Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Slm. İstanbuldan Berat

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beratimali

Merhaba arkadaşlar.

İstanbul dan Berat ben. Lojistik işi ile uğraşıyorum yaş 30. Kendimi tanıştirdik sonra hemen konuya girerek değerli yardım ve yorumlarinizı rica ederim.

Yeni doğacak çocuğum ile birlikte suandaki mevcut aracım yetmez olacak
(2015 polo 1.2 tsi) bu aracı sıfır olarak aldım hanım baskı ile memenunmuyum pek sayılmaz nedense vw markasına ısınamıyorum.

Alfa ile tanışmam ise geçen ay yaptığım Izmir ziyaretinde kiraladigim 2015 giulietta 1.6 jtdm ile oldu.

Hayri sayılır bir şekilde arac aşırı hoşuma gitti ve alma kararı verdim fakat daha var Ocak Şubat gibi. Siz değerli alfisti arkadaşların yorumlarını rica ederim.

Bu aracı alacak olduğum da nelere dikkat etmeliyim. Kaç model olmalı ve donanım seviyesi ne olmalı diye.

Şimdiden yardımlarınızı rica eder iyi günler dilerim.

krm1983

Eski bir puntocu olarak hoşgeldiniz. Spor paket denk getirebilirseniz tadından yenmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

cgokce

Farklı yıllarda farklı donanım paketleri var. Kendi önceliklerinize ve bütçenize göre  seçim yapmalısınız. Örnek mk1 spor pakette deri koltuk varken mk2 de yok, mk2 de brembo fren varken mk1 de yok.

LT25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beratimali

You are not allowed to view links. Register or Login
Eski bir puntocu olarak hoşgeldiniz. Spor paket denk getirebilirseniz tadından yenmez.

AAA merhaba. Eski puntocu olduğumu nerden bildiniz. :) şimdide kısmetse eğer dizel power bisiler yapmayı planlıyorum.  1.2 tsi polo kesmedi çünkü. Yazılım egsoz falan derken boşa ugrastigimi anladım.

İşte spor paket olsa süper olurda. Acaba diyorum spor paket mk1 mi yoksa mk2 mi almaliyim . :)

Beratimali

Farklı yıllarda farklı donanım paketleri var. Kendi önceliklerinize ve bütçenize göre  seçim yapmalısınız. Örnek mk1 spor pakette deri koltuk varken mk2 de yok, mk2 de brembo fren varken mk1 de yok.

İşte bu noktada önemli olan da bu. Bütçeyi araca göre ayarlayacağım. Benim için önemli olan sıkıntısız olması. Yani ne bileyim mesela makyajlı kasada iyilestirme varmı falan falan işte.

Tesekkurler cevap icin

cgokce

Çok iyi bilmemekle beraber her makyajda ses izolasyonu konusunda iyileştirmeler olduğunu duydum.

murat

Çok iyi bilmemekle beraber her makyajda ses izolasyonu konusunda iyileştirmeler olduğunu duydum.

Doğrudur..Ön cam kalınlıkları bile farklı yeni versiyonlarda..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

admin

Doğrudur..Ön cam kalınlıkları bile farklı yeni versiyonlarda..

MY10 ile MY14'un camları arasında kalınlık bakımından yaklaşık %25 fark olduğu bilgisi verilmişti.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Beratimali

MY10 ile MY14'un camları arasında kalınlık bakımından yaklaşık %25 fark olduğu bilgisi verilmişti.

Oo baya baya o zaman bisiler var demekki. O zaman ben 2014 ve üstü bakmalıyız.

Çok tesekkurler

krm1983

AAA merhaba. Eski puntocu olduğumu nerden bildiniz. :) şimdide kısmetse eğer dizel power bisiler yapmayı planlıyorum.  1.2 tsi polo kesmedi çünkü. Yazılım egsoz falan derken boşa ugrastigimi anladım.

İşte spor paket olsa süper olurda. Acaba diyorum spor paket mk1 mi yoksa mk2 mi almaliyim . :)

Diğer forumdan hatırlıyorum. Tjetinizi satıyordunuz.

Mk2 deri spor paket alma imkanınız varsa. Hiç düşünmeyin bile.

Beratimali

Diğer forumdan hatırlıyorum. Tjetinizi satıyordunuz.

Mk2 deri spor paket alma imkanınız varsa. Hiç düşünmeyin bile.

AAA evet hatırladım orda da nick iniz aynı idi :) tamam şimdi oldu :) Evet ya canım punto yu bedavaya vermiştim de alan olmamıştı:))

Mk2 spor paket dizell nedense hiç denk gelmedim ya

krm1983

AAA evet hatırladım orda da nick iniz aynı idi :) tamam şimdi oldu :) Evet ya canım punto yu bedavaya vermiştim de alan olmamıştı:))

Mk2 spor paket dizell nedense hiç denk gelmedim ya

Doğrudur :)

Var aslında ama sayı olarak fazla değil mk2 spor paketler.