Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 distinctive / 07 GTC 01 / Antalya

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sarpgrey

Hayırlı olsun kardeşim.  Kullandikca daha çok seveceksin eminim. Bende de 2006 147 distinctive var. Şu an bende Manavgat tarafindayim geçen ay geldim iş için 4-5 ay buralardayım umarım bir Antalya buluşması olur bu arada.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

defrost

Hoşgeldiniz
Turgay usta bahsetti sizden dün manavgattan bir arkadaş geldi diye benim ss de orda şuan (benim araca başlayamamış araya almış sizi)   ;)
Turgay usta iyidir gerekeni yapar boşa masraf çıkartmaz esnaftır kendisi
Yağ konusuna gelince birçok yağ kullandım ama en son selenia 20K da karar kıldık çok memnunum.

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Kaan

Önceliklle aramıza hoşgeldiniz, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah kazasız belasız keyifle kullanırsınız 147 nizi. Yakıt hesabınızda bende yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Çok yüksek devirlerde kullanmış dahi  olsanız bu kadar yakmaması lazım. Trigeriniz yeni değişmiş daha çok yol yaparsınız. Varyatör 150 TL ye tamir edilebilir. Ama o tarihten sonra ömrünü uzatmak için arabanıza zamanını beklemeden düz zeminde kontrol ederek sürekli yağ ekleyin. Varyatörün ömrünü uzatır ve kesinlikle araba ısınmadan yüksek devirlere çıkmayın 2-2,5 devirleri geçmeyin. Boya içinde önce güzel bir pasta cila uygulatın. İlla ki boyayı canlandırır ama gözünüze çok takılıyorsa ve aracınızı satmadan uzun süre binicekseniz boyatın. Bence her alfa yakışıklı durmalı :D
Ayrıca yaş itibariyle boyada solmalar olacağı için eğer boyatırsanız renk tutmaması ihtimaline karşılık düzenli cila yapın. Bu sayede renk farkıda ortadan kalkacaktır. Tekrar güle güle kullanın.   
1 hayal
5 duyu
6.his

Mehmetinki

Tavandaki yanıklar gözüme batmasın diye geçen hafta kaplama işine girdik yakışıklıyla. Polis çevirmesinde ceza yemezsem hoşuma görüntüsü :)

Bu gün de ön arka amblemleri değiştirdik. Ön fena değildi ama arka artık sapsarıydı.

Yavaştan istediğim görünüme kavuşuyo alfam :)

sarpgrey

You are not allowed to view links. Register or Login
Tavandaki yanıklar gözüme batmasın diye geçen hafta kaplama işine girdik yakışıklıyla. Polis çevirmesinde ceza yemezsem hoşuma görüntüsü :)

Bu gün de ön arka amblemleri değiştirdik. Ön fena değildi ama arka artık sapsarıydı.

Yavaştan istediğim görünüme kavuşuyo alfam :)
Iki işlemde güzel olmuş Güle güle kullanın,  bende Antalya Alanya dayim 2006 kırmızı renk bir 147 bende de var. Tavani nerede ve kaça kaplattiniz acaba benimde yaptırmak istediğim bir işlem.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Tolga033

Kırmızı ve siyah çok güzel oluyor. Güle güle kullanın. :nazar: