Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2014 Giulietta 1.6 Jtdm AU 358

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

repla

Merhabalar ismim Alper,

Yaklaşık 1,5 senedir forumu takip ediyorum. Daha önce Alfa Romeo markasına ekstra bir ilgim yoktu. Foruma üye olmamla birlikte virüsü aldım diyebilirim.

2015 Ağustos ayından itibaren arayışlarım MiTo ile başladı ve araç arama süre zarfında bütçemin iyileşmesi sonucu Giulietta'ya döndüm. Bu süre zarfında You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login  gibi değerli üyelerden de bilgi ve yardım alarak arayışlarım devam etti. Gönlümden o zamanlar beyaz ve cam tavanlı bir Giulietta geçse de bütçeme uygun bir araç denk gelmedi malesef. Bu süreçte sağolsun You are not allowed to view links. Register or Login  çok yardımcı oldu sağolsun  :)

Bugüne kadar sahip olduğum araçların hepsi siyah oldu, Giulietta'yı başka bir renk almak istesemde kısmetimde yine siyah varmış :)

Arayışlarım sonucunda 2014 model siyah 1.6 Jtdm Giulietta'ma sahip oldum. Aracı İstanbul Veloce Alfa Romeo'dan Gökhan ve Volkan'ın yardımları sonucu aldım. Aracı 2016 Şubat ayında 20.000km'de aldım ve şuan 36.000km'deyiz.

Aracım şuan stok durumda, yoğun iş temposu sebebiyle yapmak istediklerime henüz başlayabilmiş değilim. En kısa sürede aracımı You are not allowed to view links. Register or Login 'ya teslim ederek başlamayı planlıyorum bir takım değişikliklere.

Böylesine değerli ve bilgili bir topluluk arasında bulunmak, merak ettiklerime yanıt almak beni mutlu ediyor. Bundan sonraki ilk buluşmada bende mutlaka olmak istiyorum  :alfisti:

Aracın fotolarına gelirsek, (en son fotoda bonus var :)) )[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ayrıca aracımın bir fotosu Alfa Romeo official instagram hesabında paylaşıldı

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
verba volant scripta manent

ku2

Güle güle kullan :) Hayırlı olsun.. :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

defrost

Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun  :clover:

ilbey666

Alper nihayet gördük siyahlı güzeli :)

Maşallah, umarım kafandaki değişiklikleri keyifle yaparsın. Ne zaman müsaitsen tek telefonun yeterli biliyorsun  :serefe:
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

h.t

Aracınız hayırlı olsun , güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :)

suqunet

hayırlı olsun, gule gule kullanın

Ali Jea

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

Allah kaza bela vermesin aradığınız aracı bulduğunuza sevindim , yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)  :alfisti: :serefe:

Maşallah  :nazar:

kemal_live

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

mehmet_QV

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inş.  :nazar:
2011 Giulietta 1.4 Multiair Distinctive

vieri

repla

Herkese çok teşekkürler

You are not allowed to view links. Register or Login en kısa zamanda getireceğim kardeşim :)

You are not allowed to view links. Register or Login çok teşekkürler, az başını ağrıtmadım :)

brkozzdemir

Hayırlı olsun :) inşallah bi sonraki buluşmaya bende bir alfa ile yetişeceğim

legolas

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın

depeche101

Hayırlı olsun , kazasız belasız keyifli sürüşler  :nazar:

ertena

Hayırlı olsun  :clover:
Ankuva otopark arakat efsanesinin ölmediğini görmek öğrencilik günlerime güzel bir gönderme oldu  :rock:

vtec_2

Maşallah aracına. Viaportta yanyana fotomoz varmış :)  Güle güle kullanasın.

repla

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah aracına. Viaportta yanyana fotomoz varmış :)  Güle güle kullanasın.

Teşekkür ederim :) Sizin aracınız da çok güzeldi maşallah nazar değmesin :nazar:

Tolga033

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.  :nazar: