Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 ALF 02 - 159 ti 1.9 jtd q-tronic sport

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mehmet Ulusoy

Selamlar Arkadaslar,

İslerimden dolayi firsat bulup uye olup paylasimlarda bulunamiyordum. Nihayet zaman bulup uye oldum ve tutkumu sizlerle paylasma firsati yakaladim.

Kendimden bahsetmem gerekirse ; İsmim Mehmet 34 yasindayim ve Gaziantep'te yasiyorum.İhracat ile ugrasiyorum.

İste tutkum :)

KAKIRMAN

Hoşgeldiniz. Bursa'daki beyaz ti paket dizel olan araç mı bu? Hayırlı olsun tekrar...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Mehmet Ulusoy

You are not allowed to view links. Register or Login
Hoşgeldiniz. Bursa'daki beyaz ti paket dizel olan araç mı bu? Hayırlı olsun tekrar...

Merhaba, hosbulduk.

Evet, dogrudur.

Tesekkur ederim.

ozoozo

Allah Allah canavara bak...Hemde antepten sanki kendi arabammış gibi heyecanlandım , ilk buluşmada yakından incelemek dileğiyle.. Kazasız belasız kullanın harika!  :nazar:

Mehmet Ulusoy

Allah Allah canavara bak...Hemde antepten sanki kendi arabammış gibi heyecanlandım , ilk buluşmada yakından incelemek dileğiyle.. Kazasız belasız kullanın harika!  :nazar:

Tesekkur ederim  8)

Neden olmasin. Yakin bir arkadasiminda bordo 159 jtd q-tronic araci var. Musait bir günde bulusma ayarlayabiliriz ve araclari yakindan seve seve inceleyebiliriz.  :arkadasim:

ozoozo

Tesekkur ederim  8)

Neden olmasin. Yakin bir arkadasiminda bordo 159 jtd q-tronic araci var. Musait bir günde bulusma ayarlayabiliriz ve araclari yakindan seve seve inceleyebiliriz.  :arkadasim:

Cuma günü antepteyim inşallah , ondan sonra ne zaman derseniz uygundur :)  :arkadasim:

Mehmet Ulusoy

Tesekkur ederim  8)

Cuma günü antepteyim inşallah , ondan sonra ne zaman derseniz uygundur :)  :arkadasim:

Olabilir, o zaman dek haberlesip irtibatta kalabiliriz. :yukari-ok:

Gouki

Mehmet bey hayırlı uğurlu olsun çok özel bir Alfa. Tekrar hoşgeldiniz.

sbk0655

Yeminle ateş etti.Beni benden aldı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zephry

Hayırlı olsun Mehmet Bey eşine az rastlanır 159 lardan güle güle kullanın... :alfisti:

Yiğit Doğukan

Hoş geldiniz yeni canavarınız hayırlı olsun :nazar: böyle bir nadide parçanın Antep'e transferi beni ayrıca mutlu etti :)

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Utku

Hosgeldiniz, bu ozel aracin foruma gelmesi guzel haber.
Keyifle kullanin  :clover:
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

hi_cazz

Oncelikle hayırlı ugurlu olsun. Allah nazaran korusun. çok çekici bir pakete sahipsiniz. Antepte ilgi odağı haline geleceginiz simdiden belli. Forumda daimi olmanız dileğiyle. Birde tam olarak ne kadara aldınız belirtebilir misiniz?

Note 3 ile tapatalklandı

Musty

Avukatın aracı bursada çok gördüm güzel araç maşallah :nazar:

tolga_ozhan

ar.159

off ki off..
daha önceki konularda bahsi geçmişti aracın ve Bursa da meslektaşımda olduğunu öğrenince arayıp takas teklif etmek istemiştim ama sonrasında fırsat olmadan araç satıldı demek size gitmiş hayırlı uğurlu olsun gerçekten nadide bir 159 a sahip oldunuz  Allah tekerine taş değirmesin..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

alihsans

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

-_-_-_-
Samsung Galaxy S4 Alfa ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Erkay KAHYA

Hayırlı olsun.  :nazar:
İyi günlerde kullanın.

Murad

Hoşgeldiniz. Araç gerçekten mükemmel görünüyor.  :nazar:
Keyifli forumlar.  :alfisti:

fevkalbeser12

Beyaz bu kadar mı yakışır bi arabaya. Hayırlı uğurlu olsun.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Mehmet Ulusoy

Mehmet bey hayırlı uğurlu olsun çok özel bir Alfa. Tekrar hoşgeldiniz.

Tesekkur ederim

Mehmet Ulusoy

Yeminle ateş etti.Beni benden aldı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk fotograflar cepten cekildi o yuzden pek guzel cekemedim ama hafta sonu makineyle cekip yenilerini yukleyecegim..

Mehmet Ulusoy

Hayırlı olsun Mehmet Bey eşine az rastlanır 159 lardan güle güle kullanın... :alfisti:

Allah razi olsun. Dogru soyluyorsunuz Cok ozel bir makina. Yanilmiyorsam Turkiyede dizel olarak 2 adet var. Digeri Ankara'da diye biliyorum.