Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login



YEDEK LASTİK SIKINTISI

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dragut

Merhaba,

Aracımda simit LPG tank olduğundan yedek lastik ve tamir seti bagajda fazla yer kaplıyor. Bunları bagajda bulundurmak yerine lastik tamir köpüğü kullanmak istiyorum. Bu ürünleri benim gibi düşünüp kullanan ve faydasını gören oldu mu acaba? Sonax'ın lastik tamir köpüğünü bir arkadaşım bana önermişti. Aşağıdaki linkte ürün bilgileir var. Sizce nasıl?

Teşekkür ederim.


You are not allowed to view links. Register or Login
"Alfa sevgisi"

adnan.geyik

#1
Forumda; lastik tamir köpügü başlığı altında daha önce yazılmıştı oradan takip edebilirsiniz. Sanırım kullananlar var.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

Alfadanadam

#2
Tamir köpüğü yeterli bir çözüm değildir. Şehiriçi kullanırken çok dert olmayabilir ama uzunyol seyahatlerde ciddi dert olur.
Ama derseniz ki benim kaskom var en kötü ihtimalle çekici çağırır giderim, o zaman ayrı :)

dragut

#3
quote:

Tamir köpüğü yeterli bir çözüm değildir. Şehiriçi kullanırken çok dert olmayabilir ama uzunyol seyahatlerde ciddi dert olur.
Ama derseniz ki benim kaskom var en kötü ihtimalle çekici çağırır giderim, o zaman ayrı :)




Genelde kısa mesafelerde aracımı kullanıyorum. Bu şartlarda işe yarayıp yaramadığını merak etmiştim. Sanırım geçici olarak yarıyor:) Uzun mesafelerde ben de sizle aynı fikirdeyim. Üstelik henüz kaskom da yok!
"Alfa sevgisi"

Alfadanadam

#4
Kullanım ömründen ziyade bu köpükler yedek lastiğin birebir yedeği değildir. Örneğin ciddi kesikler, lastik ya da jantta hasar ya da daha basiti sibopla ilgili sıkıntılarda köpük hiçbir işe yaramaz. Uzunyol yazmamın sebebi, dağın başı bir yerde, bir tanıdıktan da yardım isteyemeyeceğiniz bir yerde yukarıda yazdığım şeylerden biri başınıza gelirse sıkıntı yaşarsınız.
Arabamda lpg yok, yani stepnem var. Ama gene de köpük taşıyorum hem de 2 farklı marka.
Benim köpük taşıma sebebim, daha ziyade durmanın, tamir etmenin tehlikeli olduğu durumlarda ya da yoğun yağış olan havalarda lastiğim patlarsa uğraşmamak için. O bakımdan köpüğü herkese tavsiye ederim. Ama bu tavsiyem stepneye alternatif değil.

dragut

#5
anlıyorum. dediğiniz gibi yapmak gerek. uzun menzilli ve zor koşullu yolculuklarda işi şansa bırakmamak lazım
"Alfa sevgisi"