Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 AS 7510 Giu & Arese'nin Halefi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antihero

Serkancım iyi karar, çok beğendim, maşallah
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

sbk0655

You are not allowed to view links. Register or Login
Serkancım iyi karar, çok beğendim, maşallah
Teşekkür ederim başkan , senden de geçer not aldı ise ne mutlu.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfadanadam

Güzel araba ama arabadan daha güzel sahibi :)

sbk0655

Güzel araba ama arabadan daha güzel sahibi :)
Tesekkur ederim abi o senin guzelligin.

sbk0655

Uzun zaman olmus buraya guncelleme yapmayali.48000 km olduk.Bu sure icinde cok bir degisiklik yapmadım.Daha önce boya ile ilgili hicbir uygulama vs yapilmamisti.Uzun zamandir aklimdaydi el degmisken seramik kaplama yaptirdim.Ceramic pro urunleri kullanildi.Hemen ertesi gun nazari cikti hastane otiparkinda sol on kapi ve camurluga vurup kacmislar.Neyse ki plakasini alan duyarli insanlar neticesinde polis esliginde kendilerine ulasip zararimizi tazmin ettik.Aracta daha önceden hicbir hata olmadigi icin ve kurtarilabilecek duzeyde oldugu icin boyasiz göçük duzeltme ile hallettik.

Selim abi sagolsun kendisine yaptirirken bir cift de benim icin yaptırmış olduğu bagaj amortisorleri icin yaylardan vermisti boşlukta onlarida taktim.

Sonrasinda uzun farlara led ampul taktim , selektor etkisi gayet guzel.

Arac göçük duzeltmedeyken  bos oturmayim diyerek Erkay in daha onceden hazirlatmis oldugu yonca sticker ile jant gobeklerini yaptim.

Son olarak ta bugun yan marspiyerleri taktirdim.

Yapmak istedigim yeni tip panjur ve logolar kaldi. Fazla uzatmisim gecelim resimlere.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sbk0655

Seramik uygulama sonrasi[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

Hasar sonrasi , sinir harbi...[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

Gocuk onarim sonrası[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

Jant gobekleri yapim sonu.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

Marspiyerler[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

Bagaj kapaginin video boyutu yuksek geldi ekleyemedim , simdilik bu kadar.

ssg

Burdanda geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum abi. Boyasız göçük düzeltmeyle kurtarılması sevindirici olmuş. En kötüsü böyle olsun tekrar karşılaşmazsın umarım.

Logolar ve marşpiyel çok güzel olmuş. Spor paket marşpiyeli zarif hava katıyorken Qv marşpiyeli daha dolgun ve agresif hava katıyor bence. Sanada Qv marşpiyeli yakışır :)

Yeni tip panjur ve ön-arka logolarla iyice güzelleşir. Eline, emeğine sağlık. :nazar::clover:

Marşpiyel sonrası yay gelir mi acaba?
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

rst

Elinize sağlık hepsi çok güzel olmuş. Ayrıca geçmiş olsun nazar değmiş  :(
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

vieri

Çok güzel bir uygulama olmuş, bir daha nazar değmez umarım.Büyük talihsizlik olmuş :nazar: :nazar:

qrkmtp

Ciddi anlamda nazar degmis :( cok gecmis olsun yonca ve marspiyeller cok guzel olmuş.

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sbk0655

Burdanda geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum abi. Boyasız göçük düzeltmeyle kurtarılması sevindirici olmuş. En kötüsü böyle olsun tekrar karşılaşmazsın umarım.

Logolar ve marşpiyel çok güzel olmuş. Spor paket marşpiyeli zarif hava katıyorken Qv marşpiyeli daha dolgun ve agresif hava katıyor bence. Sanada Qv marşpiyeli yakışır :)

Yeni tip panjur ve ön-arka logolarla iyice güzelleşir. Eline, emeğine sağlık. :nazar::clover:

Marşpiyel sonrası yay gelir mi acaba?
Teşekkürler Sercan , ufak tefek seyler yapiyorum iste. Vallabbu haliyle bile bazen gereksiz çukurlara falan giriyorum icim gidiyor , yayla hic kullanamam ben.

sbk0655

Elinize sağlık hepsi çok güzel olmuş. Ayrıca geçmiş olsun nazar değmiş  :(
Tesekkur ederim , sagolun.

sbk0655

Çok güzel bir uygulama olmuş, bir daha nazar değmez umarım.Büyük talihsizlik olmuş :nazar: :nazar:
Tesekkur ederim , kimseye nazar degmesin.

sbk0655

Ciddi anlamda nazar degmis :( cok gecmis olsun yonca ve marspiyeller cok guzel olmuş.

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim , begenmenize sevindim.

Alfadanadam

Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun dostum ❤️

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

sbk0655

Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun dostum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkur ederim abicim.

sbk0655

geçmişş olsunnnn
Tesekkur ederim Sercan.

cem meric

Serkan Abi, Geçmiş olsun Allah beterinden korusun, Kırmızıya da kocaman bir Nazarlık alın  :)  :nazar:

tugrul

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC