Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10 yıllık platonik aşk, nihai düğün...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

master

İlandayken dikkatimi çekmişti, tam alınacak 159 diye düşünmüştüm, ancak sizin olduğunu bilmiyordum. 159 bakıyor olsam Candoğan'ın araçla birlikte ilk sıraya koyardım. Hayırlısı olsun.

Çok da güzel bir örnek oldu kanaatimce, "o paraya 159 mu alınır" diyen birçok kişi olmuştur eminim ki. Hakettiği bir rakama gitmesi araç temiz ve bakımlı olduktan sonra iyi bir rakama satılabileceğinin kanıtı oldu.

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login bahsettiğin gibi birine gitti hocam, gözüm arkada değil yani.

You are not allowed to view links. Register or Login teşekkür ederim. Evet aynen öyle oldu. Ama neyi niye istediğini bilen insan farklı bakıyor. Zamanında bende öyle bakıp almıştım.

ykilinc

Hayırlı olsun Mustafa

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun Mustafa

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolasın abi.

umitkilic

İlandayken dikkatimi çekmişti, tam alınacak 159 diye düşünmüştüm, ancak sizin olduğunu bilmiyordum. 159 bakıyor olsam Candoğan'ın araçla birlikte ilk sıraya koyardım. Hayırlısı olsun.

Çok da güzel bir örnek oldu kanaatimce, "o paraya 159 mu alınır" diyen birçok kişi olmuştur eminim ki. Hakettiği bir rakama gitmesi araç temiz ve bakımlı olduktan sonra iyi bir rakama satılabileceğinin kanıtı oldu.
2011 model,premium d segment için neredeyse imkansız olan 50 bin km,kazasız.Markalardan bağımsız bir şekilde,bu şekilde düşününce bile araba fiyatlarından haberdar olan birine gayet normal gelecek bir rakamdı You are not allowed to view links. Register or Login fazla da kalmadı ilanda.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umutrıza

merak ettim mahsuru yoksa satılan fiyatı öğrenebilirmiyim
206 gti 2001-..
forester 2.0 s turbo 2008-2014
golf 7 tdi 2015-2016
Ww cc 2016-
159 JTD 2017-

akıllı

merak ettim mahsuru yoksa satılan fiyatı öğrenebilirmiyim
Alan kişi yarın öbürgün foruma gelir ve görürse hoş olacağını düşünmediğim için fiyat paylaş(a)mayacağım. Zira mal artık onun çünkü. Kusura bakmayın lütfen :)

İlan fiyatı belli idi. Keşke zamanında arayıp pazarlık etseydiniz az çok anlardınız aslında.

ekerem

Aracınızı ilanda görünce bı an kendi 159'umu satıp sizinkini almak istemiştim forum içinde kalmış sanırım. İki taraf içinde hayırlı olsun :)
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

akıllı

Aracınızı ilanda görünce bı an kendi 159'umu satıp sizinkini almak istemiştim forum içinde kalmış sanırım. İki taraf içinde hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim, teveccühünüz. Ama forum içi değil, ben sadece bahsettim buradan. Gelir gelmez bilmiyorum yani :)

Tengri79

Aranıza hoşbuldum diyorum.
Mustafa Hocamın emanetini ben devraldım,haliyle emanete iyi bakacagımdan kimsenin şüphesi olmasın.
Yıllarca içimde bir uhteydi 159,malum önyargılardan cesaret edememiştim bu zamana dek.Malum sitede araclara bakarken ilk 159 ları incelerdim baktım bu sevda beni harcayacak;kararımı verdım.Hocam da sağolsun aracı gercekten istediğimi gördü ve bekledi bi süre beni ve fiyatda da birbirimizi zorlamadık.Umarım kazasız belasız uzun yıllar binerim temennisiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akıllı

Aranıza hoşbuldum diyorum.
Mustafa Hocamın emanetini ben devraldım,haliyle emanete iyi bakacagımdan kimsenin şüphesi olmasın.
Yıllarca içimde bir uhteydi 159,malum önyargılardan cesaret edememiştim bu zamana dek.Malum sitede araclara bakarken ilk 159 ları incelerdim baktım bu sevda beni harcayacak;kararımı verdım.Hocam da sağolsun aracı gercekten istediğimi gördü ve bekledi bi süre beni ve fiyatda da birbirimizi zorlamadık.Umarım kazasız belasız uzun yıllar binerim temennisiyle.

Anaaa... Hocam hoşgeldin. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde nice km'lere inşallah. Kendi konunu bekliyoruz bak.

Bu arada daha önce dediğim gibi araç sana gittiği için çok memnunum hocam. Görünce ve tanıyınca anladımki ziyadesiyle değdi beklediğime.

:alfisti:

Tengri79

Tekrar hosbuldum hocam
Araca alışma surecindeyım ve birazda yogunum.Fırsat buldukça başlığa döneceğim.
Bulunduğum yer malum kucuk bır yer ve araç fazlasıyla dikkat çekiyor.Göze de inanırım inşallah kazasız belasız binmek nasib olur.
Seni tanıdığıma çok sevindim hocam inan,aracın geçmişi ile soyledıklerın ve burada yazdıkların ne kadar saglam biri oldugunun kanıtı zaten

umitkilic

Hosgeldiniz.çok iyi bir aracın bulunması neredeyse imkansız olan kondüsyonunda buldunuz.Kazasız-belasız,güzel günlerde kullanırsınız inşallah

Tengri79

Hosgeldiniz.çok iyi bir aracın bulunması neredeyse imkansız olan kondüsyonunda buldunuz.Kazasız-belasız,güzel günlerde kullanırsınız inşallah

Tesekkur ederim

akıllı

Tekrar hosbuldum hocam
Araca alışma surecindeyım ve birazda yogunum.Fırsat buldukça başlığa döneceğim.
Bulunduğum yer malum kucuk bır yer ve araç fazlasıyla dikkat çekiyor.Göze de inanırım inşallah kazasız belasız binmek nasib olur.
Seni tanıdığıma çok sevindim hocam inan,aracın geçmişi ile soyledıklerın ve burada yazdıkların ne kadar saglam biri oldugunun kanıtı zaten

Est hocam.