Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Türkiye'nin TartışmasızEn Güzel Spider'ı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Kötü düşünmek istemiyorum ama sitemize üye olma sebebinin de aracın reklamını yapmakmış gibi geliyor bana...

Daha 3 mesaj üstte arabasına aşkla bağlı olduğunu belirten birisi aracını satılığa çıkarmaz diye düşünüyorum.

ersinguller

quote:
Jantlarımız 2005 Alfa 159 jantıdır

yok yav?.. r16 159 jantı hemde o şekilde?...

quote:
Ayrıca aracın altında komple araç renginde neon döşelidir

quote:
Birçok forum tarafından Türkiye`nin kasasına göre En iyi Spider`ı seçilmiştir.
bu bizim forumsa, "türkiyenin en iyi spider'ı" diyen birini görmedim bu topicte sizden başka...

yinede, kötü düşünmemek lazım.

Edited by - ersinguller on 23/03/2009  17:30:53

admin

Hiç bakmamışım o yazılara, bu jantlar bildiğimiz Selespeed jantları yav. 159'la hiç bir alakası yok ki zaten 159'un jant ölçüleri uymazki bunlara.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

yok reklam degıl arkadaslar zaten ıstedıgım fıyat degerının ustunde. eger o fıyata alıcı bulursam dıye koydum kı bulursam satar uzerıne koyuıp baska arac alabılırım.

reklam yapacak olsam satılık ılanını duyururdum zaten sız bahsetmıssınız satılık oldugundan

Borracho

peki referans olarak gösterdiginiz, google da aradiklari zaman türkiye'nin tartismasiz en iyi spider'i topigini bulacaklari forum hangisi acaba?

ottoman

quote:

peki referans olarak gösterdiginiz, google da aradiklari zaman türkiye'nin tartismasiz en iyi spider'i topigini bulacaklari forum hangisi acaba?

n/a

yazınca cıkıyor. yada daha iyisini bulan varsa yazabılır. önemli olan o ilan değilki zaten benım actıgım konuda. istedigm fiyata anlaşırsak zaten önemi kalmıyor. satılacagınıda dusunmuyorum istemiyorumda. dedgm gıbı ama o fiyatada veririm arabadan anlayan hastası olursa.

tolga_ozhan

Hangi model michelin lastikleriniz. 16''jant 400 TL çok uçuk geldi bana.

Birde istediğiniz fiyat bence arabaya göre hiçde çok değil. Gayet normal bir fiyat.

Ayrıca gerçketen aracınızı Türkiye'nin en iyi spider'ı seçen birçok forumu merak ettim. Bizim forum seçmedi. Öyleyse başka Alfa Romeo forumu varda ben mi bilmiyorum. Hangi forumlarsa bende üye olmak istiyorum.

ersinguller

Michelin olarak şöyle bi kıyaslama yapayım ben, kendimce.. 225/45 R17 michelin pilot alpin aldım annemin arabasına yeni.. 4 tanesi 1300 e anlaştım, eski lastiklerimi deposunda saklıyor lastikçim, takıp sökmek de hediyesi oldu.

Edited by - ersinguller on 24/03/2009  18:10:58

tolga_ozhan

Ersin senin söylediğin lastikeler hem 17'' hem daha kalın taban hem daha ince yanak hemde kar lastiği. Her yönüyle pahalı yani.

n/a

michelin Michelin Pilot Exalto PE2 - 205/50/16 87W kdv dahil 380 ytl.

sizden baska alfa romeo forumu oldugundan falan da bahsetmedim ne buranın adını verdim nede bir şey yazdım.

master

Herkesin Spider'ı kendine göre özeldir tabii ki, ancak misal ben Spider alacak olsam 2002 model, içi zaten yeni olan, dışı da yeni kasaya çevrilmiş, süspansiyonu, egsoz sistemi sportifleştirilmiş, kmsi düşük olan gri Spider'ı listemin ilk sırasına koyardım.

Fiyatları yüksek olanlardan da her ne kadar galeri olarak pek tutmasam da Alfa Center'daki kırmızı Spider bence çok çok çok güzel bir araç. Fiyatı uygun olsa üstüne zıplar birisi mutlaka.

Ayrıca mavi renkli, fuar için getirilen 2004 model Spider var, o da oldukça güzel.

Sıfır KM yeni kasa Spider vardı bir tane ve çok uygun fiyata vereceklerdi, o satıldı mı bilmiyorum.

Bir tane 96 model 3.0 motorlu Spider vardı, sonra satıldı o, ki bence çok özel bir araçtır.

Bütün bunların çok özel Spider'lar olmasını bir kenara bırakırsak bana göre en özel Spider Aliberti ailesindeki 3.2 V6'dır, Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir araç. İsteseniz de satmazlar, yoksa Burak alacaktı diye biliyorum :)

Ama dediğim gibi herkesin aracı kendisine göre özeldir. Yine de siz siz olun genelleme yapıp "tartışmasız" diye sunmaya kalkmayın bence. Çünkü bazı insanların beğenisi farklı olabiliyor. Misal benim için en özel Spider üzgünüm ama Aliberti'lerdeki 3.2 V6'dır. Canlı canlı gördüm, kusursuz bir araç.

Edited by - master on 24/03/2009  19:51:29
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

tolga_ozhan

Yeri burası değil belki ama Önder söylemiş bende ekleyeyim. Alfa Center'ın elindeki spider'ı çok yakından inceledim. Fiyatı fazla tabiki ama araç neredeyse sıfır gibi. Hem içi hem dışı yeni kasa. Tabi onu alana kadar fuar arabası olan mavi'yi almak daha mantıklı. Çünkü o zaten kendiliğinden yeni.

n/a

zaten modeline göre dedim. odamı 96 model?

selim

çok hoş bir spider gerçekten kazasız belasız keyfini çıkarın derim.Yeni ön görünümlü (916)spiderları pek beyenmiyorum,ancak sizinki gibi eski ön görünüme sahip gtv ve spiderlar bana daha özel geliyor,sanki alfa ruhu çok daha belirgin.Aynı şeyi Maserati Ghibli ile Mas.3200 Gt kasalarında da You are not allowed to view links. Register or Login çok daha spor görünse de Ghibli'de spor görünümden öte ayrı bir ifade var,daha karekterli,istikrarlı ve saldırgan bir izlenim bırakıyor.
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

tolga_ozhan

Selim Abi eski kasa, yeni kasa tamamen zevk meselesi de. Şu senin marşpiyel ve tampon eteklerini bi ara gövde rengine boyayalım ya.

selim

quote:

Selim Abi eski kasa, yeni kasa tamamen zevk meselesi de. Şu senin marşpiyel ve tampon eteklerini bi ara gövde rengine boyayalım ya.

Evet zevk meselesi tabii ki Tolga;) Benim tampon-marşpiyeleri bir ara boyatacaktım sonra düşündüm dedim böyle kalsın orjinal hali ile ancak bazen fikrimi değiştirip boyatmayı düşünüyorum öyle arada kaldım anlıcan.Ön konsola silikon bazlı kaplama düşünüyorum gri renkte.Önder yaptırmıştı kendi Gtv'sine diye hatırlıyorum,işçiliği iyi olan bir yer bulursam o konuda bir değişiklik yapmak istiyorum.Hatta bir Spider'da da aynı kaplamayı görmüştüm çok hoş görünüyor ancak sahibinden bilgi alma fırsatım olmadı.
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

master

Hayır Aliberti'lerdeki Spider maalesef 96 model değil, ama "Türkiye'nin tartışmasız en iyi Spider'ı" dediğinize göre model yılından bağımsız konuşuyorsunuz diye düşündüm.

Model yılı önemliyse de dediğim gibi 96 modeller arasında 3.0 olan Spider bence çok özeldir, çünkü hem temiz bir araçtı, hem de Türkiye'deki tek 3.0 Spider o.

Tabii ki sizin için kendi Spider'ınız özeldir, benim de kullandığım Alfa'lar bana göre çok özeldi, çocuğum gibi severdim onları, ama kendi Alfa'larım kendi gözümde çok değerli olsa da, bunu başka insanlara da empoze etmeye çalışıp "Benim Alfa'm hepinizinkinden iyi" gibi bir sonuca gidecek cümleler kurmaya çalışmadım.

Şimdi başka bir Spider sahibi gelip "benim Spider'ım daha güzel, tartışmam bile" dese ne yapacağız biz? Oylama mı yapalım hangisi daha güzel diye?

Başka forumlarda aracınız en güzel seçilmiş olabilir. Bunun size artısı nedir? Spider'ınızı kullanmak için, keyif almak için mi aldınız, yoksa başka insanlara göstermek için mi?

İşin özü, biraz mütevazi olmanın zararı olmaz kimseye :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS