Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ben geldim:) 147'03VN469'İzmir

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfizml

Son olarakta Saten krom ayna kapağı ve jant göbeği arma lazım bana.
Durumum yok bu aralar gidip sıfır You are not allowed to view links. Register or Login içinden uyguna çıkarsa çok iyi olurdu doğrusu.

Durum olmasada kendine baktırmayı başaran bi alfam var kafayı yedircek bize :)

ahmetali

You are not allowed to view links. Register or Login

Tek sorunum arabamı arada bir isteyen arkadaşım ve kuzenim var canım çok sıkılıyor bu durum istemeye istemeye veriyorum.başka bir araç olsa umrumda olmazda Alfa verilecek bir araba  değilmiş gibi geliyor aklım arabamda kalıyor tüm gün.. ben mi yanlış düşünüyorum bi taktik verin :)

Mesela dün kuzen izmirde yoğun yağıştan oluşan derin bi su birikintisine girmiş keyfim kaçtı bi sorun çıkar mı sizce?

Canımı al arabamı alma . Benim de çok takıntılı olduğum bir konudur. İhtiyacı olan söylesin fizana götürüp getiririm gıkımı bile çıkarmam, yeter ki arabamı istemesin.

Suya girmiş çıkmış ve araç hala sorunsuz çalışıyorsa problem çıkarmayacağını düşünüyorum.
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

Serhat59

You are not allowed to view links. Register or Login
Tekrardan merhaba Alfistiler :) 100 000 olduk Alfamla..hiç sorun çıkarmadı daha bana maşallah diyelim..Alfa aşkımız katlanarak tam gaz devam ediyor..

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fren diskim fazlasıyla ötüyordu çareyi orjinal disk balata değişimiyle bulduk..bi sesten kurtulmak hiç bukadar mutluluk vermemişti.bujiler değişti.sırada 10 bin bakımı var.

Tek sorunum arabamı arada bir isteyen arkadaşım ve kuzenim var canım çok sıkılıyor bu durum istemeye istemeye veriyorum.başka bir araç olsa umrumda olmazda Alfa verilecek bir araba  değilmiş gibi geliyor aklım arabamda kalıyor tüm gün.. ben mi yanlış düşünüyorum bi taktik verin :)

Mesela dün kuzen izmirde yoğun yağıştan oluşan derin bi su birikintisine girmiş keyfim kaçtı bi sorun çıkar mı sizce?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
41 kere maaşallah çok şık, ağır ve bir o kadar da spor duruyor. Bu görüntünün yanında bir de egsoz ve motor sesi varsa ...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

alfizml

@ahmetali öyle böyle takmıyorum kafama..bundan önce pejo vardı umrumda olmazdı arabanın üstündeki sıva kalıntılarını bulaşık teliyle temizlemeye kalkmışlığım bile vardır :)
ama canımı iste alfamı isteme moduna getirdiler sagolsunlar.buzamana kadar bende cok arabasız kaldım kimseden arabasını istemedim hiç.cok düşünürüm başkalarını.karsımdakilerden o düşünceyi görmedikçe sinirleniyorum. :)

alfizml

@serhat59 çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Malesef ozamanda profesyonel sekilde egzoz işine girişemedim.egzoz orjinal halinde.
Motorun sesi  yetiyor neyseki :)

sarpgrey

Dostum maşallah yakışıklı bir 147 bendede 2006 (147 kırmızı renk) var. Güle güle ve kazasiz belasız kullanmam dileğiyle.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

alfizml

Teşekkür ederim,rosso da bi başka güzel.. :) ..Alfalarımızı hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olsun..

coscos23

masallah siyah bakınca cok guzel parlıyor kazasız belasız :)