Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 TH 6673 (2008, 159 Jtd Dist. Plus)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pervasiz_7

Olmuş gibi duruyor abi güle güle kullan. Sorun çıkartmıyorsa problem olmaz bence.
Seyahat etmenin keyfi, varış noktasından daha önemlidir.
-Soichiro Honda

sefalet

You are not allowed to view links. Register or Login
Fotograflar gorulebiliyor mu bilmiyorum ama aliexpress'ten su arkadastan aldim 2 adet. Bagajin kendiliginden acilmasi isine kafayi takmistim. Plastik kafalari kiracagini bildigim icin metal kafa alayim dedim. Mevcut amirtisorlere uyan kafa bulamadim. Metal kafali yeni bir cift amortisor aldim mecburen. Kapak kapaliyken kasma yaptigi icin bir tam turunu kesmem gerekti. Simdilik basarili gibi gorunuyor. Zaman ne gosterecek bakalim. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
20 gun oldu, acip kapatiyorum araca her binisimden once. Bir sorun yok. Yapmak isteyen arkadaslar icin yaylarin linkini paylasayim.

You are not allowed to view links. Register or Login

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

sefalet

Yardiminiza ihtiyacim var.
Fotograftaki isaretli yer kapak mi? Cikarilabilir bir parca mi bilen var mi? Eger oyleyse de altinda paddle shift baglantisi yapilabilecek alt yapi var mi acaba? 
@Pervasiz_7  gibi ben de direksiyondan vites degistirmenin keyfine varayim artik . Ama direksiyonun da degismesi gerekecekse simdilik bulasmayayim diyorum.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)