Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10 yıllık platonik aşk, nihai düğün...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

sabit çarpan değerleri ile çarpıyorlar oradaki değerleri.

mesela benim aracım ölçümden önce 122 hp dedi , ölçüm sonrasında da 143 hp dedi.

eğer aracın orjinali tam 150 hp ise, 150/122 = 1.2295 çıkar.. 1.2295 * 143 = 175 hp ye ulaşmışım demektir yazılım sonrasında.

ölçümü yapan arkadaş aracın orjinal gücü 145 hp çıktı dedi ( tabloda 122 gözüküyordu) , buna göre;
145/122 = 1,1885   .   143 * 1,885 = 169,96 HP ( 170 hp 'ye çıkarıldığı belirtilmişti, bu da katsayının 1,1885 alındığını doğruluyor.)

her dynoda için sabit değerler farklıdır diye düşünüyorum.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login eyv. Dediğim gibi bana enteresan gelen bu kadar oynak değerler aslında. Yoksa birinden biri muhakkak doğruya yakın sonuç verecektir.

You are not allowed to view links. Register or Login  :S tabloda 122 gözüküyorsa o arkadaş 145'i nerede gördü de sana söyledi?

Çarpan hesabın oldukça mantıklı  :yukari-ok: ama elinde ikinci bir veri var (170 bg). Benim çarpan hesaplamam mümkün değil mesela.

Ha çok mu önemli işin açığı tın...

Bu arada yaylar için proforma fatura geldi. Zalimler 60 Euro kargo parası yazmışlar ve bu kargo ücretini dahil etmişler. "Onu faturadan çıkar bari ona vergi vermeyeyim" dedim. "Söz veremem ama korgo şirketine sorarım" bağlamında bir şey söyledi. Bende Almanya da bir adresin kargosunu vermeyi planlıyorum, uyarsa nisan sonu bana getirirler. Çünkü 70 EU ciddi gereksiz para geldi bana. Tekrar yardımın için çok teşekkür ederim. Önceliğime (her ne kadar düşük km li araca kıyamasam bile) senden gelecek yazılım tecrübelerine göre onu almayı planlıyorum. Daha cam filmi var. İlbay bekliyor  :)) vs vs... Allah'a şükür mekanik ile ilgili sorunum yok, inşallah uzun zaman da sorun olmaz da süsüne püsüne bakarım

OğuzCanAlantor

Teker gücü ve krank gücü farklıdır , yazılımcı arkadaş Teker gücünden bahsetmiştir

akıllı

Benim de kapı içlerindeki plastik eskiydi. You are not allowed to view links. Register or Login sabah iyi bir fikirle kendi sorununu çözünce benim de aklıma getirdi sağolsun. Ama ben dvd kutusundan değil de buzdolabı magnetinden direk kestim. Hem kesmesi kolay oldu, hem süpürge ağzına kaçacak kadar esnek değil. Lazım olan varsa fikir verir belki.

wolkanku

Magnet güzel fikirmiş ben de yapayım:)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Adza

İçi bej kombinasyon olan napsın :)
Ellerine sağlık orijinal gibi olmuş işte.
🍀👍

akıllı

Eyv. Güzel tarafı kusursuz kesimi tutturana kadar at yeniden kes. You are not allowed to view links. Register or Login bej için fikrim yok.  :) hiç olmadı karton koy, rengi tutsun

ademirtas

Maşallah :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah :)

Teşekkür ederim.

akıllı

Ufaktan başlayan kaşıntılarıma start verdim bugün. Sabah cam filmi işini hallettim. Llumar ATC (7 yıl garantili) %35 lik (1 numara diyorlar sanırım). Şimdi sırada ikinci ekzoz çıkışı işi var. Onu araştırıyorum bakalım.

francobaresi

Ufaktan başlayan kaşıntılarıma start verdim bugün. Sabah cam filmi işini hallettim. Llumar ATC (7 yıl garantili) %35 lik (1 numara diyorlar sanırım). Şimdi sırada ikinci ekzoz çıkışı işi var. Onu araştırıyorum bakalım.

