Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GIU12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login
Forum başlığını bile nasılda canlandırdı...arabayı nasıl canlandırmasın.
hahaha  :lol: Valla nacizane yapıyoruz bişeyler , iş yoğunluğumdan , şirket arabası vs . de olunca çok ilgilenemiştim giu ile. Kafamda yapacağım bi kaç şey daha var, kış sezonu gelip işler yoğunlaşmadan onları da aradan çıkarayım diyorum  :)

ku2

Çok güzel olmuş direksiyon :))) Hakkaten aracın kaderi değişiyor. :))))
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

h.t

Çok güzel olmuş direksiyon :))) Hakkaten aracın kaderi değişiyor. :))))

Sağol abi, senin araca da yapalım  :D

h.t

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

2 haftadır il dışındaydım, yeni tecrübe edebiliyorum.

Tek diyeceğim kilometresi 100 bini geçmiş dizel araç sahiplerinin mutlaka enjektör ayarı yaptırması.
Aracın çekişi inanılmaz değişti.

Zaten benim ilk çalışmada da çok sıkıntım yoktu ama o bile hızlandı.

Yakıtı daha ölçmedim ama pozitif katkısı olacağına düşünüyorum

Kilometremiz 131.000 kilometre oldu.

Saygılarınla

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ArinFırat

enjektör ayarı nedir nasıl yapılır niye yapılır arızalı olduğu nasıl anlaşılır. kısacası 5N1K :)) benim km 129 bin, hemen yaptırayım

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muzaffersan

Direksiyon çok güzel olmuş..  :nazar: Aradın dış güzelliği içine yansıyor maşallah. Benim araçda 142 bine geldi enjektör ayarı hissedilir derecede değiştiriyormu?

alihsans

Hayırlı olsun Gürcan bey. İyi günlerde kullanın.  :clover: :nazar:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

h.t

enjektör ayarı nedir nasıl yapılır niye yapılır arızalı olduğu nasıl anlaşılır. kısacası 5N1K :)) benim km 129 bin, hemen yaptırayım

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar,

Açıkcası benim çok şikayetim yoktu.
Çalışması düzgün, yakıtı iyi. Performansım aslında biraz düşmüştü ama onu da 18"lere geçmeye yormuştum. Gerçi son dönemde araca çok binemedim genelde yattı araba. You are not allowed to view links. Register or Login kardeşimle bir gün önlü arkalı dolaşırken o farketti, dedi rolanti de belli belirsiz bir titremen var, bakımında yaklaşmış. Bakımda bir bakalım, mazot filtresi vs. değişimi fayda etmezse enjektör dedi. Serviste Şükrü abide, Oğuzda bu kilometrelerde genelde ayara gönderiyoruz biz enjektörleri diye söyleyince dedim abi sökelim gönderelim. Pompacı da , enjektörlerde sıkıntı yok ama ayarlarının çok kötü olduğunu belirtti.

Bu kadar fark beklemiyordum. Çekişi değişti, zaten hızlı çalışan araç-kontağı çevirdiğim an çalışmaya başladı.

Malum ülkemizde ki yakıt kalitesi, o yüzden ben yapmanızı en azından bakımdayken söküp bi pompacıya yollamanızı tavsiye ederim

Direksiyon çok güzel olmuş..  :nazar: Aradın dış güzelliği içine yansıyor maşallah. Benim araçda 142 bine geldi enjektör ayarı hissedilir derecede değiştiriyormu?

Sağol kardeşim, vallahi baya değişiyor. Ankara da olsan bir sürer bakar farkı net görürdün.

Hayırlı olsun Gürcan bey. İyi günlerde kullanın.  :clover: :nazar:

Sağolun You are not allowed to view links. Register or Login bey, aldık dizeli hamallığına katlanıyoruz. Size de TCT ile iyi gazlamalar dilerim efendim  :serefe: :serefe: :serefe:

OğuzCanAlantor

100 bin üstü Dizel araçlar enjektör ayarı yapılması lazım %90 ı ayarsız çalışır buda yan etkenler rolantide titreme - çekiş düşüklüğü - yakıtta artışlar vs . 

h.t

Merhabalar,

Üzülerekte olsa, yeni bir macera için aracımı satıyorum..

İlan güncellenir yakında,

Biliyorsunuz mekanik olarak hiç bir masraftan kaçmadım.
Şu an 135 bin km de.

90 bin km den bu yana , Baskı-balata-volan, 4 disk 4 balata, triger-devirdaim, akü, enjektör bakımı vsvs. mekanik olarak oldukça diri , kilometresini hiç göstermeyen bir araçtır. Ben uzun zamandır sıkıntısız kullanıyorum, umarım alan da o şekilde devam eder.

İlanda da detaylı şekilde belirttim.

Saygılarımla

Doğa Tosun

yeni projeye sevindiğimiz kadar mermi'nin gitmesine üzülücez, umarım yabancıya gitmez  :-[  :nazar:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ssg

Yeni projenin haberini aldik abi :D Mermi de insallah sevinecegin sekilde gider :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

h.t

Valla mermiye içim kan ağlamıyor değil.. Çok yüksekte yazdığımı düşünmüyorum, ilan aktif oldu..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

h.t

Aracım opsiyonlandı, cuma günü yeni sahibine aksilik çıkmazsa gidecek

h.t

Aracın satışını verdim , yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun.

Konu kilitlenebilir, artık Oğuzhan kardeşim de foruma üye olup GIU 12 nin konusunu kendisi devam ettirecek.

Saygılarımla