Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2006 GT 2.0 seleşanzuman - BLACKGEAR (karaşanzuman :) )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Foxy

Hayırlı ,uğurlu olsun.Güle güle kullanın.Uzun zamandır Gt'leri  takipteyim böylesi forum üyesi birine gittiği için mutluyum.Darısı başıma diyeyim. :D

Utku

Abi cok sevindim adina bekledigine degmis, turnayi gozunden vurmussun.
Kupon arabalar foruma gelmeye devam ediyor, gt ler revacta tekrar
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

tayfun

Ha bu gt o gt hayırlı uğurlu olsun. Hakikatten sıfır gt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

alfistahakan

Hakan
Forever Alfa

h.t

Abi hayırlı olsun , güzel günlerde kullanman dileğiyle :nazar: :alfisti:

blackgear

Çok teşekkürler arkadaşlar :) Dilerim herkes bir gün muhakkak gönlündeki Alfa Romeo' suna kavuşur  :alfisti: :clover: :nazar:

You are not allowed to view links. Register or Login
Abicim ilk haberi verdiğin de çok sevinmiştim çünkü GT yi geçen sene o kadar hevesle niyetlendiğinde olmadığında baya üzülmüştüm , hiç unutmuyorum Kış a gireceğiz kafeste buluştuk dışarda sigara içiyoruz üşüyerek , noldu abi GT işi dedim , 3-5 kelam bir şeyler bahsetmiştin hayırlısı demiştik :) sanırım hayırlısı buymuş. Allah kaza bela göstermesin , güle güle kullan çiçeeeeeeek gibi ellaaam  :nazar:  :nazar: Darısı başımıza  >:D

Aynen Özdemir. O da çok harika ve özel bir Alfaydı. Aklımın bir köşesinde yer edindi. Ama nasip değilmiş diyelim.

O 156 napıcak şimdi Kadirsiz,
Ona üzüldüm, yeniye de bayıldım  :nazar:
İlk buluşmaya geliyorum kardeşim
Kazasız belasız keyfini sür,

Ahh Tufan abim. İnşallah foruma gelir. Sanırım müşterisi hazır. Ama kim olduğunu bilmiyorum.

Abi hayırlı olsun 2015 yılında sıfır gt aldın tebrikler :) Kazasız belasız bin inşallah.  :nazar: Ben de İstanbul'dan aldım geldim gerçekten söylediklerini ben de yaşadım :D

Sefa' cım, Doğa' cım, tecrübelerinize ihtiyacım olacak :)

Abi hayırlı olsun 2015 yılında sıfır gt aldın tebrikler :) Kazasız belasız bin inşallah.  :nazar: Ben de İstanbul'dan aldım geldim gerçekten söylediklerini ben de yaşadım :D

Teşekkürler  :alfisti:

Hayırlı ugurlu olsun Kadir. Çok sevindim.

Çok teşekkürler Kutay. Kaliper kapaklarını takamadan verdim arabayı :D Ama kapaklar da arabada. Alan kişi isterse takar :)

Forumun duygusal alfistilerinden birisi güzel bir alfaya kavuşmuş tekrardan :) Umarım en az diğer araçlarınız kadar keyif alırsınız :)

Bu arada ss benim de çok merak ettiğim bir şanzuman. Eminim sürüşü oldukça keyifli kılıyordur. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Çok teşekkürler. Ben aslında RUH' ların varlığına inanmam. Ama Alfa hakikaten bir başka. Eğer RUH denilen şey varsa, kesinlikle Alfa ile uyum halinde. Alfa tasarımcı ve mekanikerleri bunu bir şekilde başarabiliyorlar. Bunu nasıl yaptıklarına dair en ufak bir fikrim yok. Ama sanki yılların dostu, arkadaşı, sırdaşı veya sevgilisinden ayrılıyormuş gibi hissediyorsunuz ayrılırken. Ben ciddi olarak yaşıyorum bu durumu. Belki psikolojik bir problemdir :D Virüs dedikleri bu olsa gerek :)

Bu başlığa en çok sevinenlerden birisi benimdir herhalde. Bir GT hayranı olarak böyle pırıl pırıl bir arabanın kalmış olmasına çok sevinirken yazınızı okuyunca bu GT'nin pırıl pırıl bir gönül adamına nasip olması beni daha da mutlu etti. Sağlıkla, keyifle, iyi günlerde kullanın. Başlığı takipteyiz

Çok teşekkürler. Elbette elimden geldiği kadar titiz davranacağım bu Alfa' ma. Bu konuda sizlerin de desteğine ihtiyacım olacak :)

Çok güzel maşallah, hayırlı uğurlu olsun hocam.

Çok teşekkürler  :alfisti:

hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan  .ne zaman ıslatıyoruz?

Halil abim, çok teşekkürler. İlk buluşmada tabiki :D

Hayırlı olsun Kadir. Keyifle binersin umarım.

