Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

mersin'de alfisti

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfa Romeo 159 model araç arıyorum ama bazı kriterlerim var sizce bu kriterlere göre araç bulabilir miyim? Aradığım kriterler: -2009 ve üstü model -Konfor paket -Bose müzik sistemi yada ti paket bir araç olabilir.

En az 3 ay beklemelisin.
2 ay beklemen yeterli.
1 ay içinde karşına çıkabilir.
böyle bir araç bulman çok zor ama imkansız değil.
Bu hayalden vazgeç gel benim aracı vereyim sana :)

ucarozcan

merhaba,
ismim Özcan  Mersin de yaşıyorum. Alfa 159 alma düşüncem var.
bu konuda pek bilgi sahibi değilim işin aslı ve bilgi alabileceğim mersin de arkadaşlar var mı?
Aklımda bi araç var ama işte bilgi sahibi değilim görüşlerinize ihtiyacım var.
araç bildiğiniz tanıdığınız bir araç aslında You are not allowed to view links. Register or Login adlı kullanıcının.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

rain man

159 ile ilgili forumda tonlarca konu mevcut. Site içinde arama ile birçoğuna okuyarak erişebilirsiniz.

Kimseye onu al bunu al demek hoş olmaz ancak bilinen bakımlı bir araç almak herşeyden daha mantıklı olsa gerek.

Halit beyin aracının da konusu mevcut zaten. Ben olsam baştan sona okurdum yapılanları, sonra kafanıza yatarsa iletişime de geçersiniz.

Şimdiden hoşgeldiniz hayırlı olsun :-)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

can4242

Dostum bahsettiğin araç kesinlikle alabileceklerin 159lar arasındaki en güzel, gösterişli, dolu dolu bir araçtır. Arkadaş zaten ilanda açıklamaları yapmış, her şeyi yazmış, fazlası var eksiği yok yazdıklarının. Mükemmel bir 159, bahsi geçen araç ve sizi üzecek başınızı ağrıtacak bir araç degil. Belki klasik bir tabir olacak ama, eğer 159 arasam ilk bakacagım ve niyetlenecegim araç bu olurdu. Araç her hali ile beni al beni al diye bagırıyor.

ucarozcan

konusunu okudum baştan sona.
Aklımda soru işareti olan konu  ileride bu araç 300bin km olduğunda alıcısı olur mu?
ve en önemlisi makyajlı versiyon ti paket bi alfa mı bekleyeyim yoksa  2008 model bi alfa mi?

Tolga033

Özcan bey hoşgeldiniz. Bende Mersin'liyim. :)

hi_cazz

Öncelikle merhaba. Hoşgeldiniz.
300bin km'de  alıcısı olur mu diye sormuşsunuz. Her aracın her zaman alıcısı bulunur. Kaldı ki yılda 15000km yapsanız neredeyse 7 yılda 300bin kmyi bulur. Ben 2 yılda birçok kez uzun yola gitmiş olmama rağmen 35-37bin km kadar yol yaptım.

Sakın yanlış anlamayın aslında satıcı olarak konuya müdahil olmak istemedim ama sadece bu soruya cevap vermek istedim.

Saygılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

schumi

krm1983

Geçmişi bilindik bir araç almak her türlü mantıklı.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

TRSemih

Milletçe aracı sonraki sahibine saklayarak kullanmakta üstümüze yok. İyi mal her zaman iyi para. Çabuk sıkılan biriyseniz km takıntısı yaşarsınız ama ben biniciyin alır 4-5 yıl rahat kullanırım diyorsanız no prob. Alınan rakama satılmazsa dahi stock haline döndürülür cüzi bir kayıpla yine satılır. ..ki o da kayıp sayılmaz. Her neyse.. Herkes düşünüyor da düşünüyor.. biri alsın artık sonra kimse ah vah etmesin :)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Turaç Karakuş

Özcan bey merhaba bende Mersin'de ikamet eden biriyim şuan Mersin'de satılık olan birçok 159 sıkıntılı ama forumdaki arkadaşın aracıda fiyatı ve araç olarak bence uygundur. En azından az çokta olsa bilinen bir araç ama tamamen size kalmış bir şey. Umarım istediğiniz veya aradığınızı bulursunuz iyi günler..
2005 Ar 156 1,6 t-spark

ucarozcan

Teşekkürler. Sağlam ve iyi bakılmış 159 bulmak zorlaştı galiba. @hi_caazz hocamızın kine bir bakalım.

Xperia z3

ucarozcan

Bir buçuk ay falan oldu beklemedeyim halen.  Sizce istediğim tarz 159 bulabilir miyim? Elimdeki arabayı da satışa çıkardım. Satılırsa aylarca arabasız kalacam.
İstediğim araç kriterleri
/ En az 2009 model ve üstü
/ Bose
/ Konfor paketi
/ Kırmızı deri koltuk
/ araç temiz olursa km takıntım yok.

Ya da ti paket 159
Sizce bu kriterlerde aracı kaç ay sonunda bulabilirim.

Xperia z3

ES53

You are not allowed to view links. Register or Login
Bir buçuk ay falan oldu beklemedeyim halen.  Sizce istediğim tarz 159 bulabilir miyim? Elimdeki arabayı da satışa çıkardım. Satılırsa aylarca arabasız kalacam.
İstediğim araç kriterleri
/ En az 2009 model ve üstü
/ Bose
/ Konfor paketi
/ Kırmızı deri koltuk
/ araç temiz olursa km takıntım yok.

Ya da ti paket 159
Sizce bu kriterlerde aracı kaç ay sonunda bulabilirim.

Xperia z3

Bulamazsiniz.Zaten 2009 model ve ustu bir elin parmagini gecmez.En fazla olan doseme tipi de bej deri/kumas.Sonra siyah bej/kumas benim gordugum kadariyla.kirmizi deri de cok az var.Bence kafaniza gore arac bulmaniz icin en azindan deri koltugun rengi yada bose muzik sistemi gibi illa olmasi lazim dediginiz seceneklerden vazgecmelisiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

ucarozcan

Yazın Antep'te satılan bir ti paketli vardı. Kaçırdım.

MuRaT34

öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

geçmişi bilindik ve tanınan aracı almak her zaman daha iyidir  :yukari-ok:

ucarozcan

Evet geçmiş önemli 159 alırken.
2009 üstü modelleri You are not allowed to view links. Register or Login bakıyorum da pek içime sinen bir araç karşıma çıkmadı doğrusu.
Forumda da pek yok gibi.

Xperia z3

muğlalı

Evet geçmiş önemli 159 alırken.
2009 üstü modelleri You are not allowed to view links. Register or Login bakıyorum da pek içime sinen bir araç karşıma çıkmadı doğrusu.
Forumda da pek yok gibi.

Xperia z3
taleplerinize bakilirsa bütçe olarak bir kısıtlama yok anladığım kadarıyla istediğiniz özelliklerde 159 un Türkiye de olduğu nu zannetmiyorum makyajli kasa 159 lar da xenon bose ve konfor paketi sadece 2009 larda var 2010-2011 de yok, 2009 da 30-40 araç var yok birde bu donanım da bulmaniz imkansız olanda zaten Mehmetali abinin arabasiydi oda satıldı kısacası arzi olmayan bir araç için oluşan talebin bir önemi yok.

serdal33

merhabalar arkadaşlar,
bende mersinde ikamet etmekteyim.
2017 içerisinde niyetim mk2 kasa 156 yada 147 almak.
mersinde bilinen temiz bi araç var mı
birde bu formda mersinde olan arkadaşların bi form başlığı altında toplandığı bir yer varmı?