Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 FM 8284-2009 Model 147 1.6 TS Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşmış

2 yıllık aradan sonra Alfa Romeo özlemini sonlandırmış bulunmanın sevincinden tekrar merhaba. 2 sene önce satmak zorunda kaldığım 2006 model 1.6 ts 147 aracımın özlemini 2 farklı araç değiştirerek daha da perçinlemiş bulunmaktan  başka bir şeye yaramayan maceralarım sonucunda, uzun süredir aradığım herhangi bir Alfa Romeo arayışıma yine bir 147 ile son verdim.
Aracımın şu anda kaportasının çeşitli yerlerindeki göçükler, çizikler boyasız şekilde gideriliyor. Yarın da tamponlardaki çizikleri lokal boya ile giderilecek. Son bir detaylı temizlik ve pasta cila sonrası bir Alfisti Alfa'sına benzeyecek sanırım.
Bunların dışında standart plastik aksam aşınmalarını zamanla kendim gidermeyi düşünüyorum. Bir kaç güne de Zeki ustayla son bir kontrol sonrası lpg montajı yaptırmayı planlıyorum.
Bir aksilik olmaz ise zaman içinde cam filminden lastiğe, spor yaydan egzoz ucuna uzanan minik dokunuşlarla uzun süre yoluma devam edeceğimi düşünüyorum.
Şimdilik hiç dokunmadan çektiğim ilk fotoyu paylaşıyorum. Bir kaç güne de daha detaylı fotolarını koyarım.
Bu arada sitede ve dışarıda yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

Gouki

Hayırlı olsun tekrar hoşgeldiniz :clover: Yalnız imzanız da bir harika.

Recep Küçük

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Aşmış

Teşekkür ederim arkadaşlar.

You are not allowed to view links. Register or Login Doğru söze ne denir? :)

a-y-k-u-t

yenilenmiş halini merakla bekliyorum hayırlı olsun  :rock:
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

blackgear

Hoş geldiniz. Tez zamanda ağız tadı ile kullanacağınız Alfa' nız servisten çıkar ve iyi günlerde kullanırsınız :) Keyifli forumlar :nazar: :alfisti:

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Koful

Hayırlı olsun tekrar hoşgeldiniz.. Ben de 147'den sonra başka bir markaya binmenin getirdiği Alfa özlemini çekenlerden biri idim. Hislerinizi anlıyorum kesinlikle...  :alfisti:

Aşmış

Sağolun. Bir aksilik olmaz ise 1 haftaya ilk alındığı günlere epeyi yaklaşmış olur. Orta yaş bunalımı hobi eksikliğime denk geldiği için de sanırım ayrıca şanslı araç olacak. Umarım diş fırçasıyla tekerlek temizlerken bulmam kendimi. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

kuti147

Hayırlı olsun 147 niz.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

FB10ur

Hayırlı olsun kazasız belasız mahalleye bir alfa daha geldi :)

h.t

Hayırlı olsun :clover:

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

The Schuey

Hayırlı olsun.

Sent from my Discovery using Tapatalk

Aşmış

Teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için. :)

You are not allowed to view links. Register or Login Mahalleyi İtalya'dan bir sokak gibi yapana kadar herkesi örgütlemeyi düşünüyorum. :) Muhtardan başlıcam.. :)

escape

I ♥ YOU ALFA ROMEO

Aşmış

erkan

Hayırlı olsun, iyi günlerde keyifle kullanın inşallah. :clover:

Aşmış

Teşekkür ederim. :)

Tamponları lokal boyamadan ve henüz pasta cila yapmadan önce birkaç foto.
Aklımdakileri gerçekleştire bilirsem gelişimi görmek açısından ilk aldığım hali budur.
Fotolarda görünmüyor ama rötüş ve cila ile giderilmesi gereken çizikler, sürtükler ve taş izleri var çeşitli yerlerde.
Öncesi ve sonrası şeklinde düzeltirken çekip paylaşırım buradan.

Bu arada fotoları çekmeden hemen önce şans eseri oradan geçen You are not allowed to view links. Register or Login ile karşılaştık, tanıştık. Alfa'cı Alfa'cıyı çekiyor resmen, böyle hoş tesadüfler devam eder umarım her yerde.

FB10ur

Maşallah canlı olarak gördüm gayet güzel duruyor. Pasta cila işlemlerinden sonra dahada diri duracaktır,işlemlerden sonra düzenli olarak hızlı cilaya devam edersen uzun süre parlaklık korunacaktır.Tanıştığıma çok memnun oldum.

Bu arada bizim orada oturup otoparka sahip olan şanslı kişilerden birisin değerini bil dostum  :haydi:

Aşmış

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah canlı olarak gördüm gayet güzel duruyor. Pasta cila işlemlerinden sonra dahada diri duracaktır,işlemlerden sonra düzenli olarak hızlı cilaya devam edersen uzun süre parlaklık korunacaktır.Tanıştığıma çok memnun oldum.

Bu arada bizim orada oturup otoparka sahip olan şanslı kişilerden birisin değerini bil dostum  :haydi:

Bu 10. yılda Kadıköy'deki 6. evim. :) Bir otoparkı hak ettim bence artık. Hala ara sokaklarda yürürken veya arabayla geçerken boş park yeri görünce heyecanlanıyorum. :)

FB10ur

Aynı duyguyu ben yaşıyorum hala :) boş yer görünce girmeyeceğini bile bile şansımı çok zorladığımı hatırlarım :)

Aşmış

Dün gece darlanıp kapı kolunu ve cam düğmelerini temizlemeye giriştim fakat kolu şu parça yüzünden çıkaramadım
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Neyse standart hasar olan kırık cam düğmesinin parçasını bulup yapıştırdım
Plastik aksamı da temizledim sitedeki paylaşımlara bakarak, ter temiz oldu
Sonra

tayfun

Bu senenin başları, 166 furyası idi ikinci yarısı ise 147 furyası olacak gibi ard arda 147 başlıkları açılıyor.  Hepside gıcır gıcır hayırlı olsun.

Aşmış

Teşekkür ederim.
147 şu sıralar ideal ikinci el Alfa Romeo aracı olmuş durumda. Fiyat yıl ve kullanım alanı genişliği tercih sebebi yaptırıyor. Gönlüm 156 dan yanaydı, daha önce 147 kullandım, aşık oldum hatta.  156 sahibi olmak da çok istiyordum fakat 2006 sonrası olmaması ve 2006'ların bile fiyatlarının benim 2009 aracımdan fazla olması korkuttu ki herkesi korkutuyordur. He değer mi gerçekten temiz olanına değer ve temizini bulmak zor.