Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 FS 0959///Rosso Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

..

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu arada konuyla ilgili değil ama Ankara'daki arkadaşlar olduğunuz için, özellikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mutlaka haberleşiriz :)

Bu arada Ankara'da değilim. Aracı Ankara'dan aldım ama buradan sizin vasıtanızla çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. İçimiz yandı. Tarif edilemez acı...
                                                                                                                           Stile Italiano

ArinFırat

Mutlaka haberleşiriz :)

Bu arada Ankara'da değilim. Aracı Ankara'dan aldım ama buradan sizin vasıtanızla çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. İçimiz yandı. Tarif edilemez acı...
Diyarbakır'daki bombalı saldırıdan kıl payı 30 metre ile kurtulmuş ve 5 aydır hergün bomba kurşun tank vs ile içiçe yaşayan biri olarak empati kurabiliyorum.gerçekten çok acı..

Onur ÖZTÜRK

Diyarbakır'daki bombalı saldırıdan kıl payı 30 metre ile kurtulmuş ve 5 aydır hergün bomba kurşun tank vs ile içiçe yaşayan biri olarak empati kurabiliyorum.gerçekten çok acı..

Çok çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize.

You are not allowed to view links. Register or Login Çok Teşekkürler
:alfisti: :clover: :arkadasim: :serefe:
                                                                                                                           Stile Italiano

Onur ÖZTÜRK

Tam yeni yoncaları takmıştık ki sonrasında bu beni beynimden vurulmuşa döndürdü. Neyse ki tek tesellimiz Giumun park halinde olması. İçinde kimse yoktu ama ******* iki şeritli ara caddede 100 km hızın üstünde giderken direksiyon hakimiyetin kaybediyor. Sonuç bu. Gitti şimdi ataşehir birmotta yatıyor. Yarın polis raporu ve expertizden sonra ne olacağı belli olacak. Hayırlısı olsun inşallah. Bizimkiyle beraber toplam 4 araç karıştı kazaya en büyük hasar bizde maalesef.

You are not allowed to view links. Register or Login  aynısından birtane daha buluruz inşallah. Perte çıkarsa iyidir.
You are not allowed to view links. Register or Login Yenisi gelirse yoncaları sen yapıştırırsın artık.
                                                                                                                           Stile Italiano

Doğa Tosun

aman aman aman... geçmiş olsun.. Çok şükür park halindeymiş
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

TRSemih

Aracını park haline bıraktığın yerde bu şekilde bulmak herkesin korkulu ruyasıdır sanırım. içim gitti. Büyük geçmiş olsun.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

defrost

Çok geçmiş olsun Allah korumuş
Daha iyilerini alırsınız size birşey olmasın

Tolga033

Çok büyük geçmiş olsun. 

Sent from my iPhone using Tapatalk

kuti147

Vay arkadaşş.. oğlum çok üzüldüm  yaa :( içime oturdu görünce :( neyseki sizde birşey yok ama pisi pisine böyle olması da ayrica hem üzdü hem kızdırdı. İstediğin yonca olsun yahu.Sen yeni giuliettanı al, yoncan benden ayıpsın. :arkadasim: :serefe:
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

esatkaracan

ArinFırat

Dostum çok çok geçmiş olsun..hem rengi hem plakası ile bana özel bir araç olduğunu söylemiştim,kendimi kötü hissettim şimdi,bu haliyle bile alabilirim...neyseki seyir halinde değilmiş ve içinde can yokmuş.

krm1983

Çok geçmiş olsun. Büyük talihsizlik olmuş.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ssg

Cok cok buyuk gecmis olsun. Gorunce gozlerim doldu vallahi. Sukur icinde kimse yokmus.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

pasa_caan

Geçmiş olsun ... Sinirler tavan !!!

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaan_ist

Gecmis olsun. Tek teselli icinde kimsenin olmamasi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

h.t

Geçmiş olsun

ilbey666

Onur abi sabah gördüm şok oldum çok geçmiş olsun sizde bişey olmaması teselli olmuş mal geri gelir cana bişey olmasın..

Buluşmada en beğendiğim araçlardan biriydi, yenisi gelsin de buna kısmet olmayan işler inşallah benden sana hediye olsun. Tekrar geçmiş olsun abi..

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

E.Ç.M. (MiTongin)

Hay aksi ya  >:( vuran arkadasin savunmasi ne acaba !!!
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

mertalikaymak

FB10ur

Kardeşim geçmiş olsun neyseki içinde birinin olmaması bir nebze teselli olmuştur. Yerine yenisini koyarsın en kısa zamanda..

Darkboys10

Çok geçmiş olsun

Koful

Çok geçmiş olsun. Giden araba olsun, daha iyisini bulursunuz...

evrenalpar

Hayırlı olsun diyecekken, fotoları gördüm şok oldum. Tam bir kabus. En kısa zamanda yenisine kavuşmanız dileklerimle.
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

alihsans

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY