Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2006 GT 2.0 seleşanzuman - BLACKGEAR (karaşanzuman :) )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackgear

Selam dostlar.

Evvela; konusunu açmamış olduğum ama beni her yerde mutlu etmeyi neredeyse %100 başarmış 156' ım için bir iki kelam etmek isterim. Ben bu siteye ilk girdiğimde, açıkçası kendime 159 arıyordum, sonra siteyi keşfettim. Sonra elimdeki 156' yı satışa çıkardım, sonrasında da geri çektim. Dolayısıyla 156'm için Üyelerimiz ve Alfa Romeoları bölümünde bir başlık açmak istemedim. Reklam kokar gibi düşündüm. Çok niyetlendim, çok konu açıp vazgeçtim ve sayfayı kapattım falan filan :)

Dolayısıyla bu başlığı 156 1.6 T.S.' ıma ithaf ediyorum. Sen benim kalbimde, forumda da imzamdasın, asla unutulmayacaksın...

Yukarıda da belirttiğim gibi, Alfam beni hiç üzmedi. Tıpkı daha önce kullandığım 145 gibi. Elimden geldiğince ben de onu üzmemeye çalışıyordum. Her ne kadar sağında solunda ufak tefek pasta cilalık problemler ile geziyor da olsam :D Güldüğüme bakmayın, hakikaten bu satırları yazarken ciddi ciddi hüzünleniyorum. Çünkü gerçekten çok seviyordum. Keşke, elimizde imkan olsa da, sevdiğimiz, beğendiğimiz Alfaları garajımızdan hiç çıkarmasak, alacaklarımızı onun üzerine koyabilsek.

Velhasılı kelam, 145 kız arkadaşımın elinde pert oldu, 156 ile de bugün yollarımızı ayırdık :( Alfam şu an İstanbul' da, ve dilerim değerini benden çok daha iyi bilen bir Alfistiye gider. Ayrılması gerçekten zor oldu benim için. Herşeyine alıştığım bir araçtan ziyade, belki beni en iyi anlayan şeydi o 156. Dünyada belki ne bir arkadaşım, ne ailem, ne öğrencilerim, hiç kimse beni Alfam kadar iyi anlamıyordu. Birbirimiz ile çok uyumluyduk. Tek ve en büyük problem, 1.6 sıkıntısı idi. Benim de bu duruma karşı yansıttığım, sağındaki solundaki çizikler falan filandı :) Neticede anlaşabiliyorduk. Ama artık o gitti. Tekrar foruma gelir mi, üzerinde iyileştirmeler yapılır mı, ben bunu görür müyüm ve pişmanlığım belirginleşir ve artar mı bilmiyorum. Ama dilerim, hem kendisi mutlu olur, hem de yeni yol arkadaşını mutlu eder. En büyük temennim budur.

Bu satırları yazmamın sebebi de, kendisi için daha önce burada herhangi bir konu açamamış olmamdır. Evet, bu konuyu sana ithaf ediyorum.

Lakin, bir yandan da İstanbul-Ankara yolculuğumu mükemmel bir deneyime kavuşturan yeni yaramazın keyfini yaşıyorum içimde :) Bilenler bilir, bir İstanbul aşığı olarak, İstanbul' dan Ankara' ya dönmekten nefret ederim :) Her ne kadar Ankara' lı gibi olsam da... Lakin, uzun zamandır böyle bir haz aldığımı hatırlamıyorum. Buyüzden, Ankara - İstanbul yolculuğunu şu an hayal dahi edemiyorum :D

Evet, sitenin yeni yaramazını çok yakın bir sürede bu başlık altında görüyor ve tanıyor olacaksınız :) Yeni birlikteliğimizin her adımını sizler ile paylaşmak, değerli tecrübelerinizden faydalanmak için beni ve bu başlığı yalnız bırakmayacağınızı ümit ediyorum.

Şimdilik bu kadar diyelim. Ve basına sızan ilk fotoğrafı paylaşalım. İstanbul' da bir benzinlikte içkisini yudumlarken yakalanmış kameralara :)

You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni fotoğraflar ve bilgiler ile yakın zamanda burada olacağım :)

Gouki

sbk0655

Ilk hayirli olsun benden gelsin , kazasiz belasiz bin agiz tadiyla insallah.

Tolga033

Hayırlı,uğurlu olsun.  :nazar: :nazar:
Yazı hem hüzünlü hem güzel olmuş. :) Son cümleler çok iyi.

blackgear

Hayırlı olsun abi. Adettendir yay şart :)

Bi hayırlı olsun hediyesi olarak al gel öyleyse :P :D (hep diyesim vardı) İyi dileklerin için teşekkürler Özgün başgan...

Ilk hayirli olsun benden gelsin , kazasiz belasiz bin agiz tadiyla insallah.

İlk hayırlı olsun senden gelmişti zaten Serkanım :) Çok teşekkürler.

Hayırlı,uğurlu olsun.  :nazar: :nazar:
Yazı hem hüzünlü hem güzel olmuş. :) Son cümleler çok iyi.

Çok teşekkür ederim Tolgacım, tez zamanda senin de sabrın mutlu bir şekilde biter inşallah :)

max-ime

Abicim en sonunda kavuşmuşsun GT'ye. Hayırlı olsun :)

blackgear

Sağol canım benim :) Sıkıysa gel çevreyoluna ;) :P :D

max-ime

Abi daha yeni almışsın, hiç üzmeyeyim sei de :p

blackgear

Abi daha yeni almışsın, hiç üzmeyeyim sei de :p

Zaten benim de 20.000 km olmadan 5.000 devir üstü çevirme gibi bir niyetim yok... Motor açılsın hele bi ;) :D

TRSemih

Duygularını içtenlikle kalem eden insan; Hayırlı uğurlu olsun..

Güzel günlerde, kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah. En kısa sürede görüşmek üzere.

:nazar:
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

blackgear

Duygularını içtenlikle kalem eden insan; Hayırlı uğurlu olsun..

Güzel günlerde, kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah. En kısa sürede görüşmek üzere.

:nazar:

Çok teşekkürler Semih' im :) GT anahtarlığını Trabzon' a gönderdiğime öyle bir pişmanım, öyle bir pişmanım.. Anlatamam... Yok mu elinde acaba?

ozoozo

Abicim ilk haberi verdiğin de çok sevinmiştim çünkü GT yi geçen sene o kadar hevesle niyetlendiğinde olmadığında baya üzülmüştüm , hiç unutmuyorum Kış a gireceğiz kafeste buluştuk dışarda sigara içiyoruz üşüyerek , noldu abi GT işi dedim , 3-5 kelam bir şeyler bahsetmiştin hayırlısı demiştik :) sanırım hayırlısı buymuş. Allah kaza bela göstermesin , güle güle kullan çiçeeeeeeek gibi ellaaam  :nazar:  :nazar: Darısı başımıza  >:D

tfnsmsk

O 156 napıcak şimdi Kadirsiz,
Ona üzüldüm, yeniye de bayıldım  :nazar:
İlk buluşmaya geliyorum kardeşim
Kazasız belasız keyfini sür,
sportif ruh.

DarknessHero

Abi hayırlı olsun 2015 yılında sıfır gt aldın tebrikler :) Kazasız belasız bin inşallah.  :nazar: Ben de İstanbul'dan aldım geldim gerçekten söylediklerini ben de yaşadım :D

krm1983

Gule gule kullanin.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Kutay

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

rain man

Forumun duygusal alfistilerinden birisi güzel bir alfaya kavuşmuş tekrardan :) Umarım en az diğer araçlarınız kadar keyif alırsınız :)

Bu arada ss benim de çok merak ettiğim bir şanzuman. Eminim sürüşü oldukça keyifli kılıyordur. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Kurzuk

Bu başlığa en çok sevinenlerden birisi benimdir herhalde. Bir GT hayranı olarak böyle pırıl pırıl bir arabanın kalmış olmasına çok sevinirken yazınızı okuyunca bu GT'nin pırıl pırıl bir gönül adamına nasip olması beni daha da mutlu etti. Sağlıkla, keyifle, iyi günlerde kullanın. Başlığı takipteyiz
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

DcD-Semih

Çok güzel maşallah, hayırlı uğurlu olsun hocam.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

halil

hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan  .ne zaman ıslatıyoruz?
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

tolga_ozhan

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

erdem1904

Hayırlı uğurlu olsun Kadir :) Yazık oldu ROD'a :) Kazasız belasız kullan inşallah  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ssg

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun :nazar: :clover:
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------