0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Erkay KAHYA - 28 Eylül 2015, 15:44:16Alıntı yapılan: erdem1904 - 28 Eylül 2015, 11:45:48Sağol Tolga,Soför kapısını her açtığımda beni sinir eden takırtı gergi kolu değişimiyle son buldu. 80 tl orijinal parça 50 tl işçilik masrafı çıktı büyütülecek bir masraf değilmiş Bir dönem forumda 400 tl li rakamlar konuşuluyordu.Erdem abi rakam doğru işte. 4 kapı gergi + işçilik yaklaşık = 400 TL Yanlış nerde?4 kapı için mi vermişlerdi o rakamı ? Mevzu tek şoför kapısıydı...
Alıntı yapılan: erdem1904 - 28 Eylül 2015, 11:45:48Sağol Tolga,Soför kapısını her açtığımda beni sinir eden takırtı gergi kolu değişimiyle son buldu. 80 tl orijinal parça 50 tl işçilik masrafı çıktı büyütülecek bir masraf değilmiş Bir dönem forumda 400 tl li rakamlar konuşuluyordu.Erdem abi rakam doğru işte. 4 kapı gergi + işçilik yaklaşık = 400 TL Yanlış nerde?
Sağol Tolga,Soför kapısını her açtığımda beni sinir eden takırtı gergi kolu değişimiyle son buldu. 80 tl orijinal parça 50 tl işçilik masrafı çıktı büyütülecek bir masraf değilmiş Bir dönem forumda 400 tl li rakamlar konuşuluyordu.
Binecekmiş gibi eksiklikleri gidermeye devam, alacak kişiye yatırım... Anahtarı nerde kodlatabilirim bu arada ? Aldığım gibi duruyor hala evde
Carrefour Batıkent altında ki anahtarci yapıyordu bir bak istersen.SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orda bulamazsan abi beni ara, ben seni şaşmazda yönlendireyim.
Özellikle SS de vites düşürürken ara gazı sesi tadından yenmiyor. Ben ilk aldığımda tünel bulduğum anda dip gaz yapıyordum Cumartesi denk geliriz illa ki
Bu 5>3 kick down'u Kadir'in GT'de tecrübe ettim gerçekten keyif verici. Motor da istekli olunca tadından yenmiyor.
Alıntı yapılan: TRSemih - 29 Eylül 2015, 00:59:31Bu 5>3 kick down'u Kadir'in GT'de tecrübe ettim gerçekten keyif verici. Motor da istekli olunca tadından yenmiyor.Bana SS' i hiç böyle anlatmadılar ki arkadaş... Bilseydim, 2008 den bu güne 156 MK2 2.0 SS'im ile mutlu mesut yaşıyor olurdum...
Alıntı yapılan: blackgear - 29 Eylül 2015, 01:08:18Alıntı yapılan: TRSemih - 29 Eylül 2015, 00:59:31Bu 5>3 kick down'u Kadir'in GT'de tecrübe ettim gerçekten keyif verici. Motor da istekli olunca tadından yenmiyor.Bana SS' i hiç böyle anlatmadılar ki arkadaş... Bilseydim, 2008 den bu güne 156 MK2 2.0 SS'im ile mutlu mesut yaşıyor olurdum... SS hurafeler dünyası MK1 deneyimim olmadı ama servisler genelde 2003 sonrası için sıkıntısız diyorlar. Bende 1,5 yıllık beraberliğimde hiç SS sorunu yaşamadım. 159 satılınca inşallah tekrardan alacağım
Başlatan gothicwhisper Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan messhood Alfa Romeo İle İlgili Genel Bilgilendirmeler
Başlatan erdem1904 « 1 2 3 » İkinci El
Başlatan driftking11 « 1 2 » İkinci El
Başlatan Bandırmalı İkinci El