Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 TZ 6197 / Giulietta Jtdm Sport Pack2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Volkan son hali çok güzel oldu maaşallah  :nazar: :yukari-ok:

biraz yüksek kalsa da güzel diyebiliriz Baran :)
ancak h&r bekleyene kadar o kadar yüksek gezmeyi gerçekten göze alamadım :))

hergün 159 ilanlarına da bakıyorum ama aynı maceraya tekrar başlamak, yaşlı bir arabaya tekrar girmeyi gözüm kesmiyor. o yüzden giulietta ekonomik ve teknolojik oluşu ile , kafam rahat bineceğim bir otomobil olarak 1-2 sene kalır gibi gözüküyor, imkanlar el verirse coile geçerim.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Theillest

Güzel olmuş abi yonca diğer 159 daki orj Yoncamıydı ikisi arasındaki kalite farkı nasıl fikrini alayım dedim.

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

wolkanku

Güzel olmuş abi yonca diğer 159 daki orj Yoncamıydı ikisi arasındaki kalite farkı nasıl fikrini alayım dedim.

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

diğerleri de orjinal değildi, damla baskı, orjinali ile ayın ebatta olan yoncalardı beyaz zeminli olduğu için sevmemiştim. kalite olarak güzel ve dayanıklılardı.

bunlar krom tabanlı ancak kabartmalı, dolayısıyla dış etkenlere ne kadar dayanır bilemiyorum. uzun vadede göreceğiz.
ebatlarını çok beğendim ben, orjinal ebat çok büyük bana göre.

İyi mi konfor eibach ile?

19" için gayet makul bir konforu var, özellikle sağ arka biraz vuruyor gibi hissediyorum , servise gittiğimde baktıracağım belki tam oturmamıştır, ekseni kaymıştır vs. onun haricinde memnunum.
arabada öyle pat küt çat çut sesler falan yok.
39-36 lastik havası ile kullandım fazla sert oldu, 36-34 ile hiç rahatsız etmiyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Bar35

biraz yüksek kalsa da güzel diyebiliriz Baran :)
ancak h&r bekleyene kadar o kadar yüksek gezmeyi gerçekten göze alamadım :))

hergün 159 ilanlarına da bakıyorum ama aynı maceraya tekrar başlamak, yaşlı bir arabaya tekrar girmeyi gözüm kesmiyor. o yüzden giulietta ekonomik ve teknolojik oluşu ile , kafam rahat bineceğim bir otomobil olarak 1-2 sene kalır gibi gözüküyor, imkanlar el verirse coile geçerim.

Bende coil bakıyorum yay düşürmedi fazla ama bakalım para harcayasım yok bu ara :)
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

Doğa Tosun

Abi yoncalarımız birebir aynı. Ayrıca yapıştırma şekiller de aynı, sinyalin üstüne ortalayacak şekilde. Ben de beklemiyordum ama niyeyse gözüme fena görünmedi. Qv olmayan arabada yoncaya çok sıcak bakan biri değilim ama hadi yapayım biraz durur sökerim diye taktım. Şimdi çıkarır mıyım bilmiyorum. Bana yonca 159'da dikkat dağıtıyor odağı bozuyor gibi gelirdi. Bunlar daha ufak olduğu için pek göz yormuyor. Ben beğendim  :yukari-ok:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

wolkanku

Arkadaşlarım da titizliğimi biliyor:)
1000 km yol geldik 3 araba, direkt olarak gölgeli yeri bana verdiler:)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

eveet 1900 km , kaş'a git gel yolculuğumu Giulietta ile tamamlamış bulunuyorum.

fark ettiğiniz üzere, 159 ile çeşme yolculuklarımda hep fotoğraf çeker sizle paylaşırdım, giulietta ile 1 poz çektim, daha fazlası içimden gelmedi. yakın zamanda da yolumu ayırmayı düşünüyorum. çünkü bu yolculuğun sonunda Giulietta'dan inanılmaz soğudum. zaten baştan beri ısınamadığım bir modeldi, sürüş dinamik(sizlik)leri ve yoldaki güvensizliği sebebiyle çok da fazla oyalanmadan yakın zamanda satıp tekrar 159'a dönmeyi düşünüyorum.

kısaca 1900 km tecrübemi paylaşayım;
araç 2 kişi, 2 büyük valiz ile yüklü, lastik basınçları 38ön-36 arka, klima genellikle açık.

*normal modda iken şehirler arası kullanım gerçekten çok riskli, özellikle karanlık virajlı ve rampalı yollarda, viraj dönüp karşınıza rampa geldiğinde arabanın bayılması, arkadakinin tamponunuza yapışması inanılmaz rahatsız edici. evet bu noktada yazılımlı ve dpf iptalli 159 ile kıyaslamak çok saçma, giuliettaya da yazılım ve dpf iptali yapılırsa , hafiflik avantajıyla belki keyifli hale gelebilir ama standart halinde ve normal modda uzun yolculuk tam bir işkence.

*dynamic modda direksiyon uzun yolda inanılmaz yoruyor, 159'un direksiyonu ne hafif ne ağırdır, giuliettanın dynamic modu çok net ağır kalıyor, elleri ve kolları 900 km sonunda yoruyor.

* inanılmaz yol sesi alıyor, öyle böyle değil, hele ki antalya itibariyle başlayıp kaşa kadar devam eden yaklaşık 150 km'lik yoldaki tırtıklı asfalt gidişte de dönüşte de baş ağrısı yarattı.

*150 km tırtıklı asfalt kullanımı sonrasında, istanbulda çıtı çıkmayan arabanın her yerinden ses gelmeye başladı, takometrenin içinden bile zırıltı gelir oldu. rezalet bir işçiliği var. hatta işçilik yok. merak ediyorum hiç mi denenmemiş bu otomobiller. başlıca soğuma sebebim bu diyebilirim.

*rüzgardan inanılmaz etkileniyor. bir yerde gerçekten korkuttu. tam viraj içindeyken sert esen rüzgarla arabanın kafası bir anda sol tarafa daldı. rüzgarlı düz bir yolda giderken bir kamyonun yanından geçerken kamyon rüzgarı kestiğinde , tekrar kamyonu geçtikten sonra rüzgar vurduğunda araba çok net savruluyor. 159 yerinden oynamazdı bile. tabi ki aradaki 300 kg araç ağırlığı farkı var, tabi ki dingil mesafesinin farkı var bu noktada ama ben giuliettayı , okuduğum ve izlediğim sürüş izlenimlerine dayanarak çok daha farklı beklemiştim uzun yolda, gerçek bir hayal kırıklığı oldu benim için.

*sürekli dynamic modda kullanmama rağmen, ardı ardına gelen virajlarda, 159'un verdiği güvenin yarısını bile veremedi. bunu yan koltukta oturan kız arkadaşım bile söyledi, 159 hiç yatmazdı virajda bu neden böyle dedi.
beni tanımayan, kullanmayı bilmiyorsun diyecek giulietta fanatiği arkadaşlar için imzamdaki otomobilleri bir incelemesini, geçmişimdeki iş tecrübelerimi bir araştırmasını rica edeceğim :)
virajlarda kafanın dalmasını etkileyebilecek tek fark lastik farkı diye olumlu düşünmeye çalışsam da(159 da eagle f1 asym2 vardı, giu'da kumho 39 var) , gövdenin yatması ve virajda kıçına vuran rüzgardan bile etkilenmesi lastik ile alakalı konular değil.

