Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 LL 3129 Giulietta JTDm

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jockerred

Gecmis olsun hocam yalniz masallah o kadar cekici olmuski buda nazar olsa gerek..Allah daha buyuklerini vermesin..

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SS 156 Sports Wagon

koroglubrk

Gecmis olsun. Allah beterinden korusun abi sen ayarlarsın nasılsa gerisini  :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login
Net söyleyim, nazar !!!

Can sıkıcı, geçmiş olsun şimdiden.

Ben de iki hafta sonrası için birmot'a radevu almıştım. Çözmezlerse iptal ederim direk ve söylerim "araçlara hasar verip karşılamadığınızdan dolayı" iptal ediyorum diye.

Bu arada, araçta yay var mı ? yoksa sadece 19" bu kadar dolduruyor mu çamurluğu.

Dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar neticeyi belirtirim. Ama benim boyle bi muessesem olsa, boyle birsey olsa kesin musteriyi memnun ederdim.

Herkese tesekkurler.

Yay var abi h&r bence yuksek hala coilover almayi planliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Kalzoon

Sercan çok geçmiş olsun:( İlk sayfadan güzel güzel okuyorduk. Bir anda bu resim olmadı yaa:( O servise girişteki sağdaki bela kaldırımda oldu büyük ihtimalle. Bir düzeltemediker orayı koskoca firma...

Tekrar geçmiş olsun...

Can
2011 Giulietta QV
Full SuperSprint+Downpipe
Quaife LSD 
Colombo Bariani Camshafts
GFB - DV+
Protoxide Wastegate
DR. ECU Custom Tuning
BMC AirFilter
Billstein B8+H&R Springs
Wiechers Racingline Carbon Front Strut Bar
Magneti Marelli ME200T Throttle Module+Remote
Novitec Sport Shifter
Goodridge Stainless Steel Brake Lines
Marangoni Front Bumper
19" Prodrive +235/35R19 Michelin PS4S

kaan_ist

Cok gecmis olsun Sercan pazar sabahi keyfim kacti yaa. Boyle birkac tanesini  taksimde sallandircaksin bak bidaha dikkatsiz davraniyorlar mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan

Geçmiş olsun,çok üzüldüm.işin maddi tarafı zaten pahalı jant,lastik ama,ben budurumla karşılaşsam,kesin kalp krizi geçirirdim.tekrar geçmiş You are not allowed to view links. Register or Login mala gelsin nede cana.
haktas

agucba

Geçmiş olsun Sercan. Can sıkıcı bir durum. Umarım IŞİD'e üye olmadan halledersin.

///////////////

ajavelin

Geçmiş olsun, jantlar çok güzel gerçekten..

Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

Reha

Gri ve 18'' Gt jantlı 156'dan beri takip ediyorum sizi. Çok güzel araçlar gördük sayenizde. Bu giu da yine emsalsiz olmuş. Bakalım daha neler göreceğiz. Geçmiş olsun bu arada. Bizim başımıza bu olay gelse sineye çekerdik. Ama sizin için önemli bir durum olacağını sanmıyorum. Paşa paşa halledecekler tabi ki.

Sercan Keklik

Gri ve 18'' Gt jantlı 156'dan beri takip ediyorum sizi. Çok güzel araçlar gördük sayenizde. Bu giu da yine emsalsiz olmuş. Bakalım daha neler göreceğiz. Geçmiş olsun bu arada. Bizim başımıza bu olay gelse sineye çekerdik. Ama sizin için önemli bir durum olacağını sanmıyorum. Paşa paşa halledecekler tabi ki.

Reha bey iyi dilekleriniz için teşekkürler. Açıkcası olabilir böyle kusurlar, bende yapabılırım, bir başkasıda vurabılırdı.

Zira bu kaza degil. Çünkü adı kaza olan olayı gerçekleştiren arkadaş yerinde ben olsaydım 2 cümle ile konuyu kapatırdım ki inanın bende hiç  bir şey talep etmezdim.

Sadece " Abi kusura bakma dikkatsizliğimden ötürü bir kaza oldu, ne gerekiyor ise yapmaya hazırız" demesi yeterdi. Ne Jantı ne Lastiği nede tampon boyasını isterdim. Cebimden karşılayarak alırdım.

Zira arkaadaş arabanın bu bu bu trımını yaptım, onuda yaptım (Parça değiştirilerek yapılan işlemler ki bunları ben servise gitmeden garantiden değiştirirdim) ama bi kötü haberim var kaldırıma çıktım demesi olayın laçkalığını gösteriyor.

Kaldırıma bi insan bilinçsizce çıkabilir, fakat bu arkadaş öyle bilinçsizce falan degil bildiğin çıktım diyor.. Eller cepte normal bişey olmuş gibi anlatması acayip huzur bozucu.

Daha önce spider da da benzeri bi durum spor salonunun Valeleri tarafından gerçekleşmişti. Oda önce Kuran , Aile, Sülale üzerine yemin edip sonra kamera kayıtları ızlenınce yalan söylemesine ragmen düzgün bir şekilde kendini ifade etti. Kendisinden ne jant bedeli alındı nede bir iki çift laf edildi.

Nazar a inanırım, kazalarda olabilir hepimiz insanız. Başkasıda dikkatsizliğinden ötürü zarar verebilir trafikte. Acemisi, yaşlısı, bilinçsizi Zira bu tarz konuşma içinde olan biri, alkollü ve uyuşturuculu olan birini affetmek gibi bi durum malesef şahsi olarak affedilmez duruma geliyor.

Alkollü araç kullanmak zaten yasak ama forumda da emınım bır cok kişi içip direksiyon başına geçiyordur. Ben bunu dogru bulmuyorum olay maddı zarar degıl pişmanlıkla sona erıcek cok büyük manevı olaylar yaşanabılıyor.

Uyuşturucu malesef gençlerimizin en büyük hobisi. En nefret ettiğim madde. İçenin, temin edenin, göz yuman ailenin Allah yardımcısı olsun. En yakın örnek bağdat cad. Çiçekci Ölümü..

Bahsi geçen tavır.. Özrü kabahatinden beter durumlar bunlarda.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Reha

Sonuna kadar haklısınız. Ben de tepkinizin takınılan tavırdan kaynaklandığını anladım zaten. Aksini düşünmedim. Ne yazık ki dediğiniz durumlar başımıza çok geliyor. Bu tip insanlardan kaçacak bir yerimiz yok. Her yerdeler.

FB10ur

Kardeşim geçmiş olsun. Anlattığın gibi bir durum olsaydı kendini Adam gibi ifade edip özür dileseydi maddi olan bir çok şey gözardı edeceğini biliyorum. Ama maalesef böyle bir durumda yapılacak en doğru şeyi yapıp böyle bir üslüb karşısında hak edene ayar vermişsindir.

ealprsln

Tek söz sanırım, " terbiyesiz adamlar" olur. Geçmiş olsun Sercan.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

depeche101

Geçmiş olsun Sercan , nazar  :nazar:

ihsany

Geçmiş olsun Sercan, alkol vb konularda söylediklerine birebir katılıyorum. Malesef işini iyi yapan insan sayısı da giderek azalıyor..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

coolistanbul

Sercancim,

Oncelikle bu guzel ve sexy Giu'yu Alfisti dunyasina kazandirdigin icin kutluyorum,  hepimiz resimlerine baktikca cok mutlu oluyoruz. Kazasiz belasiz keyifle kullanman dilegimle :-) nazar nazar nazar

Yakit tuketimi gercekten inanilmaz, hep ozledigimiz hayal ettigimiz gibi...

İlk Giu lar ciktiginda ciddi dusunup Birmot - Kurucesme satis istasyonuna gidip bir deneme surusu yapmistim. Performans olarak tatmin etmisti. (1.4 170 HP ) ama ic plastik kalitesi hayal kirikligi yaratmisti. Ozellikle direksiyonda ki tuslarin Linea ile ayni olmasini gormek. Kapi kapaninca oynayan ic doseme vs.

Ama sanirim ikinci kusak Giu'larda bu sorunu cozduler. Senin ki de oyledir eminim. Yeni dashboard ve direksiyon enfes gorunuyor. Yaptigin degisiklerle de enfes olmus.

Ozetle sana cok yakisan bir Giu olmus ellerin dert gormesin.

Gecirdigin uzucu Yetkili Servis tecavuzu bana hatiralarimi animsatti. Eski 156 2003 1.6 nin sofor koltugu yatirma ekleminden kirilinca hayatimda ilk ve son kez gitmistim Zincirlikuyu Birmot a ve tamir islemleri icin 2008 yilinda 300 TL alip uzerine benden izinsiz motor yag filtresi ve yag degisimi yapmislardi. Tartismalar neticesinde yag ve filtreyi odemeden ayrildim.

Ertesi gun geri dondum ve aracin yaptik dedikleri koltugun eksik kalan arka doseme islerini ve islemi yapan ustanin heryere bulasmis kir dolu parmak izlerini gosterdim. Aksam aldigimda arac hazirdi. 1 yil koltuk sorunsuz calisti fakat 13.ay gene kirildi bu kez aldigim dersten oturu Yilmaz a muracaat ettim ve sadece 80 TL ye islem halloldu arac tertemiz ve eksik bir islem yok. Satana kadarda 3 yil hic bir problem yasamadim (2011)

Ozetle nefret ediyorum yetkili Alfa servislerinden o donemde vaktim yoktu ve 3 gun sonra seyahata gidecegim icin sabah verir aksam alirim diye gitmistim. Bir daha asla. Garanti suresi biter bitmez Alfayi anlayan ustalara teslim edilmesi gerekiyor bu ozel araclar.

Keyifli gunler diliyorum....
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

iceberg156

Bende Zincirlikuyu Birmot ile ilgili kötü anısı olanlardanım. Takındıkları tavrı az çok tahmin edebiliyorum. Geçmiş olsun You are not allowed to view links. Register or Login  :nazar:

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Sercan Keklik

Selamlar, Bugun haber geldi.

Lastiğin yenisi gelicekti bugun gelmiş. Eksper ile görüşülmüş. Eksper yeni jant için onayı vermiş. Boya için 1-2 günlük bir zaman dilimi istediler fakat ben boyayı kendi boyacımda yaptıracağımı ilettim.

Konu tatlıya bağlanmış oldu böylelikle
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

sbk0655

Peki Sercan bu kimin kaskosundan yapılıyor , servisin mi senin mi? Araç Tramerine yansıyan birsey olacak mı?

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sercan Keklik

Peki Sercan bu kimin kaskosundan yapılıyor , servisin mi senin mi? Araç Tramerine yansıyan birsey olacak mı?

Servisin Kaskosundan üstad. Benlik bir durum yok o yüzden benim aracımla alakalı bir durum degil.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

sbk0655

Servisin Kaskosundan üstad. Benlik bir durum yok o yüzden benim aracımla alakalı bir durum degil.
Iyi o zaman sorun yok , sevindim hallolmasina.

ealprsln

o zaman bununla geçmiş olsun.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ku2

Selamlar, Bugun haber geldi.

Lastiğin yenisi gelicekti bugun gelmiş. Eksper ile görüşülmüş. Eksper yeni jant için onayı vermiş. Boya için 1-2 günlük bir zaman dilimi istediler fakat ben boyayı kendi boyacımda yaptıracağımı ilettim.

Konu tatlıya bağlanmış oldu böylelikle

Hadi geçmiş olsun...
Ohh..

:nazar:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Sercan Keklik

Yarin jant ve lastigi takiyorlar. Teki eski teki yeni olmasin diye sol onu de ben aldim. Malesef oda boylelikle bana kacmis oldu :(

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark