Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta 1.4 TB 170 HP

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayredin1982

bende o servise 4 sene önce bir veya iki defa gittim.benim arabaya 5w40 3.2 lt dizel selenia yag koyduklarından dolayı pek memnun kalamadım.araştırdıktan sonra yagı bir hafta içinde motul 5w40 xclean ile degiştirdim ve ondsn sonra tum malzemeleri kendim aldım.daha sonra diğer alfa servislerinde gittim.alfa,servisleri idareliktir.uzak duracağım tek servis acitynin arkasında olan servistir.ayrıca malzemeni kendin goturdunmu alfa servisleri  pek hoşlanmazlar.gerci butun özel servisler hoşlanmaz .birde alfatech i  dene genç arkadaslar.cok ucuz olmaz ancak nazın geçer.ayrıca akotada nisan ve sanırım kasımda %20 indirim oluyor.yagını kendin goturdunmu memnun kalabilirsin..bu arada hayırlı olsun. ayrıca alfinden memnun kalan bayağı kişi var.

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onurkaymaz

You are not allowed to view links. Register or Login
bende o servise 4 sene önce bir veya iki defa gittim.benim arabaya 5w40 3.2 lt dizel selenia yag koyduklarından dolayı pek memnun kalamadım.araştırdıktan sonra yagı bir hafta içinde motul 5w40 xclean ile degiştirdim ve ondsn sonra tum malzemeleri kendim aldım.daha sonra diğer alfa servislerinde gittim.alfa,servisleri idareliktir.uzak duracağım tek servis acitynin arkasında olan servistir.ayrıca malzemeni kendin goturdunmu alfa servisleri  pek hoşlanmazlar.gerci butun özel servisler hoşlanmaz .birde alfatech i  dene genç arkadaslar.cok ucuz olmaz ancak nazın geçer.ayrıca akotada nisan ve sanırım kasımda %20 indirim oluyor.yagını kendin goturdunmu memnun kalabilirsin..bu arada hayırlı olsun. ayrıca alfinden memnun kalan bayağı kişi var.

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler hocam dikkate alacağım. :yukari-ok:

Onurkaymaz

Güncelleme:

Bugün 53.000 kilometrede bakıma girdim. Yağ, hava, polen filtrelerini yağı ve bujilerimi kendim götürdüm. Alfatech şaşmazı tercih ettim ve gayet memnun kaldım. Toplamda 100 lira işçilik ücreti alındı bu tarih itibari ile. Arkadaşlar gayet hoşsohbet ve kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum ki işten anlayan ustalar. Yağ değişiminden sonra multiecuscan ile yağ değişim güncellemesi yapıldı tarih kilometre güncellemesi dışında. Bir önceki bakımda yapılmadığı için sonrasında kendim yapıp rolanti titremesini kesmiştim. Hasılı gönül rahatlığı ile bundan sonra Alfatech tercih edeceğim. Herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.