şimdi bir kaçınız diyeceksiniz ki,  e sende 19 jant var yay var.
159'da inşaat demiri sertliğinde novitec yay + 35 yanak 19 jant + arabayı taş gibi yapan powerflex ön burçlar vardı, buna rağmen defalarca çeşme ve sapanca yolları gördü, ne bir çıt çıkarttı, ne trim sesi geldi ne de yolda güvensizlik yarattı.

sözün özü, 159'unu satmayı düşünen varsa, tekrar düşünsün, gördüğünüz üzere 159'u sattıktan sonra insignia, brera ve giu aldım ancak hiç biriyle mutlu olamadım. 159'u giu ile takas etmek isteyen varsa, mümkünse 1-2 gün giulietta kiralayıp tekrar düşünsün.

giuliettanın tek mutlu eden yanı yakıt tüketimiydi diyebilirim, sürekli 120 km üzeri hızlarda kullanarak 1900 km ortalaması 5,8 lt.
159 aynı kullanımla 6,8-7 arası bir değer sunardı.
100km'de 1 litre tasarruf, 2000km'de 20 litre eder, yani bu yolculuğu 159 ile yapsaydım cebimden 77 lira daha fazla çıkmış olurdu. bu da 2000 km için çok ahım şahım bir değer değil bana göre.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Sercan Keklik

Brerayı satarken ne demiştim demiyim diyorum :)

Bu arada yol tutuş olayı kesinlikle 19 lardan bilgin olsun. Giulietta 19 a uygun değil, fabrikadan çıkarkende 19 a uygun bir lastik jant kombinesi ile cıkmıyor. 159 19 jant kombini ile çıkıyor. Yani yürüyen aksam matematiksel olarak hazır değil.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

wolkanku

Brerayı satarken ne demiştim demiyim diyorum :)

Bu arada yol tutuş olayı kesinlikle 19 lardan bilgin olsun. Giulietta 19 a uygun değil, fabrikadan çıkarkende 19 a uygun bir lastik jant kombinesi ile cıkmıyor. 159 19 jant kombini ile çıkıyor. Yani yürüyen aksam matematiksel olarak hazır değil.

ya sende 3 tane giulietta olunca , bu adam sevmese niye 3 tane alsın kullansın ki diye düşündüm... ama "memnun kalmazsın sen" dediğini çok net hatırlıyorum  :duvar:

19" 'un giulietta için fazla olduğuna hem fikirim. arabayı lüzumsuz yoruyor.
18" e düşürüp bir süre öyle kullanıp satarım sanırım.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Sercan Keklik

ya sende 3 tane giulietta olunca , bu adam sevmese niye 3 tane alsın kullansın ki diye düşündüm... ama "memnun kalmazsın sen" dediğini çok net hatırlıyorum  :duvar:

19" 'un giulietta için fazla olduğuna hem fikirim. arabayı lüzumsuz yoruyor.
18" e düşürüp bir süre öyle kullanıp satarım sanırım.

Sakalımda var ama her gün böyle olayla karşılaşınca üzülüyorum :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Bar35

"16 / Infiniti Q50 2.0T

wolkanku

Volkan gel seni Bidılcı yapalım  8) :))

yok hacım benim ne alacağım belli. başka maceralara girmek istemiyorum artık.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

admin

Yukarıda yazılanların Giulietta MY10 için geçerli olduğunu, MY14 ve son olarak MY16 ile oldukça fazla değişiklikler olduğunu hatırlatmakta yarar var.

Sadece bir hatırlatma.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

h.t

Şimdiden değişikliğiniz hayırlı olsun , umarım gönlünüze göre bir 159 bulursunuz.

Yalnız Giulietta'yı yerin dibine sokmuşsunuz. Dediklerinize bazı yönleriyle katılmakla beraber , bazı taraflarda katılmamaktayım.

Öncelikle 1.6 Jtdm 105 in "eşşek" olduğu konusuna bende katılıyorum , tüm 1.6 dizeller öyle zaten piyasadaki.

Yol tutuş konusunda bende hatırlayamıyorum ama ya Alfa Owner da ya başka yerde okudum , 19" lerin Giu ya uymaması konusunu. You are not allowed to view links. Register or Login e katılıyorum. Keza rüzgardan etkilenme de çok ilgincime gitti hiç yaşamadığım bir durum.

Yol sesi konusunda katılmıyorum. Kumholardan dolayı olabilir , keza benim Giu da yol/rüzgar sesi şikayetim hiç olmadı. Ama kumho'ları 147 de kullanmıştım , ses , sertlik konusunda rezil bir lastik. Arabaya sanki yay atmışım gibi sertleştirmişti.

Trim muhabbeti 2011 Giu ların sıkıntısı gerçekten. Mesela benim arabada trim ile ilgili şikayetim yokken arkadaşımın 2011 Giu sunu sanki farklı fabrika üretmiş. Özellikle 2013 ve sonrası modellerde You are not allowed to view links. Register or Login beyin dediği gibi ciddi bir iyileştirme var.

Beklentiyle alakalı bir yerde eski nesilde olsa D segmenti diğer taraftan C sınıfı bir araç. Sundukları , bazı noktalarda ki avantajları segment farkından da ileri geliyor olabilir.

Ama bu sınıfta yine araba alacak olsam yine Giu alırım. 1 serisiyle(f20) yada A3(2014) ile yolculuk yapsanız sanırım arabayı yarı yolda bırakırsınız. Keza Giu nun tuttuğu yolu tutmayıp , ciddi kafadan kayma eğilimindeler. A3 te motor ağırlığın altında ciddi eziliyor , kafadan kopmalar mevcut , 1 serisi şaka gibi yana yatıp , arkadan itiş olmasına rağmen önden kayıyor. Ha bu saydıklarımı tabi ki normal bir kullanıcı pek fark etmez , son dönemdeki mali kaygıların yarattığı C sınıfı araçlar bu yönde.

Umarım kusuruma bakmazsınız ama bu forumu bilgi almak için , hayatında hiç Alfa Romeo kullanmamış kişiler kullandığı için Giu nun bu kadar yerilmesine gönlüm el vermedi. Hala diyorum C SINIFININ en mantıklı, sürüş keyfi , yol tutuş açısından , donanımı özellikle spor pakediyle içi en güzel araçlarından biri. Giu daki keyif nerdeyse hiç bir C sınıfı araçlarda yok desem abartmam .

wolkanku

Şimdiden değişikliğiniz hayırlı olsun , umarım gönlünüze göre bir 159 bulursunuz.

Yalnız Giulietta'yı yerin dibine sokmuşsunuz. Dediklerinize bazı yönleriyle katılmakla beraber , bazı taraflarda katılmamaktayım.

Öncelikle 1.6 Jtdm 105 in "eşşek" olduğu konusuna bende katılıyorum , tüm 1.6 dizeller öyle zaten piyasadaki.

Yol tutuş konusunda bende hatırlayamıyorum ama ya Alfa Owner da ya başka yerde okudum , 19" lerin Giu ya uymaması konusunu. You are not allowed to view links. Register or Login e katılıyorum. Keza rüzgardan etkilenme de çok ilgincime gitti hiç yaşamadığım bir durum.

Yol sesi konusunda katılmıyorum. Kumholardan dolayı olabilir , keza benim Giu da yol/rüzgar sesi şikayetim hiç olmadı. Ama kumho'ları 147 de kullanmıştım , ses , sertlik konusunda rezil bir lastik. Arabaya sanki yay atmışım gibi sertleştirmişti.

Trim muhabbeti 2011 Giu ların sıkıntısı gerçekten. Mesela benim arabada trim ile ilgili şikayetim yokken arkadaşımın 2011 Giu sunu sanki farklı fabrika üretmiş. Özellikle 2013 ve sonrası modellerde You are not allowed to view links. Register or Login beyin dediği gibi ciddi bir iyileştirme var.

Beklentiyle alakalı bir yerde eski nesilde olsa D segmenti diğer taraftan C sınıfı bir araç. Sundukları , bazı noktalarda ki avantajları segment farkından da ileri geliyor olabilir.

Ama bu sınıfta yine araba alacak olsam yine Giu alırım. 1 serisiyle(f20) yada A3(2014) ile yolculuk yapsanız sanırım arabayı yarı yolda bırakırsınız. Keza Giu nun tuttuğu yolu tutmayıp , ciddi kafadan kayma eğilimindeler. A3 te motor ağırlığın altında ciddi eziliyor , kafadan kopmalar mevcut , 1 serisi şaka gibi yana yatıp , arkadan itiş olmasına rağmen önden kayıyor. Ha bu saydıklarımı tabi ki normal bir kullanıcı pek fark etmez , son dönemdeki mali kaygıların yarattığı C sınıfı araçlar bu yönde.

Umarım kusuruma bakmazsınız ama bu forumu bilgi almak için , hayatında hiç Alfa Romeo kullanmamış kişiler kullandığı için Giu nun bu kadar yerilmesine gönlüm el vermedi. Hala diyorum C SINIFININ en mantıklı, sürüş keyfi , yol tutuş açısından , donanımı özellikle spor pakediyle içi en güzel araçlarından biri. Giu daki keyif nerdeyse hiç bir C sınıfı araçlarda yok desem abartmam .

yok yahu ne kusuru.
Güncel C segmenti araçlardan hiç birini uzun süreli , aynı şekilde test edebilecek kadar uzun ve detaylı kullanmadım dolayısıyla kıyaslayabildiğim otomobiller sizin de dediğiniz gibi hep D ve üstü segmentler oldu.
kıyaslamayı yaparken de olabildiğince olumlu olmak istedim açıkçası, bir çok şeyi lastiğe atarak pozitif bakmaya çalıştım, ancak o rüzgarda savrulmalar ve virajlarda yatmalar gerçekten lastikle alakalı değil. Bu arada ara bilgi, her zaman olduğu gibi uzun yola çıkmadan önce rot - araç üstünde hız balansı - lastik havası ayarı yaptırarak yola çıktım. dolayısıyla geometrik olarak da bir problem yoktu.
trim konusu da çok ilginç, istanbul şu anda bir şantiye alanı , köstebek yuvası gibi, istanbulda çıt sesi duymadığım , yeni otomobilin gözünü seveyim, yeni teknolojinin gözünü seveyim dediğim arabamın, 150 km tırtıklı asfalttan sonra çıkardığı seslere inanamadım. ufak çıtırtı tıkırtılar dert değil diyerek dişimi sıktım, alırken biliyordum zaten giuliettanın trim konusu olacağını dedim, duymamaya çalıştım, ama en son takometrenin içinden zırıl zırıl sesler gelince tamam dedim buraya kadarmış. ne zamanki o asfalt bitti tüm sesler bitti, dün gece istanbula girdiğimde de günlük güzergahımda kullandığımda çıt yoktu yine.

piyasadaki 1.6 dizelleri sadece şirketteki jetta tdi dsg ile kıyaslayabilirim, orada da dsg büyük adaletsizlik olur giulietta için.
yani giuliettanın şu anki haline dsg koysak belki tatminkar gidebilir , ama manuel giu ile dsg jetta kıyaslamaya kalkarsak jetta epey atak kalır.

yol rüzgar sesi konusu; o bahsettiğim 150 km'lik tırtıklı yol güzergahından sonra yeni duble yollardan ilerlediğimde 120km'ye kadar ses çok makul düzeylerde idi, kulağı tırmayalan herhangi bir ses yoktu, ancak 130 ve üzerine çıkmaya başlayınca rüzgar sesi çok giriyordu.

aslında arabaya küsmek yerine, biraz üstüne gitsem mi diye düşünüyorum, zira 159'u 4 sene geliştirerek istediğim seviyeye getirmiştim.

bilmiyorum herkesin söylediği, "şu an arabaya küstün ve mantıklı düşünemiyorsun"  oluyor. biraz suların dinmesini bekleyeceğim.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Sercan Keklik

senin burdaki en büyük hatan 19 lara geçmek, kumho kullanmak, kullanıcıya göre uygun marka yay kullanmamak.

Onun haricinde trim sesi olayı için 2013 den öncesi şüpheli olmakla birlikte yaşında verdiği önceki sahibininde verdiği zararlar oluyor.

ben 19 larla 2 yıldır gezıyorum sıfır ses, sıfır yol sesi, sıfır trim sesi, sıfır rahatsızlık. Yol tutuş keza çok çok iyi fakat 18 lerle kıyasla tabiki bi nebze azalıyor. Çünkü yürüyen aksam buna uygun degil daha demin dediğim gibi
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

wolkanku

senin burdaki en büyük hatan 19 lara geçmek, kumho kullanmak, kullanıcıya göre uygun marka yay kullanmamak.

Onun haricinde trim sesi olayı için 2013 den öncesi şüpheli olmakla birlikte yaşında verdiği önceki sahibininde verdiği zararlar oluyor.

ben 19 larla 2 yıldır gezıyorum sıfır ses, sıfır yol sesi, sıfır trim sesi, sıfır rahatsızlık. Yol tutuş keza çok çok iyi fakat 18 lerle kıyasla tabiki bi nebze azalıyor. Çünkü yürüyen aksam buna uygun degil daha demin dediğim gibi

eibach?
doğru parça kodu? bunların hepsi doğru.

namiştayn yay falan kullanmıyorum ki. ne alaka uygun yay kullanmamak? üretici sadece h&r mı doğrudur diyor?

kumho lastik konusunda evet yol sesinin büyük payı var diyebilirim, hadi yol tutuş da buna göre kötü diyelim.

ama kamyonun yanından geçerken kesilen rüzgarın, geçer geçmez ilk saniyede arabayı savurması, viraj dönerken gelen rüzgarın kafayı içe döndürmesi falan lastikle alakası olmayan konular.

bir de hepsini geçtim nerede gezdiğin de önemli. yani ist içi geziyorum, yazlığa gidiyorum vs. dersen, ben de giu ile sapancaya gidip gelsem sadece , belki hiç trim duymayacaktım diye düşünürüm.

ama 150 km, kesintisiz olarak tırtıklı asfaltta titreşimi görünce , araba saçmaladı resmen.

ha bu arada çok büyük bir haksızlık etmişim onu şimdi fark ettim yazdıklarımı okuyunca, bu 150 km 'lik tırtıklı parkurun sonunda, üstteki fotoda gördüğünüz 2015 mercedes C serisi ile akşam yine şehir içine falan indik, onda da orta ekran ve orta konsolun arkasından çıtırtılar geliyordu. onu görünce içim biraz rahatlamıştı açıkçası :) You are not allowed to view links. Register or Login sende var mı abi bu tür sesler ?
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Bar35

Volkan ben senin ilacını biliyorum da sen o toplara girmek istemiyorsun  :)
"16 / Infiniti Q50 2.0T

wolkanku

Volkan ben senin ilacını biliyorum da sen o toplara girmek istemiyorsun  :)

4den 3 e çektim iki boy açtım tır girer araya pampa modları mı:)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

krm1983

2011 dizel giuly sahibi olarak trim ve yüksek süratlerdeki rüzgar ve yol sesleri konusundaki yorumlarına kesinlikle katılıyorum.

Dizelin stock hali maalesef görünümüne yakışmayacak şekilde zayıf hele özellikle klima da açıksa. Yine yorumlarını katılıyorum.

D segmenti bir aracı çok fazla kullanmadığım için yorum yapamam. Ancak giuly C segmentinde yol tutuş konusunda rakiplerinin çok üzerinde. Sürekli uzun yol yapan biri olarak, giuly ile keskin virajlara sert girişlerde hiç tedirginlik yaşamadım. (Sabuncubeli, düzce-akçakoca, göcek, kaş-finike, yalova süpürgelik, bursa dürdane, sakar geçidi vs..). 18' orjinal QV jantları, eagle f1 asy II ve orjinal sport paket yayları ile sıkıntı yaşamadım.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Sercan Keklik

eibach?
doğru parça kodu? bunların hepsi doğru.

namiştayn yay falan kullanmıyorum ki. ne alaka uygun yay kullanmamak? üretici sadece h&r mı doğrudur diyor?

kumho lastik konusunda evet yol sesinin büyük payı var diyebilirim, hadi yol tutuş da buna göre kötü diyelim.

ama kamyonun yanından geçerken kesilen rüzgarın, geçer geçmez ilk saniyede arabayı savurması, viraj dönerken gelen rüzgarın kafayı içe döndürmesi falan lastikle alakası olmayan konular.

bir de hepsini geçtim nerede gezdiğin de önemli. yani ist içi geziyorum, yazlığa gidiyorum vs. dersen, ben de giu ile sapancaya gidip gelsem sadece , belki hiç trim duymayacaktım diye düşünürüm.

ama 150 km, kesintisiz olarak tırtıklı asfaltta titreşimi görünce , araba saçmaladı resmen.

ha bu arada çok büyük bir haksızlık etmişim onu şimdi fark ettim yazdıklarımı okuyunca, bu 150 km 'lik tırtıklı parkurun sonunda, üstteki fotoda gördüğünüz 2015 mercedes C serisi ile akşam yine şehir içine falan indik, onda da orta ekran ve orta konsolun arkasından çıtırtılar geliyordu. onu görünce içim biraz rahatlamıştı açıkçası :) You are not allowed to view links. Register or Login sende var mı abi bu tür sesler ?

Volkan Eibach O bu şu değil ki, Bunlar tecrübe güzel kardeşim bak örnek; AlfistiOguz, ErtanA bu adamlarda eibachtan dönüp H&R ye geçme sebepleri ve memnun kalma sebepleri neler acaba?

Neticede H&R Bana para vermiyor ama konfor ve yol tutuş olarak emin ol ki eibachl arasında dünyalar var. Crossfitçi Onur da buna şahittir.

Üretici H&R veya şunu kullan tabiki demiyor, yapılan modifiyeyide uygun bulmuyor zira yaptığın değişikliğin sana getirisi ve götürüsü minimum olması kullanıcının tercihi olması lazım bence Konfor ve benzri aptal hareketlerden kaçınmak istiyorsan giuliettada altını çize çize söylüyorum H&R gerisi yalan. Olmuyo. Olan takıyo, 2 ay sonra söküyor. ErtanA kaç gün sonra söktü sorabilirsiniz.

Nerde gezdiğinin tabiki önemi var 19 larla uzun yola gidilmez. Gidersende gideceğin yolun cok düzgün olması lazım. Ben ereğli - amasra yapmıştım 19 larla yol şahaneydi problem yaşamadım fakat Kaş yolu ki eski sevgilimden bilirsin sık gittiğim bi güzergahtı Duster bile bence fazla o yola.

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

hi_cazz

Volkan Antalya tarafının yolları malesef çok kötü. Tırtığı geçtim. Asfalt sıcağa dayanmadığı için ağır tonajlı araçlar yüzünden sürekli yığma yapıyor. Bu yollarda araçtan yol tutuşu beklemek haksızlık olur. daha dün akşam döndüm Antalya'dan resmen içimin yağları eridi. Bu yolda trim seside oluşur, başka herhangi bir sorunda.

Benim araçta sadece 1 yerden gelen trim sesi var ama oda enteresan bir şekilde araçla yaklaşık 150-200km yol yapınca gelmeye başlıyor. Sürekli gelmesini bekliyorum ki servise gittiğimde izah edeceğim bir durum olsun. O seste ön göğsün sağ kısmından geliyor çünkü elimi üzerine koyunca geçiyor. Onun haricinde ses yok bu yollara rağmen.

İlk aldığımda kadrandan gelen çok küçük bir çıtırtı vardı onu cam değişimde hallettiler zaten. Buda sürekli gelsin bi hele onu halletiricem.

krm1983

33 TZ 6197 efsane geliyor. Canlı gördüm, şahidim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

wolkanku

33 TZ 6197 efsane geliyor. Canlı gördüm, şahidim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok da şey etmemek lazım

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia