Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 159 Bulamadigimiz Problem

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ufuk93

159 1.9jtdm manuel sahibiyim

Araci alali 6bin km oldu 1 hafta once istanbuldan boluya giderken hafif rampada biraz yuklendim 4000 devir gibi motor ariza isigi yandi kapadim actim limitleme kisitlama gecti fakat isik sonmedi istanbula gelir gelmez alfa maslak bahattin abiye goturdum araci 140.000 bakimi yapıldı tabiri caizse arac mermi gibi oldu bilgisayara bagladigimizda turbo basinc valfi uyarisi veriyor fakat sorunsuz calisiyor herhangi bir kacaktan diye kontrol ettik kacak yok sizce problem ne olabilir aracta giderken hicbir problem yok alt devirlerde giderken 1800 2100 arasi bir kere tekliyor yüklendiğim zamanda 3900 4500 arasi motor ariza isigi yaniyor ve limite giriyor araba sizce neden olabilir ne yapmak gerekir simdiden tesekkurler.

Rotweiler

Vuruntu ve oksijen sensörü diye tahminde bulunacağım.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Spider_Volkan

You are not allowed to view links. Register or Login
159 1.9jtdm manuel sahibiyim

Araci alali 6bin km oldu 1 hafta once istanbuldan boluya giderken hafif rampada biraz yuklendim 4000 devir gibi motor ariza isigi yandi kapadim actim limitleme kisitlama gecti fakat isik sonmedi istanbula gelir gelmez alfa maslak bahattin abiye goturdum araci 140.000 bakimi yapıldı tabiri caizse arac mermi gibi oldu bilgisayara bagladigimizda turbo basinc valfi uyarisi veriyor fakat sorunsuz calisiyor herhangi bir kacaktan diye kontrol ettik kacak yok sizce problem ne olabilir aracta giderken hicbir problem yok alt devirlerde giderken 1800 2100 arasi bir kere tekliyor yüklendiğim zamanda 3900 4500 arasi motor ariza isigi yaniyor ve limite giriyor araba sizce neden olabilir ne yapmak gerekir simdiden tesekkurler.

Examiner turbo basınç valfinde hata vermiş, siz neden başka sorun arıyorsunuz ki?

ufuk93

Degistirmemize ragmen problem devam etmekte cunku

ufuk93

Oksijen sensorune baktiricam pazartesi