Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

prostituta italiano

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Volkan

evet bence de ki bu teknoloji 20-30 senedir aynıymıs..biz zaten ezberledik yeterki herkes duysun..

Volkan

quote:

volkan yazilari sökerken sanayi fönü diye tabir edilen yüksek sicaklikta isi üfleyen makine ile isitarak mi yapildi? yani benim bildiğim zor çikicaği anlaşildiği zaman bu yönteme başvuruyorlar genelde logolari sökmek için

yok direk bi tane bıcak gibi bişeyle cıkardı..

n/a

hadi ya....
sen nereye gittin peki bunlari söktürmek için..kaportaciya mi yoksa kasap a mi=) öle direk biçakla girişilmez yau..önce bi isitilir..misina ile yoklanir gelio mu gelmiomu die..en kötü ihtimalle sert bişiyle kastirilarak çikartilir..senin usta en son seçeneği en başta uygulamiş =)

Volkan

bende zaten sorcak gibi oldum boyle mi yapılıyo diye ama o sırada elindeki bıcakla bana dogru dönüp efendim?? dedi,ben de tabiki en iyisini yapıyorsunuz,zaten bunlar bıcaksız cıkmaz,ki siz ustasınız,benim sizin yaptıgınız işe burnumu sokma gibi bi densizliğim olamaz dedim olay cozuldu

n/a

evet kasapmiş:D biçakla sana dönüp imali bir şekilde efendim falan dediyse seni kesmediğine şükret=)

Volkan

plakadan sıkıldım cıkarttım..
Register or Login" border=0>

Volkan

AlfistiKerem

Polislerle başın dertte o zaman Benimde çok niyetim var da aslında.Ama bazıları çıkartma diyor.Polisin iyisine çatarsak sıyırırızda kılçığına çatarsak uğraştırır...Alfalarda ön plaka olmadan daha iyi You are not allowed to view links. Register or Login ne derse desin.Ya çıkartacam ya App yaptıracam.

n/a

walla kerem 145 de yer war :)

ama 147/156/159 vs.. :D
yer yok anlamıyorlar pek :) yada düştü müştü diince ön cama koy en kısa zamanda tak diyorlar..kısaca biz rahatız..
sen APP yaptır boşver..
yada sat 147 al dicem ama quadrifoglio da satılmaz :D

Edited by - Can on 11/02/2008  01:46:16

agucba

Kerem, çıkar plakayı. Bir şey olmaz. Plaka yeri var deniyor ama Peco'lardaki gibi değil. Yani plaka yuvası falan yok.
Plakayı söküyorsun, güzelcene cilalıyorsun, delikleri de idareten siyah mobilya çıkartmaları ile kapatıyorsun. Baharda da delikleri kapattırıyorsun.

///////////////

n/a

bkz. Serkan abi den çözüm geldi :)
demekki 145 lerede oluyor..

düştü dersin Kerem bişi olmaz..
ama gayet saf ve içten duygularla söylemek lazım bunu :) bir defasında motorlular pek bi sıkıştırdı,nie yalan söylüosun falan yaptı,yok ne yalanı canım fln dedim ama yılbaşı arifesi kota doldurma ayağınada bi güzel 52ytl bonus verdiler :)
ama 2 senedir ilk defa..kısaca çok zorlamıyorlar..

Volkan

bana da daha kimse bişey demedi..benim farklı planlarım var yalan konusunda örneğin plaka altlığımı çaldılar demeyi falan düşünüyorum..bi de app diye bişey yapmayı düşünüyormuşssunuz plakaya, o ne oluyor?

n/a

En son geçen hafta Afyon çıkışında radar uygulamasında durdurdular, plakanız yok diyince "yollarınız berbat, Afyon girişinde çukura girince düştü, şu an bagajda" dedim..İyi yolculuk dileyip gönderdiler...

n/a

Hoşgeldiniz.:)

Cem

quote:

bana da daha kimse bişey demedi..benim farklı planlarım var yalan konusunda örneğin plaka altlığımı çaldılar demeyi falan düşünüyorum..bi de app diye bişey yapmayı düşünüyormuşssunuz plakaya, o ne oluyor?

APP plaka sitede daha önce konuşulmuştu.
Örnek app:
Register or Login" border=0>You are not allowed to view links. Register or Login başlığı incelemenizde yarar var=)

Edited by - afacan156 on 12/02/2008  14:08:35

Volkan

araba bu pozisyondayken motor sesi daha iyi geliyor gibi,varyatöre yağ gitmesinden dolayı olsa gerek

Volkan

bu da benim plaka..arabayı ilk aldığımda plaka almaya gitmiştim,nüfus cüzdanında volkan ismini görünce vol plakaya 2ooo ytl istemişti ben de almamıştım
ama artık idare ediyoruz

n/a

JCC daha ilginç bana göre...

AlfistiKerem

Ahh şu varyatör.Beni en sinir eden parça.Yokuş aşağı bakıyorsa arabanız yağ daha iyi çırpıldığından sesi çok daha ii oluyor,ama yokuş yukarı ise dize mübarek.