Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

16LFK42 - 164 V6 TB

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Sanırım IHI de kullanılmıştı. Zamanının "ralli" dergisinde okuduğumu hatırlıyorum (ama o zamanlar aldığım tüm "ralli" dergilerini attım).

///////////////

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Sanırım IHI de kullanılmıştı. Zamanının "ralli" dergisinde okuduğumu hatırlıyorum (ama o zamanlar aldığım tüm "ralli" dergilerini attım).

Aynen dostum doğru hatırlamışsın.

AtknCmn

Yarın radyatörcüye götürüyorum arabamı bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda :) Güzel iş çıkarsa ortaya daha fazla fotoğraf ve hatta 2012 Jetta 1.4 TSi ve 164 kapışma videosu bile paylaşabilirim :) Sonuç benim gözümde belli ama olsun.. :D

agucba

///////////////

babi

Hoşgeldiniz. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

wolkanku

hoşgeldiniz.
yay jantla mükemmel bir hale gelecektir :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

AtknCmn

Yay eBay de buldum ama maddi sorunlar var :) Orjinal jantları benim daha çok hoşuma gidiyor ayrıca Orjinal her zaman güzeldir :))

emin

orjinal jantları bence harika, burdaki aracı güzel gösteren biraz da Q4 tamponu

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

FB10ur

aramıza hoşgeldiniz maşallah araçta güzel görünüyor...
kazasız belasız keyifli sürüşler

AtknCmn

bu gün el freni boşanıp bi broadway arabaya önden vurdu ama arabada hiç bi hasar yok :D çizik bile yok.. :D :D Broadway in tamponu çatlamış sanırım ortadan plakasıda şekilden şekile girmiş :D

FB10ur

bu gün el freni boşanıp bi broadway arabaya önden vurdu ama arabada hiç bi hasar yok :D çizik bile yok.. :D :D Broadway in tamponu çatlamış sanırım ortadan plakasıda şekilden şekile girmiş :D

öncelikle geçmiş olsun diyelim...nazar boncuğu olmuş

AtknCmn

Sağolun :) Yarın elektrikçiye oradanda radyatörcüye gidip son eksikleri tamamlanacak sonrada biraz modifikasyona başlamayı düşünüyorum. Merkezi kilit,Xenon far,Cam Filmi,Park sensörü gibi şeyler..

Anıl

Aksesuar olayı bence 2. planda kalmalı,aracınızın mutlaka eksik birşeyleri vardır,mesela km sensörü demişsiniz,bana göre ilk aşama aracın sağlıklı duruma gelmesidir,gerisi teferruattır.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

AtknCmn

Onu nereden ve nasıl temin edebilirim bilmiyorum?

ATA

Bu yaştaki bir araca cam filmi katliam olur bence, benim zevkime göre bu aracı yaşı itibariyle kesinlikle cam filmsiz-xenonsuz kullanırdım =) old is cool :)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Kibitzer

Aksesuar olayı bence 2. planda kalmalı,aracınızın mutlaka eksik birşeyleri vardır,mesela km sensörü demişsiniz,bana göre ilk aşama aracın sağlıklı duruma gelmesidir,gerisi teferruattır.

Kesinlikle! Aracı mükemmel işler duruma getirmeden ekstra aksesuara hiç girişmeyin derim.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT