Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

"26 TT 147" 2008 Alfa Romeo 147 1.6 TS Blackline

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak_unsal

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu araca dokunacak birşey yok gibi gayet şık duruyor.Eğer yok ise arka spoiler olabilir bir de eksoz ucu olabilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumunuz için teşekkürler :)

Araç zaten Blackline olduğundan orijinal spoilerı var, onun haricinde önceki sahibi güzel bi egzoz ucu da takmış zaten. Şuan aklımdakiler yonca stickerı, beyaz led plaka aydınlatması ve son susturucuyu siyaha boyama uygulaması. Dediğiniz gibi gayet şık bir araba gerçekten fakat biraz daha dikkat çeksin istiyor insan :)
metalik siyah tavan kaplaması cok güzel olur. .cam tavan havası verir.

uzun vadede düşündüğüm şeyler var, öneriniz de bunlardan birisi fakat böyle maliyetli uygulamalar için öncelikle iş sahibi olup ekonomik bağımsızlığımı elde etmem gerekiyor sanırım :)

Biraz geç olacak ama, Hayırlı olsun :))

Hayırlı olsun..hemso..allah eskitmek nasip etsin..

Teşekkürler; ayrıca aramızda Eskişehirlilerin olduğunu bilmek güzel, her ne kadar Eskişehir trafiğinde gördüğüm Alfacıların %99'undan karşı selam alamasam da :) Hatta daha geçen gün Espark otoparkında birtane 147 denk geldi; rengine kadar aracımın aynısı olmasına rağmen (sadece blackline değildi sanırım) dikkatini bile çekmedim kullananın. Ayağımı yerden kessin yeter derler ya, bazısı sadece o mantıkla biniyor maalesef bu araçlara..
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

burak_unsal

Merhaba arkadaşlar..
Uzun zamandır bu başlığı aksattigimi farkettim.. Bu zaman zarfının zaten 6 ayı askerlikle geçmiş olmakla birlikte o süre  haricinde yapmış olduğum bazı değişiklikler de yok değil tabi ki :) Bu hafta sonu çinden gelen orijinal görünümlü double din montajından sonra burayı da tekrardan canlandırmak istiyorum. Bu süreçte yaptığım degisiklikler:
1. Askere gitmeden önce malesef önümde seyreden araca çok ufak dokunmama rağmen kırılan scudetto, hafif eğilen on kaput ve çatlayan sol ön farim değişmek zorunda kaldı.
2. Ben askerdeyken babama yaptırması için bıraktığım arabaya parlak krom scudetto takmışlar, blackline scudettosuna çevirene kadar idare etmesi adına plasti dip ile boyadım.
3. E bay de çok ucuza denk getirdiğim (alan kişi aracına takamadan aracını sattığı için açık arttırmaya koymuştu, kargı dahil 55 tl gibi çok ucuz bi rakama kapattım) vites topuzu ve kısaltma işlemi.
4. Sercan beyden aldığım bagaj havuzu
5. Son olarak bu hafta sonu yaptığım double ekran montajı. Rengi tam olarak tutmaması biraz canımı sıksa da özellikleri bu detayı hemen unutturdu açıkçası.. Renk için boyama vs. tavsiyelere açığım arkadaşlar.
6. Sercan beyden aldığım orijinal saten yonca takımı, boya koruma işleminden sonra takacağım, evde bekliyorlar..

Şu an için elimde olan fotoları ekliyorum arkadaşlar, önümüzdeki günlerde yeni ve detaylı fotoğraflar ile karşınızda olacağım :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak_unsal

Plasti dip şeffaf ile idare etmesi adına saten görünüme çevirdiğim scudetto..[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

OğuzCanAlantor

Maşallah iyi günlerde kullanın , Hoşgeldiniz  :nazar:

Yiğit Doğukan

Değişiklikler hayırlı olsun. Bende çok topuz aradım ama böylesi denk gelmedi. Özellikle Topuzu çok beğendim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

rain man

Dostum hayırlı olsun tekrar. Ürünün kendisi nasıl peki?

Double kenarları aslında boyansa bile alttaki rengi tutturmak yine biraz mesele. Benim de aldığım koyu gri çerçeve de tam tutmuyor mesela. Çok takılmamak gerek. Topuz güzel olmuş, değişiklikler yine öyle. Güle güle kullan :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

koroglubrk

İç ambiyans tamamen değişiyor bu sekilde, cok beğendim hayırlı olsun
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

burak_unsal

Dostum hayırlı olsun tekrar. Ürünün kendisi nasıl peki?

Double kenarları aslında boyansa bile alttaki rengi tutturmak yine biraz mesele. Benim de aldığım koyu gri çerçeve de tam tutmuyor mesela. Çok takılmamak gerek. Topuz güzel olmuş, değişiklikler yine öyle. Güle güle kullan :)
Sağol Veysel, ürün genel anlamda beklentilerimi karşıladı, ses kalitesi de merak ettiğinden söylüyorum bariz bir şekilde arttı. Bu hafta sonu montajına ve yerine oturtmak için hafif traşlama işlemlerine çok uğraştım, detaylı foto video vs. zamanla eklerim diye düşünüyorum. Renk olayı dediğin gibi %100 tutan bir ürün bulmak zor sanırım markanın kendi ürettiği bir ürün olmadığı sürece.. Vites topuzu olarak da senin taktığından düşünüyordum ama 55 tl gibi bir rakama bu topuzu kaçıramazdım. Double montajı yaparken üzerine koyduğumdan topuzda hafif çizikler olmuş gerçi biraz canım sıkıldı ama dert etmemeye çalışıyorum :)

burak_unsal

You are not allowed to view links. Register or Login Burak beyden esinlenerek yaptığım kısa anten montajı..
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araç biraz pis, kusura bakmayın arkadaşlar.. Yaptığım değişiklikler hakkında bilgi vermek adına koyuyorum, detaylı ve görselliği yüksek fotolar da zamanla gelir inşallah :)

E.Ç.M. (MiTongin)

Gule gule kullanmaya devam edin. Tekrardan hosgeldiniz
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

burak_unsal

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  teşekkür ederim arkadaşlar :)

Kurzuk

Bence çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.
Ben yakıştırıyorum kaliteli bir kısa anteni Alfalarımıza. Ama antenin vidalandığı plastik kısım soluyor ya ona bir çözüm bulamıyorum işte.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

burak_unsal

Bence çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.
Ben yakıştırıyorum kaliteli bir kısa anteni Alfalarımıza. Ama antenin vidalandığı plastik kısım soluyor ya ona bir çözüm bulamıyorum işte.
Teşekkür ederim Burak Bey :)
Aslında en alt kısımdaki lastik parça için çözüm var, en çok solan yer de orası zaten:

Ama vidalanan ara bölgedeki plastik kısım için herhangi bir çözüme rastlamadım daha. Bu lastik değişimi bile gözle görülür bir fark yaratır gibime geliyor.. Sipariş verebilirim belki ilerleyen günlerde ama şuan için gözüme çok takılmıyor açıkçası.

burak_unsal

Bugün ebay'den sipariş ettiğim plaka aydınlatması tipi geri görüş kamerası da geldi, montajını yaptık. Hazır bu işe girişmişken geri vites ampulunu de beyaz led ile değiştirdim, plaka aydınlatmaları ve tüm iç aydınlatmalar da beyaz led ile değişti, 1.6 T.Spark yazısı söküldü. Son olarak da qv yoncalarimizi takarak bu güzelliği taclandirmis olduk :)

Maalesef yine ayak üstü çektiğim birkaç resim var sadece elimde..

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

vieri

E.Ç.M. (MiTongin)

:alkis: bence yurt disindan aldigimiz urunlerinin gelim sureleri ve memnuniyet oranina gore bir bilgi alani olusturabiliriz. Dur ona bir el atayim  :D
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

h.t

burak_unsal

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login güzel yorumlarınız için teşekkürler  :)

You are not allowed to view links. Register or Login 147'm için aldığım bütün ürünler için 147 sahiplerine yardımcı olmak isterim ben de, sorulduğu takdirde detaylı bilgisini de veririm her zaman :) Fakat son zamanlarda sitede aktif olan çok az sayıda 147 sahibi kaldı ne yazıkki...

Araç zaten keyifliydi; şuan çok daha keyifli bir hal aldı. Özellikle Double Din'i Çin'den getirtirken biraz uğraştırsa da kesinlikle değdi diyorum kullandıkça. Geri görüş kamerası desteğiyle de gayet fonksiyonel bir ürün.. Hedefim aracımı Türkiye'deki sayılı 147'lerden yapmak, o yolda da ilermeye çalışıyorum. Araç Blackline olduğu için 1-0 önde başladım zaten açıkçası :) İlk planda istediğim değişiklikleri şuan için gerçekleştirmiş bulunuyorum, sonraki aşama aracın kaportasındaki küçük kusurları gidermek ve boya koruma ile rengini canlandırmak + iç mekanda yenileme ve değişiklikler olacak.

erensey

Bugün ebay'den sipariş ettiğim plaka aydınlatması tipi geri görüş kamerası da geldi, montajını yaptık. Hazır bu işe girişmişken geri vites ampulunu de beyaz led ile değiştirdim, plaka aydınlatmaları ve tüm iç aydınlatmalar da beyaz led ile değişti, 1.6 T.Spark yazısı söküldü. Son olarak da qv yoncalarimizi takarak bu güzelliği taclandirmis olduk :)

Maalesef yine ayak üstü çektiğim birkaç resim var sadece elimde..

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
hayırlısı olsun burak kardeşim .. hemen senden şu teyibi ve kamera aksamlarını nereden aldıysan bir linkini mümkünse istiyorum