Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Test Sürüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

driftking11

arkadaslar mutlaka aranızda You are not allowed to view links. Register or Login u takip edenleriniz vardır.. bir süredir takip ediyorum güzel ve keyifli testler yapıyolar.. daha önce 156 testi yapılmış ama 159 testi yok.. zaten hiç bir sitede 159 testi yok.. site editörlerinden sinan her testte alfaya olan hayranlığından bahsediyo.. bir şekilde ulaşıp testini yapmalarını saglasak bence cok güzel olur.. ne dersiniz:)
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

Gouki

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
arkadaslar mutlaka aranızda You are not allowed to view links. Register or Login u takip edenleriniz vardır.. bir süredir takip ediyorum güzel ve keyifli testler yapıyolar.. daha önce 156 testi yapılmış ama 159 testi yok.. zaten hiç bir sitede 159 testi yok.. site editörlerinden sinan her testte alfaya olan hayranlığından bahsediyo.. bir şekilde ulaşıp testini yapmalarını saglasak bence cok güzel olur.. ne dersiniz:)
biz daha önce ulaştık inş. müsait bir zamanda brnim araç ile yapacaklar
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

driftking11

biz daha önce ulaştık inş. müsait bir zamanda brnim araç ile yapacaklar
süper olur:)
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

Utku

Ben arabayi satmadan once sinanla konustum, memnun olacagini belirtmisti.
Zamani ayarlayamadik, aracta satildi.
M.Ali nin arabayla insallah.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

saskuran

siteyide ihmal ettiler zaten bu aralar ....

SAS....

carmaniac

Merhaba arkadaslar , siteye saldiri vardi vs. Teknik problemlerden oturu baya bi girememe durumu oldu , suan cozduk problem yok..
159 bizde test etmek istioruz , alfalar ole otomobillerki herkes cok begenio ama hadi al deyince klasik turkantigi dvreye giriyor, ama nedense ne zaman alfa muhabbeti olsa ne zaman alfa videosu olsa en cok izlenen oluyor.
159 icin bu ay icinde iletisime gecebiliriz simdiden tesekkurler yardimlariniz icin

hi_cazz

Bu güzel haber işte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Ulusoy

Saffet'in Garajına da girsek iyi olurdu.

saskuran

kar var bu ara test olmaz bence ....

SAS....

Tolga033

İnşallah olur da keyifle seyrederiz testi.  :kahve:

The Schuey

Eğer test olursa keyifle izlerim. Merakla bekliyoruz.

Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

max-ime

Sinan ve Ant'in 159 icin yorumlarini ben de merakla bekliyorum.

Alfa'yi otomobil olarak degil, Alfa'dan beklentilere gore yorumluyorlar. Karakteristigi uzerine yorum yapilacak biirkac markadan biri kaldiki bu Alfa'yi hala cok ozel kiliyor.

ar.159

pm attım tarih için geri dönüş bekliyorum arkadaşlardan
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ufuk156

kesinlikle merak ediyorum bu testi inşallah en kısa zamanda yaparlar  biz de keyifle ve merakla izleriz. bu arada otopark`ın 8 şubatta ankarada buluşması var bilginize arkadaşlar  ;)

ebrarozgun

Bizim insanlarımiz da Beyaz jetta ve passat hastalığı almış başını gidiyor tamam eyvallah ama arakadas bi bak araştır ya . Açıkçası 159 gibi bi arac varken gözüm baska arac görmüyor çünkü adamlar son noktaya ulasmislar. Mutlaka eksikleri var ama su piyasa kosullarinda o fiyat bantlarinda baska bir alternatifi yok .Kesinlikle çok özel bi otomobil. Bu arada 159 testi de en kisa surede gerçeklesir inşallah beklemedeyiz. :)