Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2020 GİULİA VLC

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SkY

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)

Fatihob

..

hi_cazz

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Maşallah harika görünüyor nazar değmesin.

Komple şeffaf film kesinlikle yaptırın ama iyi bir yerde ve kesinlikle PPF olsun. Stek dynosheld öneririm.

ekdellal

Hayırlı olsun. Darısı başıma

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emir_1993

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun , kazasız belasız keyifli sürüşler.  :clover: :nazar:

Teşekkür ederim abi   :)

emir_1993

Yorumlarınız için herkese tekrar teşekkür ederim. Seramikten sonra detaylı foto paylasıcam  :alfisti:

repla

Hayırlı uğurlu olsun  :nazar:

Ben de 1 ay öncesine kadar aynısından bakıyordum fakat yurtdışında olduğum için yakalayamadım maalesef. Fiyatlar da uçtu.

Darısı başımıza diyelim.
verba volant scripta manent

Onurkaymaz

Hayırlı olsun çok çok güzel görünüyor araba.

Bence kesinlikle kaliteli bir yerde komple kaplatın aracı hocam. Hele ilk fotoğrafta sanırım ucuz lastik parlatıcı var, onu kullanan yıkamacı arkadaş aşırı kostikli köpük kullanıp boyanızı da mahfeder.

emir_1993

Kombinasyon harika nazar değmesin. ÖTV den önce gelecek 15-20 araç vardı araç onlardan biri mi?

Büyük ihtimal onlardan biridir zaten bayilerde başka veloce yoktu. Şuan gelmiş midir bilmiyorum o konuda net bir bilgim yok :)

emir_1993

Jant-kaporta-deri renk kombinasyonu oldukça elegant ve sportif bir hava vermiş,madden&manen cesaretli seçiminizden ötürü tebrik ederim,bu meblalara çıkan çoğu kişi sürü psikolojisi ile malum markalardan seçim yaparak  hareket ederdi,Allah ağız tadıyla kazasız belasız  binmeyi nasip etsin.

Güzel yorumun için teşekkür ederim , dediğin gibi malum markalarda aşşağı yukarı bu fiyatlarda herkesin kendi tercihi biz alfada mutluyuz :)

emir_1993

Hayırlı olsun çok çok güzel görünüyor araba.

Bence kesinlikle kaliteli bir yerde komple kaplatın aracı hocam. Hele ilk fotoğrafta sanırım ucuz lastik parlatıcı var, onu kullanan yıkamacı arkadaş aşırı kostikli köpük kullanıp boyanızı da mahfeder.

Aracı aldıktan sonra ki fotoğraf o bayiden öyle teslim aldık zaten şuan kullanmıyorum garajda duruyor seramikten sonra kısmetse :)

OğuzCanAlantor

İyi günlerde kullanın  :nazar:

zekici

:yilan: :yilan: diyecek söz yok. efsane. yeni fotolar paylaşırsanız seviniriz. kazasız mutlu günlerinizde kullanın  :clover: :clover:

MusamPa

Maşallah  :nazar: bir gün bizlere de nasip olur inşallah  :clover:
02 - 156 2.0 TS Executive
09 - 159 1.9 JTDm Distinctive+