Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

istanbul üsküdardan herkese merhabalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratözdemir

Merhaba arkadaşlar kısmette bugün buraya aracımın fotolarınıda koymak vardı ama biraz geç kaldım araç gitti.Kısmet inşallah gönlümden geçen arabaya birkaç gün içinde sahip olacağım ilk işim sizlerle paylaşmak olacak.

Bu arada aradığım araç 2004-2006 mk2 156
Deri veya süet döşeme, sunroof, bose sistem, LPG, 17" Jant, Xenon, ön ısıtmalı koltuk, elektrikli katlanabilir ayna, mercek far, far yıkama. Sensör paketi... Deri ,sunroo ve bose bir arada olmalı ötekilerin hepsi bir olanı bugün üsküdarda olmasına rağmen kaçırdığım araç dışında yoktur herhalde

Kısacası aradığım araba baya bir dolu arkadaşlar. Yardımcı olan olursa çok sevinirim.

babi

Öncelikle hoşgeldin. Aradığın kırıterler o tarih arasında zor.  :( :( Şansın bol olsun.  Çünkü satılması zor araç arıyorsun.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Musty

Aradığınız alfa'yı bir an önce bulmanız dileğiyle,Hoşgeldiniz..

Fatihob

..

Muratözdemir

Hoşbulduk arkadaşlar  bende araçları incelediğimde ya sunroof eksik oluyordu ya deri döşeme eksik oluyordu ya müzik sistemi...yani kesinlikle bunlara ek olarak mercek,xenon,far yıkama,ısıtmalı koltuk vs... hepsi bir arada olanı göremedim. bir aydır ilanı olan bir araç varmış bu saydıklarımın hepsi bir aradaymış burnumun dibindeymiş ama kilometreden dolayı arama kriterlerimin dışında kaldığı için göremedim biraz geç gördüm araç benim gördüğüm gün satıldı keşke görmeseydim diyorum çok üzgünüm ciddi anlamda

Kubilay

Hoş geldiniz.

Bu kombinasyona yakın hatırladığım kadarıyla bir tek Kadir abinin (blackgear) 156'sı var.Bir ara satmaya niyetliydi, şuan durum ne bilmiyorum.Sormanızda fayda var.

senati

Ugur Abi'nin(truphase) 156'sini tarif etmissiniz :D O da bir ara satmaya niyetliydi ama kiyamiyordu arabasina..

Muratözdemir

günaydın arkadaşlar bir sorayım öyleyse

tolga_ozhan

Elektrikli katlanır ayna 156'nın opsiyonları arasında yok diye biliyorum.

shadycome

manuel mk2 var alfadanadamın eski aracı şimdi arda beyde sanırım
fullun üzerinde bir araç koltuk ısıtma bile var.

Muratözdemir

You are not allowed to view links. Register or Login
Elektrikli katlanır ayna 156'nın opsiyonları arasında yok diye biliyorum.

O basit bir yanlış anlama oldu sanırım elektrikli ve katlanabilir ayna bilgisini ben yanlış anladım.

Muratözdemir

Teşekkürler Arda Bey arkadaşımıza da hemen soralım öyleyse

tolga_ozhan

İkisini kelime olarak ayırırsak o zaman da ayrıca belirtmeye gerek yok :)
Çünkü tüm 156 aynaları elektrikli ve hepsi katlanır. Bu opsiyonu buldunuz sayın.
Diğerleri konusunda kolaylıklar dilerim.Hepsini birarada bulması oldukça zor olacak

Muratözdemir

Bir "ve" eki nelere kadir olabiliyor :) ayrıca nedense katlanamayan ayna ihtimali gelmedi aklıma fakat düşündüğüm zaman olduğunu biliyorum hatta bir ara benim araçlarımın birinde de ayna katlanmıyordu :)

Alfadanadam

Teşekkürler Arda Bey arkadaşımıza da hemen soralım öyleyse

Arda'nın satmayı düşündüğünü hiç sanmıyorum ben ama.

Muratözdemir

Arda Bey ile konuştum babasının olan ara kasayı satmayı düşünüyorlar.Kendisinde olan 156 2.0ı satmayı düşünmüyor.  :alfisti:

TRUPHASE

2005 Model Selespeed' e konulabilecek bütün opsiyonlar benim araçta var.Sadece orijinal alarm yok.

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

tolga_ozhan

Nail Bey bizim eskiden Ege diye bir arkadaş vardı, tanır mısınız :)

Muratözdemir

Vallahi düşündüm taşındım ama genelde Ege değilde benim tanıdıklarım daha modası geçmiş isimlere sahip olurlar :) bir arkadaş var ama Alfatürkte Egeözal olabilir mi ?

tolga_ozhan

Olabilir :)
Aklıma geldi öylesine sordum. Size keyifli forumlar.

Doğa Tosun

Hoşgeldiniz.
Numan Kızılok'u tanıyor musunuz?
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Muratözdemir

Hoşgeldiniz.
Numan Kızılok'u tanıyor musunuz?
Hoşbulduk

Muratözdemir

Arkadaşlar merhabalar araç arayışımız hala günceldir.

mahoretti

hoşgeldiniz. umarım istediğiniz Alfaya kısa sürede sahip olabilirsiniz.

bu arada her yeni üye "ŞÜPHELİ" oluyor eski olaylardan ötürü ama zaten adminler onaylarken üyeliği kontrol ediyorlardır sanırım