Çok çok çok teşekkürler Tolga. Bu konuda gerçekten en çok sana teşekkür etmeliyim sanırım. Beni bu yaramaz ile kaynaştırdığın için :) Senin GT' ye hayrandım, halen de hayranım. Araca yapılacak ekstralar hususunda yardımlarını esirgemeyeceğini düşünüyorum.

Sıfır GT aldım adam:)

Valla öyle oldu :) Sıfır kokusu halen içeride :)

Hayırlı uğurlu olsun Kadir :) Yazık oldu ROD'a :) Kazasız belasız kullan inşallah  :nazar:

Canım abim, gönüldaşım :) Çok teşekkürler. Bilemiyorum, pek de yazık olmamıştır inşallah. 156' mda hiç boya değişen yoktu. Alfom Mustafa abinin de telkinleri ile Alfamın ufağını tefeğini yok sayarak bindim. Kaportada yapılacak işlemler vardı. Alan arkadaş bu sorunları giderirse belki çok daha iyi bir hale gelebilir :) İnşallah da öyle olur. Çünkü yeni yol arkadaşını üzmeyeceğine neredeyse emin olduğum bir Alfa idi :)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun :nazar: :clover:

iskoc

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

blackgear

Teşekkürler Utku. Hakikaten benim adıma nokta atışı oldu :) Kendime ait 3. Alfam. Ve yine çok içime sinerek aldım. Kafamda şu an en ufak bir soru işareti yok. Bu da beni çok daha keyifli kılıyor. Zaman içerisinde birbirimizi tanıdıkça, bu keyfin ve hazzın artacağını umuyorum :) İnşallah  böyle güzel Alfa' ların sayısı artar :)

Aynen Tayfun. Açıkçası bu Alfa' da sen benim gizli düşmanımdın :D İtiraf ediyorum. Daha doğrusu, ben senin gizli düşmanındım. Bu aracı tanıyor musunuz topiğinde, senin de niyetli olduğunu okumuştum. Kusura bakma, sanırım ben biraz daha hızlı davrandım :) Hakkını helal et.

Hayırlı olsun. 
Hayırlı olsun. 

Çok teşekkürler Hürcanım :)  :alfisti:

hayırlı olsun abi güle güle kullan   :nazar: :alfisti:

Teşekkürler :)  :alfisti:

cem meric

Güle güle hep güzel günlerde kullan Kadir Abi hayırlı uğurlu olsun  :nazar:

antihero

Kadir hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

OğuzCanAlantor

Abicim Hayırlısı olsun iyi günlerde kullan epeydir aklındaydı Gt bugüne kısmetmiş :)  :nazar:

blackgear

Evet dostlar, Alfa ma yapılması gereken ilk dokunmaları listelemeliyim.

1) Bugün veya yarın fotoğraflarını paylaşırım, deriler hiç kullanılmamış gibi, o yüzden de oldukça kuru. Önceki Alfa' ma göre ciddi soluk duruyor. Kullanılmamış, belli ama belirttiğim gibi, cansız. Derilerin daha iyi bir kondisyona gelmesi için, besleyici - parlatıcı ürünlere ihtiyacım var. Bu konuda önerilerinize açığım.

2) Aracın üzerinde Goodyear Eagle F1 var, ve sanırım 2005 yılına ait. Dişler mükemmel seviyede. Yine fotoğraflarını yayınlamaya çalışırım. İstanbul - Ankara arası sorunsuz geldim, ama çok da güvenemiyorum açıkçası. Değiştirmeli miyim, kalmalı mı emin olamadım. 10 yıllık 13 bin kilometre yol yapmış lastik. KM iyi, yıl kötü...

3) Ekransız, ekran almalı mıyım almamalı mıyım kararsızım. Sanırım, şu SD kart, USB, Aux ve Bluetoth özellikli aparatlardan takacağım.

4) Muayenesi geçtiğimiz ay yapılmış, ama sağ sol far yüksekliğinde problem var gibi, akşam fotoğraf çekebilirsem paylaşacağım. Bunun ayarlanması gerek. Ama emin de değilim, belki standardı budur.

5) Arka camdaki Alfa Modena yazısı sökülecek, alfistiturkey stickerı yapıştırılacak.

6) İlk fırsatta Alfom' da servise girecek, sağı solu, motoru detaylı olarak incelenecek. Varsa eksiklikler giderilecek veya ilk fırsatta revize olacaklar listesine alınacak.

Tabi bunların hepsi, ruhsat-plaka-sigorta ve kasko işlemlerinden sonra yapılacak :)

Önerileriniz varsa desteğinizi esirgemeyeceğinizi düşünüyorum.

Selamlar...

blackgear

Güle güle hep güzel günlerde kullan Kadir Abi hayırlı uğurlu olsun  :nazar:

Teşekkürler Cem :) Görüşemiyoruz, yakın zamanda buluşma olacak, gelmeni isterim.

Kadir hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan

Özhan abi, çok teşekkürler. 145 konusunda beni en iyi sen anlarsın sanırım :) İstanbul dönüşü, ciddi olarak 145 keyfi aldım :) 156'm ın yaylandığı, şişip kaldığı yerlerde 145 çok daha başarılıydı. Tabi ki GT her ikisinden de daha başarılı :) Ama 156' dan sonra tekrar 145' in performansına kavuşmuş gibi hissettim kendimi :)

Abicim Hayırlısı olsun iyi günlerde kullan epeydir aklındaydı Gt bugüne kısmetmiş :)  :nazar:

Aynen Oğuzcan :) Desteğin için teşekkürler.

rain man

O aparatların bluetooth'lu olanı nasıl bilmiyorum ama usb sd aux'u tatmin edici. Tabi teybin çıkış gücü vs değişmediği için kalite belli bir yere kadar ama oldukça tatminkar yine de. Uygulaması da 15'dklık iş.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

tayfun

Teşekkürler Utku. Hakikaten benim adıma nokta atışı oldu :) Kendime ait 3. Alfam. Ve yine çok içime sinerek aldım. Kafamda şu an en ufak bir soru işareti yok. Bu da beni çok daha keyifli kılıyor. Zaman içerisinde birbirimizi tanıdıkça, bu keyfin ve hazzın artacağını umuyorum :) İnşallah  böyle güzel Alfa' ların sayısı artar :)

Aynen Tayfun. Açıkçası bu Alfa' da sen benim gizli düşmanımdın :D İtiraf ediyorum. Daha doğrusu, ben senin gizli düşmanındım. Bu aracı tanıyor musunuz topiğinde, senin de niyetli olduğunu okumuştum. Kusura bakma, sanırım ben biraz daha hızlı davrandım :) Hakkını helal et.

Hayırlı olsun. 
Hayırlı olsun. 

Çok teşekkürler Hürcanım :)  :alfisti:

hayırlı olsun abi güle güle kullan   :nazar: :alfisti:

Teşekkürler :)  :alfisti:
Estağfirullah Kadir bey. Sanırım bi isim benzerliği oldu. Gt her alfista gibi benimde ilk tercihim olabilecek bir model fakat yılda 25.000 km yapan biri olarak benzinli motor seçeneği ile benim yaşam standrtlarımı aşıyor. Yani o gizli düşman ben deyilim Fakat km'sinin düşüklüğü ile,birçok yerde dedikodusu yapılan özel bir Gt aldınız. O yüzden asıl sizin bu saatten sonra birsürü gizli düşmanınız oldu Allah nazarlardan, kazalardan belalardan korusun

alihsans

Ağız tadıyla, ağız tadıyla, AĞIZ TADIYLA:)
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.  :serefe:  :nazar: :clover:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

max-ime

Abi'cim deri işleri için iyi bir yerde detaylı iç dış temizlik ve boya korumaya sok. Güzel apan biryer bulursan aracın kaderi değişir.

Lastikler içinse sen mühendis adamsın abi, aman aman diyeyim. GT2ye yakışacak yeni bir lastik al :)

erkan

Hayırlı olsun  iyi günlerde kullanın    :clover:  yapılacaklar listesinin başına yayı ekleyin derim görüntü ve kullanım konforu açısından faydasıñı görüp tekrar âşık olacaksınız gt ye

ozroztrk

2015 yılında böyle bir araca kavuşmak çok başka olsa gerek, iyi günlerde kullanın  :nazar: :nazar: :yukari-ok:

alihsans

Az önce 15 dakikalık bir yolculuk yaptık.  :yukari-ok:
Bu haliyle de çok güzel, dokunuşlardan sonra ise muazzam olacağından hiç şüphe yok.  :nazar:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ealprsln

Yazı bütün duyguları çok güzel açıklamış, hayırlı olsun mutlu ve uzun zaman birlikte olursunuz umarım.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Doğa Tosun

en güzel maşşallahlar bu aslan'a gelsinnn, hayırlı olsun canım abim !!  :yukari-ok: çok iyi seçim ;)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

TRSemih

Duygularını içtenlikle kalem eden insan; Hayırlı uğurlu olsun..

Güzel günlerde, kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah. En kısa sürede görüşmek üzere.

:nazar:

Çok teşekkürler Semih' im :) GT anahtarlığını Trabzon' a gönderdiğime öyle bir pişmanım, öyle bir pişmanım.. Anlatamam... Yok mu elinde acaba?

Maalesef dostum :(

Son bir tane kalmış, çekmecemi karıştırırken buldum. Onu da bir kaç ay önce Bilkent'ten Tolga Hocaya verdim.

İstek olursa daha sonra yine bir parti talep ederiz ama ;)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

MuRaT34

universeee

Vay arkadaş  haberin güzelliğine bak sen :) Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullan inşallah!!!  :rock: :alkis: :nazar: :nazar: :nazar:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...