Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 VG 6342 166 2.0 TS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
:o :alkis: :yukari-ok:
Normalde hiç bir 166'da fabrika çıkışı böyle bir özellik yok mu abi peki ? You are not allowed to view links. Register or Login

Evet yok. Sonradan yapmak gerekli. Elektrikli katlanır hemen hepsinde var ama kumandadan kapıları kitleyince kapanma, açınca açılma yok.

tolga_ozhan

Süper olmuş ; elinize sağlık . Detay alabilir miyiz mümkünse Tolga Bey  :alfisti:

Yarın müsait bir zamanda detay veririm. Epey karmaşık oldu çünkü mantığı.

916GTV

Güzel insanın otomobili de güzel oluyor.

Tolgayı ters çevirip sallasan 5 tane gtv, 3 tane 156, 7 tane 166 toplayacak bilgi ve birikim dökülür.

milano 75

kumandalı katlanır ayna süper olmuş.sanırım bu konu benim için ilerde iyi bi kaynak olucak  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ATA

Çok güzel olmuş. Karşilama ve takip işigida yaparsin sen şimdi :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ATA

Buda sıfır kilometre 166 Super direksiyonumuz.
Bilmeyenler için edit. Super 166 ve 164'de ti gibi bir şey oluyor. Tam olarak donanım seviyesi değil. İncik, boncuk, jant, direksiyon gibi ufak tefek eklemelere sahip oluyor.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bu arada sifir olmasi iyiymiş :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozoozo

Abi maşallah , kazasız belasız kullanman dileğiyle. Jantlarla beraber harika duruyor , boya önerisindeki proteo rossoydu sanırım bordo gibi olan ve zenderli olan şöyle bir düşündüm de ateş ederken sigara yaktırır , dünyada tek olur :D Katlanır aynada süper olmuş.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sariertan

Tolga ilham verdin katlanır ayne ile. Bunu bende uygulamam lazım. Harika olmuş eline sağlık.

sp4rc0

Harika bir 166. Jantlar ve direksiyon simidi muhteşem olmuş. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

tolga_ozhan

blackpearl

Tolga abi harika bir uygulama olmuş ellerine sağlık :) :alkis: Detaylarını alırız valla ilerideki Alfa'lar için :)
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

FB10ur

Harika olmuş gerçekten kocaman maşallah.. Yalnız ayna olayına bayıldım kesinlikle detaylarını merak ediyorum :)

shadycome

Maşallah kazasız belasız sürüşler.

Orhanga

maşallah güzel araba. kazasız belasız :)

tolga_ozhan

Bugün 166'ya çok değişik bir iyilik yaptım. Resimde gördüğünüz direksiyonu aldım. Ama ahşap olarak kullanmayacağım, mevcut direksiyona direksiyon kumanda tuşlarını takacağım. Yani tuşlar ve bağlantı kabloları için aldım.
Bu direksiyon ve tuşlar orijinal ve dünya da çok az ph1 166 üstünde var. Hatta Türkiye'de hiç görmedim. Alfaowner'da ise yılardır satılığa çıktığında kapış kapış gidiyor.
Yine bir hayaldi gerçek oldu :)

Murad

Bugün 166'ya çok değişik bir iyilik yaptım. Resimde gördüğünüz direksiyonu aldım. Ama ahşap olarak kullanmayacağım, mevcut direksiyona direksiyon kumanda tuşlarını takacağım. Yani tuşlar ve bağlantı kabloları için aldım.
Bu direksiyon ve tuşlar orijinal ve dünya da çok az ph1 166 üstünde var. Hatta Türkiye'de hiç görmedim. Alfaowner'da ise yılardır satılığa çıktığında kapış kapış gidiyor.

Hep kendine hep kendine olmaz ki, biraz da bize bak kardeşimmmmm :)

tolga_ozhan

Hep kendine hep kendine olmaz ki, biraz da bize bak kardeşimmmmm :)

Murad'ım bu direksiyondan 1 tane daha bulsam alıp eve de asarım ama istesekte yok. Sende biliyorsun ne bulduysam önce sizinle paylaşıyorum.

hi_cazz

Hocam fotoğraf görünmüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tolga_ozhan

Hocam fotoğraf görünmüyor.

Dropbox'tan paylaşmışım. Https kullandığı içinde bazı bilgisayarlarda gözükmüyor olabilir. Klasik usul hizliresim olarak güncelledim :)

hi_cazz

Güzelmiş ben Ahşap direksiyon sevmeyen biri olarak bile sevdim diyebilirim.

Murad

Eyvallah dostum You are not allowed to view links. Register or Login biliyorum. Takılıyorum sana. ;)

tolga_ozhan

Ahşap kullanmayacağım ki. Benimde pek tarzım değil. Tuşlar'ı kendi direksiyonuma aktaracağım sadece.

tolga_ozhan

Eyvallah dostum You are not allowed to view links. Register or Login biliyorum. Takılıyorum sana. ;)

Sen hazır olduğunda söyle Cup yapıcaz senin arabayı. Yapar mı yapamaz mı diye Tuğrul Abi'ye sorabilirsin :)

hi_cazz

Ahşap kullanmayacağım ki. Benimde pek tarzım değil. Tuşlar'ı kendi direksiyonuma aktaracağım sadece.

Anladım. Bende kullanamam Ahşap ama diğer ahşaplar gibi itici gelmedi bana.

Murad

Sen hazır olduğunda söyle Cup yapıcaz senin arabayı. Yapar mı yapamaz mı diye Tuğrul Abi'ye sorabilirsin :)
Kimseye sormama gerek yok ki. Yapacağından en ufak şüphem yok :)
Az süreye ihtiyacım var. Son bir ay. :)
Cumartesi uğrayacağım.