Gule gule kullanin, yaz gelirken şart camfilmi

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

wolkanku

tam kararında olmuş, güle güle kullanın :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login çok teşekkür ederim.

crackher

böyle hafif içinin güzelliğinide gösteren bir film yaptırmışsınız  :yukari-ok:

akıllı

Bugün hava 10 numara. Bari temizliği halledeyim diye yıkama işini aradan çıkardım. Şöyle 2 gün vakit bulsam @ilbey666 ya aracı bıraksam çok güzel olacak. Daha önce @coyote den aldığım göbekleri de hallettim. Sibop kapakları çalınmaz ise gözüme gayet güzel geldi.

Haftaya inşallah ekzoz... [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

wolkanku

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

akıllı

Ben hiç beğenmedin göbekleri :(
Eyv görüş için. Zaten orjinal değiller. Boyası harcanana kadar dursun. Gözüm alışır da seversem kalacak. Yoksa dönerim orjinale. Hatta üzerine yeni nesil logo yapıştırmayı düşünüyorum. Güzel olursa amenna, yoksa orjinale dönüş. Kaput ile bagaja ellemedim o yüzden.  

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akıllı

Eyv görüş için. Zaten orjinal değiller. Boyası harcanana kadar dursun. Gözüm alışır da seversem kalacak. Yoksa dönerim orjinale. Hatta üzerine yeni nesil logo yapıştırmayı düşünüyorum. Güzel olursa amenna, yoksa orjinale dönüş. Kaput ile bagaja ellemedim o yüzden. Siboplar kalacak gibi ama  

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ealprsln

Yapıştırma jant göbekleri ve armalar bence araçtaki kalite algısını düşürüyor, yerinizde olsam her noktada orijinal logo ile devam ederdim. Araç orijinalleri hakediyor  8)
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

akıllı

Yapıştırma jant göbekleri ve armalar bence araçtaki kalite algısını düşürüyor, yerinizde olsam her noktada orijinal logo ile devam ederdim. Araç orijinalleri hakediyor  8)
Aslında yapıştırma değil. Direk göbek. Ama orjinal olmadığı için kalitesiz gözüküyor doğru. Ve gözüm hala orjinal arıyor ara ara. Çok orta. Bazen güzel bazen drğil. Dediğim gibi biraz gezineyim. Olmadı drğişeceğim zaten.

akıllı

Bostancı cihan klipsten h1 led kit alarak biraz zorlu da olsa montajını yaptım (sol far tarafında aküyü sökmeden yapmak imkansız gibi)
Hem beyaz yanıyor hem de hızlı tepki süresi
Tavsiye ederim
140tl idi fiyatı

Benim H7 ledler geldi ona uğraşacağım biraz. Hibe masasını dağıtmamak için buraya alıntıladım ama You are not allowed to view links. Register or Login montaj ile ilgili resim vs var mı? Aküyü söktün mü? İmkansız gibi demişsin ama montajı da yapmışsın.

wolkanku

Benim H7 ledler geldi ona uğraşacağım biraz. Hibe masasını dağıtmamak için buraya alıntıladım ama You are not allowed to view links. Register or Login montaj ile ilgili resim vs var mı? Aküyü söktün mü? İmkansız gibi demişsin ama montajı da yapmışsın.

Ana aydınlatma h7 için led aldıysan montajı basit olur , far arkasında alan var. Aynı şekilde bixenon ampullerimin montajını 10 dakikada hiç bir şey sökmeden tek seferde yaptım

Ancaak uzunl ampuller için konuşuyor isek, akü tarafının arkası aşırı dar. Sökmeden yapmak , daha önce bir kaç kere yapmış adamın işi derim.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

akıllı

Evet uzunlar içi aldım. Demekki uğraşacağız, olmaz ise bekleyecek ustasını. Diğerleri dediğin gibi, mesela geçenlerde sürekli sol park uyarısı veriyordu, dışarıdan tokatlayınca düzeliyordu. Vakit bulunca söktüm yeniden taktım. Epey rahat iş yapması. Ama uzunlar gözümü korkutuyordu ki doğruymuş. Teşekkür ederim.

akıllı

Bugün h7 ledleri uzunlara taktık. Daha doğrusu sağolsun @Adza Uğur halletti.Akünün orayı falan ii ezberlemiş. Sana zahmet videoyu eklersen makbule geçer Uğur.

Renk farkı var tabi ama sürekli kullanmayacağım için çok dert değil. İleride kısalar ve parklara bakarız artık.   [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Adza

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk