Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10 yıllık platonik aşk, nihai düğün...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EMRAHİZGİ

You are not allowed to view links. Register or Login
Eyv kardeşim @EMRAHİZGİ  tekrar çok sağol iyi dileklerin ve emeğin için. senin araba ayrı yakışıklı canım onu tartışmam bile

Hep beraber kazasız belasız inşallah...
@akıllı abi estafurullah
Görüşmek üzere sakaryaya yolun düşerse beklerim herşey gönlünce olsun hayırlı bayramlar cümleten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emrah İZGİ

Sercan Keklik

Epeydir ses soluk yoktu. Biraz ekleme yapayım.

Geçen günlerde You are not allowed to view links. Register or Login den aldığım zender marşpiyellerin montajı yapıldı. Emrah tekrar teşekkür ederim bu vesileyle.

Başlarda pek aklıma yatmasada shark anten taktım. Güzel oldu.

Orjinal jant göbeklerine döndüm ve plakalıkları attım.

Seramik kaplama bayram sonrası inşallah. Bayram demişken bu vesileyle de tüm forum ahalisine sevdikleri ile mutlu bayramlar dilerim.  [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ah be abi ne güzel tertemiz bi araba şimdi naptı acaba diyodum ki, shark anten ve şu marşpiyelleri görene kadar. Dünya başıma yıkıldı
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

akıllı

ah be abi ne güzel tertemiz bi araba şimdi naptı acaba diyodum ki, shark anten ve şu marşpiyelleri görene kadar. Dünya başıma yıkıldı
Ciddi olamazsın kardeşim. :duvar:
Sende benim başıma yıktın şimdi. Marşpiyelleri sevmiştim halbuki. Neyse yapacak birşey yok. Daha davası olmaz.

Ama samimiyetin için çok teşekkür ederim orası ayrı.

Sercan Keklik

Ciddi olamazsın kardeşim. :duvar:
Sende benim başıma yıktın şimdi. Marşpiyelleri sevmiştim halbuki. Neyse yapacak birşey yok. Daha davası olmaz.

Ama samimiyetin için çok teşekkür ederim orası ayrı.

🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Sök sök bütün albeni gitmiş
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

akıllı

Eyv kardeşim. Ama siyah silikon kullandılar, sökme işi marşpiyel için sanırım artık çok zor. Antene ise kaplamadan önce bakarım bir daha.

Tekrar sağolasın.

EMRAHİZGİ

Eyv kardeşim. Ama siyah silikon kullandılar, sökme işi marşpiyel için sanırım artık çok zor. Antene ise kaplamadan önce bakarım bir daha.

Tekrar sağolasın.
Dilediğin gibi yaşa hayatı ve arabanı @akıllı

Ben ilk 156 mı aldığımda bu ne, ne yaptın sen, kime satacan, kime yaptıracan diyen ustalarım zehir etmişti ilk araba heyecanımı arkadaşlarım dahil 2 ay sonra kendileri negüzel araba almışın emrah diye söyler oldular

Düşünceler önemlidir fikirler ama içine sinmeyen şeyi yapma yada yaptıysan tadını çıkart
@sercankeklik eleştirini yap ama heves kırıcı olmamaya dikkat etmelisin kardeşçe tavsiyem görüşmek üzere Allah'a emanet

Emrah İZGİ

akıllı

Eyv @EMRAHİZGİ dediğin gibi yapıyorum zaten. Sıkıntı yok.

Burada herkes eleştirisini, tavsiyesini, sevgisini, takdirini söylecek tabi. O yüzden burası var ve o yüzden güzel. Burada heves kırılması olmaz. Kendi adıma rahatımdır o konularda. Yeter ki kimse haddini aşmasın ve sizlerden gelsin,  baş üstüne.
Ben gözüme güzel geleni yapıyorum, sen sağol içinden geleni söylüyorsun, @sercankeklik de sağolsun kendine güzel geleni söylüyor.
Tekrar sağol, Allah a emanet sende.

agucba

Ne yazik ki Sercan'ın fikrine katılmak durumdayım.

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////

akıllı

Ne yazik ki Sercan'ın fikrine katılmak durumdayım.

Est ya, niye yazık olsun. Teşekkür ederim görüş için.

