Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta'ya orijinal açılır / kapanır Navigasyon ekranı takmak.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Giulietta.nl

Merhabalar herkese,

Giulietta 1.4 MA 170HP sahibiyim (bkz: altta ki fotoğraf), şuan ki aracım da standart radyo teybi ve Blue&Me mevcut. Fakat yurt dışından çok güzel bir fiyata hem açılır / kapanır ekranı, hem de radyo teybini buldum. Bu ikisini almayı dusunuyorum. Fakat aklımda 2/3 tane soru takıldı.

İlk olarak en önemlisi, alacağım teyp ve ekran aktivasyon kodu soruyor. Alacağım kişi kendi aracından söktü ve aracın kitapçıkları olmadığını söylüyor. Şuan içinde Türkiye ve Hollandada ki Alfa Romeo ile görüşüyorum. Haftaya benimle iletişime geçeceklerini söylediler detaylı bilgi için. (Mühendislere sormaları / görüşmeleri gerekliymiş). Sizce bu aktivasyon kod problemini çözebilir miyim? Daha önce başına aynı durum gelen var mı acaba?

İkincisi olarak, bu ekranın montajını ben yaparım. Direk tak çalıştır şeklinde olan bir şey mi? Bağlantıların değişmesi gerekli mi? Veya herhangi bir işlemin yapılması gerekli mi acaba?
Montajı yapmadan önce herhangi bir şeye dikkat etmelimiyim?

Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.

Makinam  :-*
You are not allowed to view links. Register or Login

Alacağım ekranın fotoğrafları:
-Alfa Romeo Giulietta + Sport Paket
-1.4 MultiAir Turbo Benzina
-170 HP & 250 Nm
-İskender usta çift çıkış egzoz
-Manuel, 6 vites
-19" Giulia jant
-4 kapı 16 CM Midrange
-Bagajda Hertz Woofer
-2 adet JBL Amfi ile besleniyorlar
-Instagram: [url="//www.instagram.com/giulietta.nl"]www.instagram.com/giulietta.nl[/url]

Giulietta.nl

-Alfa Romeo Giulietta + Sport Paket
-1.4 MultiAir Turbo Benzina
-170 HP & 250 Nm
-İskender usta çift çıkış egzoz
-Manuel, 6 vites
-19" Giulia jant
-4 kapı 16 CM Midrange
-Bagajda Hertz Woofer
-2 adet JBL Amfi ile besleniyorlar
-Instagram: [url="//www.instagram.com/giulietta.nl"]www.instagram.com/giulietta.nl[/url]