Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2022 Stelvio Veloce - Ocra GT Tri Coat

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berkealkan

Yaklaşık 1 buçuk yıllık bir aradan sonra herkese selamlar  :alfisti:

Yakın çevremin bildiği üzere geçtiğimiz yıl Nisan ayında eşim ve köpeğimiz ile birlikte ABD'ye taşındık.

Gelir gelmez 10yıl / 100bin millik motor şanzıman garantisi, geniş iç hacmi ve AliExpress wishlist'i gibi donanımı sebebi ile bir Hyundai Tucson Limited aldık. Epey de işimizi gördü açıkçası.

Gelelim günümüze, bir süredir ikinci araç ciddi bir ihtiyaç haline gelmişti ve tahmin edeceğiniz üzere ne alsak diye pek düşünmüyordum  :lol:

Yalnızca donanım, fiyat ve kondisyon olarak düzgün bir araç denk getirmek niyetindeydim. Gulia'yı da çok gözüm görmedi açıkçası, Stelvio bile dışarıdan nispeten iri bir araç olmasına rağmen iç hacmi oldukça kısıtlı.

Araç 2022 model, Veloce donanım. Opsiyon ve oldukça nadir olan Ocra GT Tri–Coat renginde. Bu renk -ki aracın 5 ay Maserati bayiisinde yatmasına sebep olan - benim görür görmez dibimin düştüğü.  :nazar:

33 bin milde, adaptif süspansiyon haricinde tüm opsiyonlara sahip.

21 jantların içinde neredeyse görünmeyen disk ve kaliperleri, kısmet olur da eğer denk gelirse QV - gelmezse de yine 6 piston ön bir aftermarket kitle değiştirmeyi istiyorum.

Rezanatörü muhafaza edilmiş spor bir cat-back egzoz da sanki fena olmaz diye hissediyorum.

Bir de 300-330hp arası güçler elde edilen, çeşitli firmaların soft yazılımları mevcut. Belki, fren ve egzozu yapabilirsem yazılım ile noktalamak isterim.

Herkese güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.  :clover:

You are not allowed to view links. Register or Login

,

2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive Selespeed
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2004 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Alfa Romeo Mito 1.3 JTDM Distinctive
2003 Alfa Romeo 147 2.0 Distinctive (Güncel)

Kaan

Kanka güle güle kullan. Sana da bu yakışırdı. Maşallah.  :nazar:  :alfisti:
1 hayal
5 duyu
6.his

Fatihob

Hayırlı olsun, güle güle kullanın :clover: Ben seviyorum bu rengi, Giulia da kullanmışlardı ilk, sonra Stelvioda da kullandılar. Neyse iyi olmuş, kimse almamış size kalmış.
..

depeche101

Renk efsane , hayırlı olsun , kazasız belasız keyifli sürüşler kardeşim  :nazar:

berkealkan

You are not allowed to view links. Register or LoginKanka güle güle kullan. Sana da bu yakışırdı. Maşallah.  :nazar:  :alfisti:

Kaan'ım sağ ol kardeşim, daha iyileri hepimizin olsun  :clover:

You are not allowed to view links. Register or LoginHayırlı olsun, güle güle kullanın :clover: Ben seviyorum bu rengi, Giulia da kullanmışlardı ilk, sonra Stelvioda da kullandılar. Neyse iyi olmuş, kimse almamış size kalmış.

Ben daha önce canlı görmemiştim bu rengi, fotoğraflarda da hep çok "sarı" durduğu için açıkçası ilanı uzun süre takip etmeme rağmen ben de yanaşmamıştım. Beyaz - içi kırmızı bir tane Ti (ama dolu) geldi o bayiye, ona bakmaya diye gidip bunu aldım  :lol:

You are not allowed to view links. Register or LoginRenk efsane , hayırlı olsun , kazasız belasız keyifli sürüşler kardeşim  :nazar:

Abi iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, içime sinerek aldım keyifle kullanıyorum gerçekten de, sağ ol.

Herkese güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.  :clover:

zekici

Renk kombin harika. Keyifli günlerde kullanın ❣️ 🍀

Gouki

Harika görünüyor, kazasız belasız.  :clover:

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

berkealkan

You are not allowed to view links. Register or LoginRenk kombin harika. Keyifli günlerde kullanın ❣️ 🍀

Teşekkürler  :clover:

You are not allowed to view links. Register or LoginHarika görünüyor, kazasız belasız.  :clover:

JAS10'dan sonra burada da güzel eklemeler olur umarım  :alfisti:

You are not allowed to view links. Register or Loginhaydaaaa yokmuydu bi trx

Vardı da bu rengi yoktu  :D  :yilan:

Tolga033

Hayırlı olsun. İlk kez bu renk Stelvio gördüm, yakışmış. :clover: