Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

1.6 ts turbo projesi DU2330 1 4 7

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yigitsportivo

Herkese merhabalar , uzun süredir aracımı satıp satmama gelgitlerindeydim ve piyasada olan araçlara bakınca ( bütçeme göre ) ne 147 min mekanik kondüsyonunu verebilir ne de keyfini.bende aracı doldurma kararı alarak yoluma devam ettim bilenler bilir atmosferik yürütme konusunda oldukça ısrarlı davramdım eksantrik filtre headers yazılım ama olmuyor maalesef.evet standart 1.6 ts ye göre oldukça iyi yürüyor ama insan doyumsuz turbonun ışınlanması dediğimiz olay bi başka günümüz turbo devri maalesef.

Aracın yürüyen olarak kule gergileri spor yayları zaten hali hazırda var 330 brembo fren kitine de geçtim şuan braketler yapılıyor diskler işleniyor emre suat abim de.

Fren vb hazır olmadan turbo işine de geçmek istemedim açıkçası zaten çok uzun bir yol burada heyacanı mı sizlerle de paylaşıp istişare yapmak istediim

İlk etap olarak parçaları toplamaya başlayacağım.td04 düşündüm sanırım 1 aya alırım cooler ve ankarada beyin yaptırırım sırayla bütçeme göre gideceğim motor içine girmeden 0.5 bar gibi düşündüm ileride tabikide kol conta piston ile basınç açılır.
You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa Romeo 147 Azurro Gabbiano
Giulietta bianco pastello
Mercedes E200d AMG W213
BMW 320İ G20 LCİ
Bmw X3
Mercedes Benz S320 CDİ
Bmw 530d Touring
Audi A3 Sedan
Scirocco