Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06AU9180 - GT 2.0 selespeed

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hakan Tosun

merhabalar, cok memnun olduğumuz mazda3'ümüz pert olduktan sonra yeni araç için çok düşündük, neredeyse 1 ay araştırma yaptık. hep GT için ikna yolları denedim, kimisi zor araba dedi, kimisi masraflı dedi, kimisi selespeed robotu bozulacak 8 bin TL dedi...
tüm bunlara rağmen bulduğumuz, bakıp inceleyip temizliğine hayran kaldığımız GT'yi hepimiz çok sevdik. sonunda aldık, ailecek "doğru seçim" olduğunu düşünüyoruz. bu da benim seçimim olduğu için gururlandırıyor beni :)

arabamız 2006 model, distinictive + kış paketi. Selespeed şanzıman, 33 bin KM'de, ve hata boya değişeni yok. boyası çok taze ve temizken çok çekici, içi sıfır araba gibi tertemiz, ve sıfır kokusu üzerinde. zaten bizim önceliklerimizin başında da bunlar geliyordu. dışı bagajında Nero Metallico yazıyor, ruhsatta Jamara siyah. simli güneşte simleri sebebiyle füme gibi duran tatlı bir siyah. içi de taba deri.
GT'yi annem kullanacak, kendisi günde 3 km yol yapıyor veya yapmıyor. Onun dışında akşamları ve haftasonları ben kullanacağım 156 gelene kadar. Tek bildiğim bu GT benim hayatımın aşkı oldu ve bir şekilde onu almalıyım annemden  >:D

GT 8 aydır kapalı garajda brandası altında yatıyormuş. bu yüzden bazı değişmesi gereken şeyleri vardı, onun dışında gerek olmamasına rağmen babamın titizliği, varyator, triger, karter muhafaza ve balataları değişti, yağ ve filtre bakımı yapıldı. sahibi bunların yarısını karşıladı, yani bu bakım masrafının yarısını fiyata dahil edip anahtar teslim aldık. bu da 42 bine falan denk gelmesine sebep oldu. bütün bakımları kayıtları vs. yetkili servisinde var.

öncelikle selespeed denen mucize harika keyifli birşey. kendi kendine vites değiştirirkenki silkelemesi bile çok güzel bir his. sanki GT nefes alıp tekrar suya dalıyor gibi hissettiriyor
arabanın sesi çok iyi. ne rahatsız edici yüksek, ne de alçak. tok ve ilgi çekici bi sesi var. içerden kendinden emin, dışardan spor arabaya yakışan bir ses çıkıyor. tek beğenmediğim yanı ben 1.90 olmama rağmen koltuğu da iyice geriye almama rağmen emniyet kemeri gerimde kalıyor ve takması ugrastırıyor. onun dışında mutluyuz kendisiyle.

159'dan çok daha narin ve sıcak bi yapısı var GT'nin.. düz yolda sabit hızda giderken bile gülümsetiyor beni.. 159 da onu kıskanmıyor gibi görünüyor, özgüveni çok fazla malum, ailenin favorisi hala o.

159'un da park lambalarını beyaz yaptım bu arada.
plaka ışıklarını da beyaz yaptım.
bugün yarın plakası da değişecek GT'nin, o da 159 gibi "06 DG ..." plaka olacak.
mühürlü app plaka alıcam GT'ye plakası belli olunca,
belki jantlarını değiştiririm 18" bişey bulursam.
boyası çok diri ve taze olduğu için aslında düşünmüyorum kaplama ama babam bu taze boyayı korumak için kaplama iyi olur diye düşünüyor. belki olur, şu an sadece GT'yi sevmekle meşgulüm :D

:nazar:

kırmızı kıskanmasın :)

GT'nin henüz temiz fotoğraflarını çekemedim, ilerleyen günlerde yükleyeceğim :)
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Emre Sezen

hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın. gt her zaman çok beğendiğim bir model. bir çok kere yazdım söyledim yine söylüyorum, sportif görünüm, öylesine konulmamış gerçekten oturulabilen arka koltuklar, spor bi araba için inanılmaz geniş bagaj, ve tabi ki selespeed.  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

zephry

Hayırlı olsun masallah çok temiz GT, güle güle kullanın...

Yiğit Doğukan

Hayırlı olsun  :nazar: GT'yi çok güzel anlatmışsınız :)

Sportivo

hayırlı olsun güle güle kullanın.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Tolga033

Hayırlı olsun ,Allah kaza bela vermesin .  :nazar:

Gouki

Hayırlı uğurlu olsun Doğa'cım. Hakan abiye saygılar.

Ferhat_27

Maşallah  :nazar: :nazar: :nazar: iki alfanızda 10 numara valla  :yukari-ok:

TRSemih

GT'leri emin ellerde görmek güzel.

kazasız belasız sürüşler dilerim, hayırlı olsun.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

egeozal1

İkisi de yanıyor Doğa harika seçim. 8) Allah kaza bela vermesin nazar değmesin. :)

erdem1904

Doğa iyi günlerde kullanın inşallah  :nazar:  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

engin uzun

Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Oğuz

Ikisi de cok guzel iyi gunlerde kullanin. :nazar:
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ismet

kazasız belasız sürüşler Doğa, Hakan Abiye de selamlar, saygılar  :nazar:  :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

fevkalbeser12

Maşallah yakıyor ortalğı ikiside:) :nazar:
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

hi_cazz

Hayırlı olsun Doğa. Güle güle kullanın.

sifyan

antihero

hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

erol1903

Hayırlı olsun çok hoş görünüyor kazasız sürüşler  :nazar:
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

sbk0655

Yok be hiç beğenmedim araba tırt. Görünüşünden belli cacık olmuş araba  :haydi:

karakusak

Hayırlı olsun, geçen cumartesi serviste gördüğüm araba bu sanırım. Çok canlı görünüyordu, Allah kaza bela vermesin.

Taner27

hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah, 159 un renkte harika...
1998 156 2.0 Executive
2004 147 1.6 Dist.
2006 156 1.6 Dist.

ar.159

hayırlı olsun kazasız belasız inş. bir alfa romeo sahibi olmak tarifsiz mutlulukken 2 alfa romeo sahibi olmak nasıl birşey bilmem artık :D
bu arada bende alfa 159 un parkları beyaza çevirdim ama gündüz hiç belli olmuyor parlak beyaz led yapayım şöyle ışıl ışıl dedim onlarda arza ışığı yakıyormuş siz nasıl yaptınız?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Fatihob

Hayirli olsun ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
..

Sercan Keklik

doga cım  hayırlı olsun kazasız belasız günlerde inşallah
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark