Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

26 E 3456 / Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OzgurMR

Geçtiğimiz hafta cuma günü Ankara'dan aldık aracı, öğleden sonra plakaları teslim alacağız. Ankara'dan Oğuzcan'a, İstanbul'dan Gökhan'a,  da ilgisi için teşekkür ederim, Mehmet Ali Bey'e (ar.159), Özgün'e (Gouki) teşekkür ediyorum. Sorduğumuz sorularla, sorguladığımız araçlarla ilgili değerli görüşlerini paylaşan herkese de teşekkür ediyorum... Fotoğraflar yakında  :alfisti:
Her türlü sticker beklentimiz mevcuttur...  8)
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun inşallah. Tez zamanda fotoğraflar ve ve bilgileri istiyoruz.

Gouki

Çok güzel bir haber, hayırlı uğurlu olsun. Nezaketiniz için teşekkür ederim, pek yardım edemedim :(

Erkay KAHYA

Murad

Iyi gunlerde kullanin hayirli olsun.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Utku

Şükür sonunda almışsınız..Hayırlı olur umarım.
Merakla bekliyoruz fotoğraflarını ve diğer detaylarını.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Alfadanadam

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

redromeo156

hadı hayırlı olsun bekliyorum fotolarını whatsaaptan :) ınan cok sevındım hadı paylaş artık bızlerle bılgılerı :nazar: :alfisti:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

ar.159

Cok sevindim hayırlı uğurlu olsun uygunsa buldunuz iyi denk geldi. Merakla fotoları bekliyorum ilanda da foto yoktu.
Daha fazla yardımcı olmak isterdim keske elimden gelse ama herseyde bir hayır vardır. Nezaketiniz icin bende teşekkür ederim.
Bu arada plaka cok guzel ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

OzgurMR

Hepinize teşekkür ederim;
Araç sahibi Ankara'da, babası da İtalyan olan yüksek mimar bir abimiz. Tüm bakımları Akota'da düzenli yaptırmış. Araca sadece bakmaya gittiğimizi bilmesine rağmen; 129 bin küsürdeki aracın 130 bin bakımını, iç-dış detaylı temizliğini yaptırmış sağolsun. Titizliğini görünce; arabanın da tüm özellikleri istediğim gibi olunca ve de artık sabırsızlandığım için aracı aldık geldik. (Tabii ayrıca lastiklerin durumunun epey iyi olması, kış lastiğini ve zincir takımını vermesi, Parrot bluetooth kiti ve yarım depo da mazot olması da diğer avantajları idi.  :)) 

Aracın eski sahibine yazılım, DPF iptali, double din teypten falan bahsedince;
"Bu arabaya bunlar uygulanıyor mu? Gücü bu kadar artacak mı? Yakıt bu kadar düşecek mi?" sorularını sordu, hepsini cevaplayınca da "Biz bu arabaya güzel güzel bakıp öylesine binmişiz." dedi.
Aracı teslim aldığımızda iyice burkulduğunu görünce ben de araca bu işlemleri uygulayıp ona getireceğimi söyledim.
Tam da istediğim gibi sadece bir araç değil, bir dost kazanmış oldum. Bu akşam aracı motor temizliği ve detaylı temizlikçimin gözüne çarpan yer için kendisine teslim ettim. Fotoğraflar yakında... :alfisti:

OzgurMR

Bir de ufaktan yapacağım işlemler için aksesuar toparlamaya başlamak istiyorum; önceliğim ayna kapakları ve bej renk kauçuk paspas.

Şu linkteki kapakları sipariş vereyim diyorum?
You are not allowed to view links. Register or Login

ar.159

Bir de ufaktan yapacağım işlemler için aksesuar toparlamaya başlamak istiyorum; önceliğim ayna kapakları ve bej renk kauçuk paspas.

Şu linkteki kapakları sipariş vereyim diyorum?
benimki de bunlardan arabaya çok güzel bir hava katıyor ama inan yetkili serviste daha ucuz
hemde serviste güzelce taktırırsın..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

OzgurMR

Abi servise sordum, halen bulamadılar; ayrıca kauçuk bej paspas da bulamadılar. Haber bekliyorum halen...

Öte yandan APP plakayı siyah çerçeveli mi yaptırsam, çerçevesiz mi karar veremedim, bir de plakalığı delmişler öne ufak APP yaptırsam o delikler açıkta kalacak...   :S

harunresitz

Hayirli olsun. Ankara'dan bir 159 daha kaybettik ama degerini bilecek bir arkadasa gitmesine sevindim.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ar.159

Abi servise sordum, halen bulamadılar; ayrıca kauçuk bej paspas da bulamadılar. Haber bekliyorum halen...

Öte yandan APP plakayı siyah çerçeveli mi yaptırsam, çerçevesiz mi karar veremedim, bir de plakalığı delmişler öne ufak APP yaptırsam o delikler açıkta kalacak...   :S
arabayı bilmediğim için app plaka hakkında birşey diyemiyorum ama eğer koyu renkse siyah çerçeve yaptır bence beyaz iyive büyültüyor plakayı
ayna kapağını nasıl bulamıyorlar ya ben mesela beylikdüzünden geçenlerde bir arkadaş için almıştım stokta yoktu zincirlikuyudan istediler 2 günde geldi hepsi birbirinin stoğunu görebiliyor..
34 AV 0020 COMING SOON!!

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

OzgurMR

arabayı bilmediğim için app plaka hakkında birşey diyemiyorum ama eğer koyu renkse siyah çerçeve yaptır bence beyaz iyive büyültüyor plakayı
ayna kapağını nasıl bulamıyorlar ya ben mesela beylikdüzünden geçenlerde bir arkadaş için almıştım stokta yoktu zincirlikuyudan istediler 2 günde geldi hepsi birbirinin stoğunu görebiliyor..

Şimdi aradılar; onlar da Zincirlikuyu'da bulmuşlar. 170 TL dediler, siparişi geçtim. Araç siyah abi, ne yapsam bilemedim, APP halen muallak...  :duvar:

OzgurMR

Hayırlı uğurlu olsun.... Plakaya takıldım ben :)

İyi anlamda mı?  :)

ar.159

Şimdi aradılar; onlar da Zincirlikuyu'da bulmuşlar. 170 TL dediler, siparişi geçtim. Araç siyah abi, ne yapsam bilemedim, APP halen muallak...  :duvar:
araba siyahsa bir benim arabaya bakıyorsun bir de Halit Beyin arabaya bakıyorsun karar veriyorsun iki örnekte var forumda daha ne olsun ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!

erdem1904

Hayırlı uğurlu olsun.... Plakaya takıldım ben :)

İyi anlamda mı?  :)

Tabii ki :)  iyi denk getirmişsiniz...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

OzgurMR

araba siyahsa bir benim arabaya bakıyorsun bir de Halit Beyin arabaya bakıyorsun karar veriyorsun iki örnekte var forumda daha ne olsun ;)

İkisi de siyah çerçeveli gibi geldi bana abi..