Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

16 AR 886 - MK1 147 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Incablue

Teşekkür ederim hepinize, hoşbuldum :)

Incablue

You are not allowed to view links. Register or Login
Başkan namını duydum, memnun oldum tanıştığıma :)

Eyvallah  :arkadasim: Çarşamba geliyorsun değilmi buluşmaya :alfisti:

geliyorum geliyorum :) çarşamba tam alfisti olucaz :D

Samet89

Uğurcan bey hoşgeldiniz kazasız ve iyi günlerde mutlu mutlu kullanmanız dileği ile:)

Incablue

Uğurcan bey hoşgeldiniz kazasız ve iyi günlerde mutlu mutlu kullanmanız dileği ile:)

Teşekkür ederim, hepimiz arabalarımızı kazasız belasız kullanalım inşallah :)

Adza

Adet yerini bulsun burdan da yazayım :D
Adaş hoşgeldin. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle, kazasız belasız sürüşler dilerim You are not allowed to view links. Register or Login

Incablue

Adet yerini bulsun burdan da yazayım :D
Adaş hoşgeldin. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle, kazasız belasız sürüşler dilerim You are not allowed to view links. Register or Login

Hoşbuldum kardeşim, görüşelim en kısa zamanda :)

Incablue

Egzoz ölçümümüzü kusursuz, genel muayenemizi de farlarımızın şaşı oluşundan dolayı hafif kusurlu olarak tamamladık  :D :yukari-ok:

herewego

Hoşgeldin uğur aracı yakındanda gördüm maşallah Allah tabanını düz bassın tüv illaki bi hafif kusur buluyor zaten

Incablue

Hoşgeldin uğur aracı yakındanda gördüm maşallah Allah tabanını düz bassın tüv illaki bi hafif kusur buluyor zaten

Teşekkür ederim hepimiz arabalarımızı kazasız belasız kullanalım inşallah :nazar: bu muayeneden far kusuru olmadan geçebilen yokmuş zaten, nasıl işse.

DcD-Semih

Egzoz ölçümümüzü kusursuz, genel muayenemizi de farlarımızın şaşı oluşundan dolayı hafif kusurlu olarak tamamladık  :D :yukari-ok:
Hocam nacizane bir öneri herhangi bir rotcuda 10tl karşılığında far ayarını ihmal etmeden bana kalırsa yaptırın. Hem karşıdan gelenlerle papaz olmamak hemde yolu güvenli bir şekilde görmek için. Far ayarı bozukluğu kısa farların görüş uzunluğunu ciddi anlamda paralize ediyor. Maşallah bu arada ufak bir resimden dahi kendini belli ediyor tertemiz olduğuna eminim :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Incablue

Hocam nacizane bir öneri herhangi bir rotcuda 10tl karşılığında far ayarını ihmal etmeden bana kalırsa yaptırın. Hem karşıdan gelenlerle papaz olmamak hemde yolu güvenli bir şekilde görmek için. Far ayarı bozukluğu kısa farların görüş uzunluğunu ciddi anlamda paralize ediyor. Maşallah bu arada ufak bir resimden dahi kendini belli ediyor tertemiz olduğuna eminim :)

Dediklerinde çok haklısın hocam, bu  konuda senin kadar bilinçli olmasam da bende ayar yaptırmaktan yanayım. Farlarım biraz sararmış durumdaydı. Temizletirken ayarlarını da yaptırıcam :yukari-ok:

DSB

Kazasız belasız kullanın; 147 candır :))

ewren7

hayırlı olsun güle güle kullanın , Tofaş'ta mı çalışıyorsunuz ?
147 TI (2006)

Incablue

Teşekkür ederim, evet Tofaş'ta çalışıyorum

Incablue

Kazasız belasız kullanın; 147 candır :))

Hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah, teşekkürler :)

ewren7

Ben Tofaş'ın Müteahhit firmasında çalışıyorum çok iş yaptık orada , Alfa sahibi çok kişi tanıdım özellikle İnşaat Yatırımlarda Serdar beyin siyah SW 159 u çok güzel
147 TI (2006)

Incablue

Ben Tofaş'ın Müteahhit firmasında çalışıyorum çok iş yaptık orada , Alfa sahibi çok kişi tanıdım özellikle İnşaat Yatırımlarda Serdar beyin siyah SW 159 u çok güzel

Bahsettiğiniz sw 159 dahil fabrikanın otoparkında alfa çok ama forumun stickerını 2 arabada görebildim bugüne kadar :)

GooSe

O iki arabada bir buragin mavi 147 diğeri benim gri SS :)

Motorola cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.

Incablue

O iki arabada bir buragin mavi 147 diğeri benim gri SS :)

Koç sistemden Uğur bende, size yazmıştım ama görmediniz sanırım :) 26 ns plakalı ss değil mi :)

GooSe

Görmemiştim dostum evet 26 ns benim senin aracinida otoparkta görüyorum güzel araç

Incablue

Görmemiştim dostum evet 26 ns benim senin aracinida otoparkta görüyorum güzel araç

Katılmak isterseniz buluşmalarda haber veririm size de, You are not allowed to view links. Register or Login sizi hatırlıyor son buluşmamızda muhabbetiniz geçmişti :)

GooSe

Buluşmalarda katılıyorum burada 2 buluşmaya İstanbul da 1 buluşmaya katıldık ama son zamanlardaki bursa bulusmasina katilamadim (yeni çocuğum olduğu için  :) )müsait olursam tabi katilirim hatta aklımda lokal de bi bulusma düzenlemek var

Incablue

Buluşmalarda katılıyorum burada 2 buluşmaya İstanbul da 1 buluşmaya katıldık ama son zamanlardaki bursa bulusmasina katilamadim (yeni çocuğum olduğu için  :) )müsait olursam tabi katilirim hatta aklımda lokal de bi bulusma düzenlemek var

Allah bağışlasın inşallah, lokalde buluşma niyetine girerseniz bende yardımcı olurum size :) en basitinden 3 araba biz varız zaten

Incablue

Biraz yağımız eksilmişti. Zeki ustanın koyduğu 10w 50 yağdan bulamayınca, 7k kmde rutin bakıma girmek zorunda kaldık. Castrol magnatec 10w 40 ile yağ değişimini yaptırdım. Hava filtresi, yağ filtresi değişimi ve antifriz ölçümünü yaptırarak kışa hazırlanıyoruz =)  :nazar: km 106570

Incablue

İzmir gezimden bir kaç kare :) Kalem adası, Midilli adası, Çandarlı mevkii