Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta TCT şanzuman

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

may-alfa

Giulietta'nın TCT şanzuman videosu;
You are not allowed to view links. Register or Login
Mehmet Arif

Calibra

Aralık ayında 1,4 Multiair 170 HP'lik motorla sunulacak diye biliyorum.
Alper UZUN
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

agucba

Almanya'da siparişler alınmaya başlandı ve Eylül'deki Uluslararası Otomobil Fuarı (IAA)'nda tanıtımı yapılacak.

///////////////

murat

Valla süper haber bu, zaten iyi olan satışları çokça artıracak bir gelişme..Ben de açıkçası multiair tct'ye sahip olmak isterim gelecekte
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

asklepios

yahu çok güzel de; birşey sormak istiyorum;

El alem (vw,renault) dizele çatır çatır koyarken çift kavramayı bunlar niye bakıyor.neden yani? farkınız ne sizin? araç satıp para kazanmak istemiyor musunuz? artiz misiniz oluuuuumm?

agucba

Alfa Romeo Satış Sonrası Servis Müdürü ile görüştüğümüzde, İtalyan yetkililerin, Türkiye'nin otomatik vites konusundaki ısrarlarını anlamadıklarını anlatmıştı.

///////////////

asklepios

biraz daha kafalarını çalıştırsınlar anlarlar...

lafa bak yahu..."ısrarları anlamıyorlarmış" .

e o zaman üstünzekalı italyan kardeşlerim; ne diye "TCT" diye birşey üretme gereği duydunuz?

Edited by - asklepios on 05/08/2011  11:24:23

Alfadanadam

Ben de onların bu bakış açılarını anlayamıyorum zaten :))
Sanıyorum İtalyan yetkililer Türkiye'yi hala 8.sınıf ülke olarak gördükleri için oluyor bunlar...

tolga_ozhan

Müşteri beklentisi konusunda pazar araştırması yaparsın. Müşteri neyi talep ediyorsa sende onu arz edersin. Yoksa satamazsın. Eh bunu kendileri anlamıyorsa ve bu işi yaptıklarını iddaa ediyorlarsa zaten bizlerin beklentilerini nasıl anlayacaklar ki.

Murat Sağlam

gelsinde test aracı olur mutlaka gider test ederiz ....

asklepios

ayrıca manuel vites=sürüş zevki demeyin bana.o eskidendi.artık teknoloji gelişti otomatik şanzımanlar insandan daha hızlı.

ferrari,lambo,porsche,bmw,audi,merso bu işi bilmiyor heralde ki,otomatik şanzıman kullanıyor.

Calibra

quote:

ayrıca manuel vites=sürüş zevki demeyin bana.o eskidendi.artık teknoloji gelişti otomatik şanzımanlar insandan daha hızlı.

ferrari,lambo,porsche,bmw,audi,merso bu işi bilmiyor heralde ki,otomatik şanzıman kullanıyor.

hatta lamborghini yeni modellerinde düz vitesi komple bırakacakmış aldığım duyumlara göre..
Alper UZUN
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Tuncay Nergis

Mito'nun da TCT'si gelmiş

You are not allowed to view links. Register or Login

bado

çok oldu geleli tuncay.. yeni seri gelmiş.. ilk gelen seride yazılımda problem vardı sanırım. düzeltilmiş hali olabilir.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Tuncay Nergis

Yeni seri falan diyo.. Yoksa yeni bişey gibi reklamlarını yapmazlar heralde.

agucba

Pikniğe gelen MiTo da TCT olanı idi.

///////////////

Tuncay Nergis

quote:

Pikniğe gelen MiTo da TCT olanı idi.

Doğru şimdi hatırladım.

Bunların yazdıklarının espirisi ne o zaman anlamadım

evrenalpar

Otomatik hayatta kullanmam diyen ben öyle bir alıştımki, manuel şimdi inanın eziyet geliyor. Kaldı ki, sürüş konforunu da çok artırdığı tartışmasız..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)