Benden sonra yapacak arkadaşlara da fikir oluyor işte.

francobaresi

Eski arabamda zender vardi bence bu zevk meselesi , begenenin de begenmeyenin de olmasi cok dogal. Bizim ozellikle 2008 ve oncesi modellerin antenleri de carpisan oto anteni gibi, fezaya gidiyor, cok batiyor gozume, makyajla yine bi nebze duzelmis yine de orijinal  olmamasina ragmen shark anteni yakistiriyorum 159'a. Öncamdaki film surusunuzu cok etkilemiyor mu? [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

akıllı

Teşekkür ederim ama soru bana ise bende ön cam filmi yok abi. Sanırım açı, ışık yanlış izlenim verdi.

francobaresi

Teşekkür ederim ama soru bana ise bende ön cam filmi yok abi. Sanırım açı, ışık yanlış izlenim verdi.
On camda da film var zannetim de :)

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

Sercan Keklik

Dilediğin gibi yaşa hayatı ve arabanı @akıllı

Ben ilk 156 mı aldığımda bu ne, ne yaptın sen, kime satacan, kime yaptıracan diyen ustalarım zehir etmişti ilk araba heyecanımı arkadaşlarım dahil 2 ay sonra kendileri negüzel araba almışın emrah diye söyler oldular

Düşünceler önemlidir fikirler ama içine sinmeyen şeyi yapma yada yaptıysan tadını çıkart
@sercankeklik eleştirini yap ama heves kırıcı olmamaya dikkat etmelisin kardeşçe tavsiyem görüşmek üzere Allah'a emanet

Emrah kimi begenir kimi begenmez ama sana bunu sattılar takmadım ti aldın. Bu kadar yakıştığını düşündü isen niye takmadın?

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Sercan Keklik

Bu arada burda cidden kötü olmuş denildiğinde küsüp bozulan varsa bence arabasına nokta bir şey eklemesin. Alınıp darılacak bir şey yok burda herkes din-siyaset-futbol olmadıgı sürece istediğini yazmakta özgür.

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

EMRAHİZGİ

Emrah kimi begenir kimi begenmez ama sana bunu sattılar takmadım ti aldın. Bu kadar yakıştığını düşündü isen niye takmadın?

Ben yakıştı demedimki:) zevkine saygı duydum zevkler ve renkler tartışılmaz ,fikir söyleyebilinir tabi ama seninki biraz ağır oldu sanki , alış veriş esnasında da ben söyledim abimize oda ben aksine bu modeli seviyorum dedi @akıllı abi ve herkez biliyor o Marşpiel i sevmediğimi  1  sene oldu o Marşpiel i aldığım şirketin deposunda yatıyordu 1000 tl ye maal olan şeyi 500 e verdim ve ben tekrar 1350 harcayarak ti taktım beğensem böyle birşeyi yapmazdım  abimizi düşünerek o yorumu yaptım
Siyaset ve din muhabbeti yapmadım senin yorumunu eleştirdim :)

Emrah İZGİ

Sercan Keklik

Ben yakıştı demedimki:) zevkine saygı duydum zevkler ve renkler tartışılmaz ,fikir söyleyebilinir tabi ama seninki biraz ağır oldu sanki , alış veriş esnasında da ben söyledim abimize oda ben aksine bu modeli seviyorum dedi @akıllı abi ve herkez biliyor o Marşpiel i sevmediğimi  1  sene oldu o Marşpiel i aldığım şirketin deposunda yatıyordu 1000 tl ye maal olan şeyi 500 e verdim ve ben tekrar 1350 harcayarak ti taktım beğensem böyle birşeyi yapmazdım  abimizi düşünerek o yorumu yaptım
Siyaset ve din muhabbeti yapmadım senin yorumunu eleştirdim :)

Demekki yakışmadığını sende düşünüyosun.

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

EMRAHİZGİ

Demekki yakışmadığını sende düşünüyosun.

Evet beğenmiyorum :)))

Emrah İZGİ

agucba

Belki ön tampon ve arka tampon eklentileri, yay ve daha büyük jantlar ile iyi durabilir ama tek başına olunca, hiç bir anlamı olmuyor.

///////////////

akıllı

Vay arkadaş, kendi konuma 5 aydır birşey koyamamışım. İş, güç, bir ara satış vs derken öylece geçmiş.

Bari bakım bahanesiyle güncelleme yapayım. Geçen hafta sağolsun @Sercan Keklik kardeşim ilgilendi. siparişleri gönderdi, bugün de bakımdan aldım arabayı.

Normal km ve periyodik bakımların yanı sıra alındığından beri el değmemiş olan triger, v-kayışı, bunların bilyeleri, rulmanları vs değişti. Isıtma bujisinde hata verdi geçen, 4 ünü birden yeniledim. Son olarak 4 fren balatası da değişti. Mekanik olarak çok şükür bir eksiğim gediğim kalmadı, nasip olursa kozmetiğe sırayı getiririm inşallah. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

akıllı

Aracım satıldı, kıymetli araba, kıymetli bir insana gitti diye düşünüyorum.

Bugüne kadar forumdan emeği geçen, tanıştığım, görüştüğüm herkese çok çok teşekkür ediyorum. Nasip olur da plan program tutarsa yazın sonuna doğru yeniden aranızda olacağım ve konu açacağım inşallah.

İyiki varsınız :alfisti:[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ucarozcan

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

umitkilic

Hayırlı olsun

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

krm1983

Alana da atana hayırlı olsun.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

akıllı

@ucarozcan, @umitkilic, @krm1983
çok teşekkür ederim.

alrem2510

Hayirli olsun. Umarim kiymetini bilecek birisine gitmiştir.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi