi angel eyelar için alma hazırlıkları biti!!! ama sımdı nereden alıcam derdi başladı!! sitelerde surekli olarak stokta yok yazıyor! yarın genedi bi arıycam ama siteleri oradaki numaralardan bide ogreneyim!! bu arada bülent abi drıver seat hakındaki goruslerini iiyice bi almak istiyorum??

Onur

FK da yok mu?

Alfadanadam

Umut'cum  Driver's Seat ile ticari anlamda momo vites topuzu almam dışında bir ilişkim olmadı, ancak adamların şimdiye kadar vaadettikleri hiçbirşeyin olmaması şüphe verici...Adamlar 156 için led stop geliyor diyolar, sonra da öyle bir üretim yok ki diyorlar; anlayamadım ne yapmak istediklerini. Ayrıca FK'nın 156 için angel far üretimi yanlış anlamadıysam BİTMİŞ. Bundan sonra farlarımız için yapabileceğimiz tek değişiklik, xenonlu alfalar için üretilmiş mercekli orjinal farlardan almak...O da biraz tuzluya çıkacak gibi.

n/a

quote:

Onur wrote:

FK da yok mu?

onurcum internet sitesindenmi bahsediyosun??

n/a

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login şimdilik bulabildigim en mantıklı secenek bu!! angel eyesa bulamadım Register or Login" alt=""/>

anIL(34an623)

umut bu resimdeki far mercekli değil sanırım? bu da çok gereksiz o zaman Register or Login" alt=""/>

n/a

benim farlar iyice eskidi zaten sarardı ust kısmı orjinalini almaktansa gta nın farını almayı tercih ederim bu konuda fiyat bilgisi olan varmı?

Edited by - boogey man on 09/04/2006  00:43:48

n/a

GTA farlarını tavsiye ederim çok karizma duruyo araba ben onlardan alıcam kısmetse....

n/a

saolasın üç poyraz taktırırken söliim takan ustaya ii oldu sölediğin böle bir şeyden hiç haberim yoktu