Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 AR 2033 - 156 2.5 V6 - Scuderia Gitti Arese Geldi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sbk0655

Bu arada butun gun benimle ugrasan nazimi ceken Oguz ve servis calisani arkadaslarada bir tesekkur buradan yazayim.

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu arada Ismet ve Turgut ugradi ,onlarinda ayagina saglik.

Özlemişim ben de :serefe:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

sbk0655

Gectigimiz haftalarda yapmis oldugumuz anahtar ,spoiler , eksoz ve muayene ile ilgili fotolarida  ekleyelim.

sbk0655

Kesene bereket abicim. Kazasız,sorunsuz,belasız sürüşler inşallah. Fotoları bekliyoruz rotvaylır sürpriz diyip duruyor :(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sagol kardesim , begendinmi fotolari?

Tolga033

Jantlar mı değişmiş ? Her şey çok güzel.  :nazar:
Düzn: Aynıymış. :)

OğuzCanAlantor

Serkan Abicim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana , Hacimsiz dizel Torkcular pek ciğerli motordan anlamaz ama :) iyi günlerde kullan abicim kazasız belasız sürüşler  :nazar:

sbk0655

Jantlar mı değişmiş ? Her şey çok güzel.  :nazar:
Düzn: Aynıymış. :)
Dogru tahmin bugun kislik pabuclar takildi , yarin foto atarim onunla ilgilide.16 ss jantlar .

sbk0655

Serkan Abicim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana , Hacimsiz dizel Torkcular pek ciğerli motordan anlamaz ama :) iyi günlerde kullan abicim kazasız belasız sürüşler  :nazar:
Sagol kardesim ellerinize saglik.

ozoozo

Kesene bereket abicim. Kazasız,sorunsuz,belasız sürüşler inşallah. Fotoları bekliyoruz rotvaylır sürpriz diyip duruyor :(

Haydaaa o kapağı boyamanız süper olmuş abi kırmızı , silindirlerle akıyor maşallah ateş ediyyy  :nazar:

Şu kablolara da el atalım abi , kırmızı silikon hortum alıp geçirelim güzel olabilir :)  :yukari-ok:

Serkan abiyi banka da sıra beklerken gördüm kredi çekiyordu adama nasıl kitlediyseniz  :haydi: daha birde dizelcilere laf ediyonuz  :o  :alkis:

sbk0655

Haydaaa o kapağı boyamanız süper olmuş abi kırmızı , silindirlerle akıyor maşallah ateş ediyyy  :nazar:

Şu kablolara da el atalım abi , kırmızı silikon hortum alıp geçirelim güzel olabilir :)  :yukari-ok:

Serkan abiyi banka da sıra beklerken gördüm kredi çekiyordu adama nasıl kitlediyseniz  :haydi: daha birde dizelcilere laf ediyonuz  :o  :alkis:
Hahahaaaaaa Ozoooo , kredi ne demek ipotek yaptirdim , bu arada kirmizi silikonu dusunelim bir.

cem meric

Serkan Abi'yi hangi resimde görsem elinde zımpara  :D Fena alışkanlık yapmış.

Abi değişiklikler 10 numara olmuş.

Motor yağıda doğru seçim Mobil 1, 10-60  :yukari-ok:

Güle güle kullan günden güne dahada güzelleşiyor 2.5  :alkis:

ozoozo

Abi birde söylemeden edemeyeceğim bu aranın tek eksiği güzel bir egsoz sistemi , sona da warex sons susturucu istediğin zaman açar istediğin zaman kaparsın  :yukari-ok: Alp abinin ki gibi.

OğuzCanAlantor

Gözüme seni kestirdim bro sana bi bakım yapalımda 10-20 bin kredi çekelim yada ben üstünü vereyim  jüljülü bana ver  :arkadasim:  :haydi:

Kutay

Elinize saglık. Anahtara bayıldım süper olmuş :yukari-ok:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Murad

Hersey harika olmus. Ellerinize saglik. Masallah.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

h.t

Koca oğlana gençlik aşısını da yaptın abi , maşallah kazasız belasız kullan :nazar: :alfisti:

Erkay KAHYA

TRSemih

Elinize saglik abi. 10 numero olmus.

•Tapatalk QV•

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

sbk0655

Evet dun ve bugunde calismalara devam ettik , bir tam gunu de sanayide bitirdik.Dun itibariyle yapilanlar

Atesleme bobinleri takim olarak değişti
Debriyaj alt merkezi degisti
Almis oldugumuz ngk bujiler takildi
On cam izgaralari boyandi
Orta konsol boyandi
Silecekler boyandi
Silecek silgileri bosch aero twin ile degisti.

sbk0655

sbk0655

Sabah erkenden islemler icin gittim , bu arada konsoluda boyaciya birakirim diye dusunurken bir de baktim iyi olacak hasta misali karsimda Erkay ,, aman tanrim didim..Hemen boyaciya gittik renk sectik ve soktuk butun boyanacak malzemeleri.Kendisine tekrar tesekkurler buradanda . Biz islemlere devam ederken bir baska uzman Azmi geldi. Bu arada Erkayin klima dugmelerinden birinin ampulunun yanmadigini soylemesi de Azmi yi tetikledi. Konsolu sokmusken ampullerini degistirelim dedi ve onlarida hallettik. Gun sonunda havanin kararmasi , ampullerin bir tanesinin islem gerektirmesi  ve ufak bir soket unutulmasi sebebiyle konsolu yarim takip gunu bitirdik.Bugun yarim kalan isi de ben tamamladim ve ampul tedarigini sagladiktan sonra konsolu tekrar soktum ve gerekli mudahaleleri yapip islemi bitirdik .Gelsin siradaki islem.

sbk0655

Tum bu islemlerde emegi gecen Azmi ye , Erkay a ve Burak ustaya tesekkurler.

hi_cazz

Abi çok güzel işler yapıyosun. Bu 2,5 harika olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk