Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 P 6678 159 JTDm

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sabrican

Michelin Primacy 3 ZP GRNX 225/50 R17

You are not allowed to view links. Register or Login

Bu lastik  2014 ortalarında üretilmiş. Fakat eski teknolojiymiş. Fiyatı çok uygun. Kullanan, tavsiye eden var mı?
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

hi_cazz

Bu lastik  2014 ortalarında üretilmiş. Fakat eski teknolojiymiş. Fiyatı çok uygun. Kullanan, tavsiye eden var mı?

Primacy 3 bence çok güzel bir lastik. Özellikle konfor ve ses konusunda belkide üstüne yoktur. Benim 17"lerin üzeride var. Çok memnundum.

sabrican

Primacy 3 bence çok güzel bir lastik. Özellikle konfor ve ses konusunda belkide üstüne yoktur. Benim 17"lerin üzeride var. Çok memnundum.

275 Liraya iki tane sipariş etmiştim. Firma aradı bir lastik fiyatına iki tane almışsınız dedi. Fiyatı yanlış yazmışlar. İptal etti siparişi. Şimdi linke tıklayınca 550 TL görünüyor tanesi.

Ben de gidip bayide pirelli taktırdım.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

159'un ses sisteminden memnun değilim. Ses kalitesini biraz iyileştirmek istiyorum. Şu an her şey orjinal. Ufak bir dokunuşla (fazla para harcamadan) ses kalitesini nasıl artırabilirim.

Subwoofer tavsiye ettiler. İşin içine amfi giriyor. Bir amfi ve sub alsam orjinal ünite yeterli olur mu bilmiyorum. İlla double din de olması gerek derseniz vazgeçeceğim çünkü fiyat baya yükselecek.

Şu subwooferın fiyatı da uygun gibi. Ama uyumlu olur mu bilmiyorum.
MediaMarkt'de aynısı 399 TL.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

Arkadaşlar ben 159'u satmayı düşünüyorum.

Distinctive. Sadece sunroof ve Bose eksik.
KM: 88000
Vites: Manuel
Model: 2007
DPF iptali ve soft yazılım yaptırıldı. Triger 74000'de değişti.
Dört lastik Aralık ayında alındı. Önler kışlık arkalar yazlık.

Yaptırılması gereken birkaç masrafı var. Volan değişecek, el freni telleri değişecek, direksiyon kutusu tamir edilecek.

Yanlış park edildiği için sol yanı kasıtlı olarak çizilmiş. Boyanmadan çiziği kapatmak mümkün. Ustaya sordum 250TL dedi. Henüz yaptırmadım.

15000 bakımı geldi. Sıvılar, filtreler falan toplam 360 TL dedi usta. Bunu da alan kişi yaptırır.
Park sensörlerinden biri bozuk, park sensörünü ve kuaförünü ben yaptırıp vereceğim.

Toplamda 3000'e yakın masrafı var.

Fiyat olarak gönlimden geçen rakam 46000.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

muğlalı

hayırlı satışlar dostum hayırdır otomatik mi alcan yoksa başka markamı

sabrican

Sağol dostum. Belli değil ne alacağım. Bedelli için kredi çektim. Zar zor ödüyorum.
Daha ucuz bir arabaya geçeceğim. 156 olur büyük ihtimal. Belki de eski A3, dizel olsun diye.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

Arkadaşlar yolum Maslak Sanayiye düştü. Buradaki ustalara bir uğramak istiyorum. Bana Alfa Teknik'in yerini tarif edebilir misiniz? Sizin gittiğiniz başka bir servis de olabilir.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

wolkanku

Arkadaşlar yolum Maslak Sanayiye düştü. Buradaki ustalara bir uğramak istiyorum. Bana Alfa Teknik'in yerini tarif edebilir misiniz? Sizin gittiğiniz başka bir servis de olabilir.

protac kaplamacıyı sorun onu herkes bilir.
Onun 1 üst sokağında ama sol tarafta kalan sokağında. sokağa girince ortalara doğru sağdaki dükkan.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

sabrican

Sağol Volkan. Tam Alfa Teknik in önünde durdum mesajın geldi :)
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

Küçük bir kaza geçirdim.

%100 karşı taraf suçlu ve tutanakta suçunu kabul etti. Şimdi ben servise mi gitmeliyim yoksa kaportacıya mı?
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

Akşam gelirken kaportacıya uğradım. Exper tamponu değiştirtmez dediler. Servis herşeyi değiştirir dediler.

Benim tamponda daha önceden de işlem yapılacak ufak bir yer vardı. Değiştirmeyi bile düşünüyordum.

Üzerine para versem orjinali ile değişir mi dedim, olabilir dedi kaportacı. Ama pek sıcak bakmadı bu fikre. Exper tamponu değiştirtmez deyip durdu. Acaba tamir etmek için mi böyle konuşuyor? Güvenemedim. Servise gitsem daha mı iyi olur? Yarın işlemleri başlatacağım. Acil yardım bekliyorum.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

Adza

Akşam gelirken kaportacıya uğradım. Exper tamponu değiştirtmez dediler. Servis herşeyi değiştirir dediler.

Benim tamponda daha önceden de işlem yapılacak ufak bir yer vardı. Değiştirmeyi bile düşünüyordum.

Üzerine para versem orjinali ile değişir mi dedim, olabilir dedi kaportacı. Ama pek sıcak bakmadı bu fikre. Exper tamponu değiştirtmez deyip durdu. Acaba tamir etmek için mi böyle konuşuyor? Güvenemedim. Servise gitsem daha mı iyi olur? Yarın işlemleri başlatacağım. Acil yardım bekliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun. Nazar çıkmış. :)
Allah daha büyüğünden korusun.

Bence servise de gidin. Nasılsa imkan var, degismesini istediğinizi belirtin, zaten servisler degistirmeyi daha cok sever. Kaportaci kendi icin degismesin demis de olabilir ısrarla. Tamir ederse para kazanacak. Ama soylediginde haksiz degil Eksperler istemiyor değişim. Bana sorarsaniz boyatin ama size kalmış

muğlalı

geçmiş olsun, benim ön tamon değişmiş hasar kaydı 4200 tl haberiniz olsun.

hi_cazz

Geçmiş olsun kardeşim. Bana kalırsa tampon kalsın Değiştirme. Boşu boşuna hasar kaydın şişmesin. Diğer yerleride yaptırırsın hem. Ayrıca çamurluğuda değiştirtme mümkünse. Yapsın kaportacı değişen parça Olmasın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sabrican

Bence servise de gidin. Nasılsa imkan var, degismesini istediğinizi belirtin, zaten servisler degistirmeyi daha cok sever. Kaportaci kendi icin degismesin demis de olabilir ısrarla. Tamir ederse para kazanacak. Ama soylediginde haksiz degil Eksperler istemiyor değişim. Bana sorarsaniz boyatin ama size kalmış

Sağol kardeşim.

Geçmiş olsun kardeşim. Bana kalırsa tampon kalsın Değiştirme. Boşu boşuna hasar kaydın şişmesin. Diğer yerleride yaptırırsın hem. Ayrıca çamurluğuda değiştirtme mümkünse. Yapsın kaportacı değişen parça Olmasın.

Hasar kaydı önemli tabi ama orjinal gibi sapasağlam olması daha önemli sanki. Şimdi orada tırnaklar kırılmış, eskisi gibi sağlam olur mu bilemedim. Hem kazalı halinin fotoğrafları olduğu için hasar kaydını pek önemsemiyorum. Görünüşe göre uzun yıllar bineceğim bu Alfa'ya.

Bir sorum da şu. Siyah arabada renk tutmaması, boyanan parçanın belli olması gibi bir durum olur mu? Böyle şeyler başkasının arabasında bile çok gözüme batıyor. Gittiğim kaportacının boya işçiliğine çok güveniyorum. Cem Yılmaz da klasik arabalarını oraya getiriyor.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

hi_cazz

Sağol kardeşim.

Hasar kaydı önemli tabi ama orjinal gibi sapasağlam olması daha önemli sanki. Şimdi orada tırnaklar kırılmış, eskisi gibi sağlam olur mu bilemedim. Hem kazalı halinin fotoğrafları olduğu için hasar kaydını pek önemsemiyorum. Görünüşe göre uzun yıllar bineceğim bu Alfa'ya.

Bir sorum da şu. Siyah arabada renk tutmaması, boyanan parçanın belli olması gibi bir durum olur mu? Böyle şeyler başkasının arabasında bile çok gözüme batıyor. Gittiğim kaportacının boya işçiliğine çok güveniyorum. Cem Yılmaz da klasik arabalarını oraya getiriyor.

Boyacı iyiyse tutmama gibi bir sorun olmaz.

ozoozo

Servis tamir ile falan uğraşmaz direk tampon değişecek der geçer , eğer hasar kaydı falan sorun olmaz illa orjinal "0" parça değişsin diyorsanız direk servise bırakın zaten değişim derler. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

sabrican

Tampon değiştiğinde vida yerlerinin tutmaması gibi şeyler de olabilir dedi usta. Orjinal parçada da bu tarz problemler olabilir mi peki? Tampon tamir edildiğinde mi daha sağlam olur değiştiğinde mi? Bu konuda beni aydıntalabilecek kimse var mı? Hasar kaydı, maliyet unsurlarını düşünmeden en sağlam ve problemsiz olanı seçeceğim.

Exper yan sanayi parçanın parasını ödermiş, gerekirse experin verdiği paranın üzerine ekleyip orjinal parçayı alabilirim.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

wolkanku

Saniye düşünmem yetkili servise götürürüm sıra yoksa işleme aldırırım ve değiştirtirim çamurluğu da tamponu da..tamirli şeyi hiç sevmem
Fotoğrafı olduktan sonra değişen boyanan sıkıntı değil

Bu arada sen kavacıkta çalışıyorsun yoksa ben başka 06 p mi görüyorum oralarda

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

sabrican

Kavacık'daki 06 P benim :) genelde çok pis oluyor değil mi :) utandım valla şimdi :)
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

Kafam rahatlayınca alfisti aracı kondisyonuna getireceğim inşallah. Maddi sıkıntıları bir çözeyim de. Bedeli kredisi ödüyorum bir yandan. Az daha arabayı satacaktım geçen haftalarda.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

wolkanku

Kavacık'daki 06 P benim :) genelde çok pis oluyor değil mi :) utandım valla şimdi :)

hadi ya..valla darılmak gücenmek yok ama ben de , kim bu apaçi emniyet şeridinden gidiyor sürekli diyordum , herhalde bizim siteden değildir diyordum. trafik sıkıştığı anda emniyet şeridine dalıyorsun sabah giderken de,akşam dönerken de...emniyet şeridinden gidip, ZP plaka siyah bir polonun önüne dalmaya kalktığında üstüne kırarsa bil ki benim :) , tanısam da emniyet şeridindeki kimseye yol vermem baştan söleyeyim :)

evet genellikle arabanı pis görüyorum ama bu cumartesi temizdi ben yürürken önümden geçtin atatürk caddesinin oralarda.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

sabrican

Emniyet şeridini polisin (göreve giden polis ayrı bir konu) ve akpnin müdürlerinin kullanması zoruma gidiyor. Ben orada sıra beklerken çakarlı siyah  jetta'ların passat'ların geçip gidince kendimi enayi gibi hissediyorum. Bu yüzden fırsat buldukça kullanıyorum emniyetin şeridini.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

wolkanku

bu arada şimdi fotolara bilgisayardan baktım, tampon boyanır geçilir de çamurluk değişmeli derim.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia