Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 ED 3789 09' 147 Q2..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarr

Bugün 90a sabitledik sıcaklığı sonunda. termostati tabi beraberinde antifirizi  değişti. Ve bir de motor temizliği yapıldı.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sırada cam film var. Bir de bir arkadaşımın dizel bravosunun egr arizasini takiben enjektorlerinin problemli olmasi kendi enjektorlerimi düşündürdü bana.
Bilgisayarla baktık. Genel olarak bir arıza gozukmedi ancak bir tanesinin değeri biraz fazlaymis bir tanesinden de bilgi alamadık. Enjektorler Ilgilenilecekler listesinde.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

francobaresi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

tarr

Cuma günü rutin bakimlar yapıldı. Öte yandan  arabasının egrsinde problem yaşayan bir arkadaşım sayesinde kurum temizliği konusunda pinpiriklendim . Ustama sordum, Egr ve egr koprusunu kontrol ettik, durum böyleydi:
Tıkanma noktasına gelmiş dedi usta. İlk kez açılmış iyi ki actirmisim dedim.
Devamindaki emme manifoldu da tikanmamis olmakla birlikte kurum mevcut. Bir sonraki triger değişiminde el atacağız Ona da.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdal33

Hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle kullanın. İnşallah bir gün bende hayallerime kavuşacağım.

Gkt94

hayırrlı olsun kazasız belasız  :clover:  :alfisti:
La Meccanica Delle Emozioni

tekin159

159'u çıldırtan motor 147'de neler yapar tahmin etmek zor.
Sıkılırsanız küçük yazılım hamleleri ile daha da canavar yapabilirsiniz. Ama ben her zaman orijinalden yanayım elbette :)
Hayırlı uğurlu olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2006 - 159 JTDM
2011 - GIiulietta JTDM
2010 - 159 TBI
2023 - Giulia 2.0 Competizione Q4

hatredlove

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Aklıma gelmişken kendi aracımda egr , manifold ve egzos temizliği yaptırdım . ( Ayrıca turboda sökülüp temizlendi ) Arac nefes alıp verişini dahi hissetteriyor.  Kmsi yüksek araçlarda kesinlikle yapılmasını tavsiye ederim .

tarr

You are not allowed to view links. Register or Login
hayırrlı olsun kazasız belasız  :clover:  :alfisti:

Teşekkür ederim :)

159'u çıldırtan motor 147'de neler yapar tahmin etmek zor.
Sıkılırsanız küçük yazılım hamleleri ile daha da canavar yapabilirsiniz. Ama ben her zaman orijinalden yanayım elbette :)
Hayırlı uğurlu olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim :) henüz ben de yazılımlık olamadım şu anki hali oldukça tatmin ediyor :clover:
Henüz daha yaptırmak ve baktırmak istediğim kısımlar var sonrasında düşünülebilinir.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Aklıma gelmişken kendi aracımda egr , manifold ve egzos temizliği yaptırdım . ( Ayrıca turboda sökülüp temizlendi ) Arac nefes alıp verişini dahi hissetteriyor.  Kmsi yüksek araçlarda kesinlikle yapılmasını tavsiye ederim .
Sağolun :) dediğiniz gibi belirli aralıklarla temizletmek gerekiyormuş. Turbo aklımda yoktu daha önce yapıldı mı edildi mi bilmiyorum, onu da sorayım bir, egzosa ise bastıkça atar dedi usta ama, ekstradan temizliğini araştırayım.

Hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle kullanın. İnşallah bir gün bende hayallerime kavuşacağım.
sağolun çok teşekkür ederim :) umarım en kısa zamanda gönlünüzce bir alfa nasip olur  :alfisti: :clover:

Bu arada alırken şiddetle karşı çıkan ağabeyim kendi arabasını sattı, her hafta ankara-bilecik gidip gelir kendisi, 3 haftadır isteyip duruyordu, bu hafta verdim, 2500 devir civarı hızlanmasına hala alışamadım, 160 ile gittiğimi anlayamıyorum, tarzı cümleler kurmaya başladı...

Az daha zorla İbiza aldıracaadı bana  :lol: