Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 AC 3464 156 2.5 V6

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DcD-Semih

Maşallah çok güzel her resmini gördüğümde ayrı beğeniyorum. Bir tek şu ön tarafın arkaya göre fazla düşük olması gözüme batıyor ama böyle bir 156 da o da bir ayrı hava katmış diyebiliriz. Scudetto için ilham aldım bu arada iyice taş izlerinden kurtulmak için bende böyle mat siyah ile deneme yapacağım beyazda yakışır inşallah :)

Tekerine taş değmesin ağzının tadı bozulmasın hocam  :nazar:
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Tolga033

Maşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ALP

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah Ateş Ateş  :nazar:
Eyw kardeşim

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

Kaan

Maşallah çok güzel her resmini gördüğümde ayrı beğeniyorum. Bir tek şu ön tarafın arkaya göre fazla düşük olması gözüme batıyor ama böyle bir 156 da o da bir ayrı hava katmış diyebiliriz. Scudetto için ilham aldım bu arada iyice taş izlerinden kurtulmak için bende böyle mat siyah ile deneme yapacağım beyazda yakışır inşallah :)

bizim 1.6 ve 2.0 motorlara göre v6 lar daha ağır olduğu için belki o yüzden de daha basık olabilir. ama her hali ayrı güzel  :nazar:
1 hayal
5 duyu
6.his

ALP

Teşekkür ederim düşüncelerin için kardeşim önde arkada düşük oyüzden öyledir ön tabi birazdaha düşük hiç bir yere sürtmez ama tabi bilinçli girmek gerek

Alp Çalıkoğlu

ALP

Rakam kısa süre için geçerlidir.
İlan No: 260580680

Alp Çalıkoğlu

OğuzCanAlantor

Alp Çalıkoğlu

Ne alıyoruz You are not allowed to view links. Register or Login abi :)

ALP

Ne alıyoruz You are not allowed to view links. Register or Login abi :)
Daha geniş bir araba alıcaz kardeşim

Alp Çalıkoğlu

OğuzCanAlantor

Daha geniş bir araba alıcaz kardeşim

Alp Çalıkoğlu

hayırlı olsun abi

ALP

hayırlı olsun abi
Tşk kardeşim

Alp Çalıkoğlu

milano 75

bunu kesinlikle laf olsun falan diye söylemiyorum,bu paraya bu 2.5 gitmezse çer çöp 20 25 giderken,yazık valla.şu an araba alıcak olsam,markası modeli hiç farketmez,direk buna zıplarım,yemişim 59 unu gıusunu afedersiniz yani
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Kurzuk

bunu kesinlikle laf olsun falan diye söylemiyorum,bu paraya bu 2.5 gitmezse çer çöp 20 25 giderken,yazık valla.şu an araba alıcak olsam,markası modeli hiç farketmez,direk buna zıplarım,yemişim 59 unu gıusunu afedersiniz yani
Daha birşey demeye gerek yok
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ALP

Neler var ne zihniyette insanlar var bir görseniz şaşar kalırsınız

Alp Çalıkoğlu

Kaan

Şu arabadaki emek kaç tane arabada var bilmiyorum. 2000 küsür model BMW 3 lere komple motor yapılıp, komple boyaya sokup, detaylı iç temizlik ve bilinçsiz ellerde yapılan ucuz modifikasyonlar ile neredeyse bunun 2 katı para istiyorlar. Tabii gerçekten maddi-manevi emek harcanan araçlarda var onları bunun dışında tutuyorum ama genel olarak durum böyle hepimizin bildiği gibi. İş almaya-satmaya geldiği zaman BMW revizyon görmüş oluyor ve nedense değeri artıyor ama iş Alfa'ya geldiği zaman motor bitti motor yaptı oluyor. Boyaya girdi diye pert damgası yiyor. İç-dış ve motor temizliğine kimse bakmıyor bile. Memleketteki bu zihniyette insanlar oldukça fazla ve bu değişmedikçe bizim arabalarımız yeteri kadar değer göremeyecek.
Ör: Nacizane benim 2004 model 1.6 TS 156 m da bu kadar olmasa da üzerinde emek olan ve emsallerine göre içi-dışı temiz bakımları yapılmış az kmli ve daha uzun yıllar keyifle binilecek bir 156. Ben inanılmaz keyif alıyorum hala. Ama elalem bana gelip linea, symbol vs. araçlar ile kıyaslama yapıyor ve bıktım bu tiplerden. Artık ben de napalım gücüm buna yetiyor deyip susuyorum. Onlarda içten içe kıskanmaya devam ediyor.
İçimdeki küçük sitemleride yaptım sabahtan :) ama inşallah değerinde bir alıcı bulur ve yine böyle iyi bakılır.
1 hayal
5 duyu
6.his

ALP

Şu arabadaki emek kaç tane arabada var bilmiyorum. 2000 küsür model BMW 3 lere komple motor yapılıp, komple boyaya sokup, detaylı iç temizlik ve bilinçsiz ellerde yapılan ucuz modifikasyonlar ile neredeyse bunun 2 katı para istiyorlar. Tabii gerçekten maddi-manevi emek harcanan araçlarda var onları bunun dışında tutuyorum ama genel olarak durum böyle hepimizin bildiği gibi. İş almaya-satmaya geldiği zaman BMW revizyon görmüş oluyor ve nedense değeri artıyor ama iş Alfa'ya geldiği zaman motor bitti motor yaptı oluyor. Boyaya girdi diye pert damgası yiyor. İç-dış ve motor temizliğine kimse bakmıyor bile. Memleketteki bu zihniyette insanlar oldukça fazla ve bu değişmedikçe bizim arabalarımız yeteri kadar değer göremeyecek.
Ör: Nacizane benim 2004 model 1.6 TS 156 m da bu kadar olmasa da üzerinde emek olan ve emsallerine göre içi-dışı temiz bakımları yapılmış az kmli ve daha uzun yıllar keyifle binilecek bir 156. Ben inanılmaz keyif alıyorum hala. Ama elalem bana gelip linea, symbol vs. araçlar ile kıyaslama yapıyor ve bıktım bu tiplerden. Artık ben de napalım gücüm buna yetiyor deyip susuyorum. Onlarda içten içe kıskanmaya devam ediyor.
İçimdeki küçük sitemleride yaptım sabahtan :) ama inşallah değerinde bir alıcı bulur ve yine böyle iyi bakılır.
Düşüncelerin için teşekkürler kardeşim
Çok uzaklarda aramamak lazım etrafımızda var birçok kişi para etmez diyen bile gördüm oyüzden hiç şaşırmıyorum hayırlısı düzgün birine gider inşallah

Alp Çalıkoğlu

ALP

Alp Çalıkoğlu

milano 75

sana geçmeden önce daha altımda alfa yokken ilanda kovalar bakıp bakıp iç çekerdim.şu an durum musait olsa şansımı zorlayıp 75 + ne istersin derdim bundan emin ol,Hayırlısı,üstte dediğimde ısrarcıyım,bi tane 2.5 geçti elimizden ki gerçekten çok bakımlı ve temiz bi 2.5 di,motor mükemmel kondisyondaydı ama bi 35 ac olması için bi dünya zaman ve rahat 7-8 k yemesi gerekirdi, o yüzden piyasası ne olursa olsun bu aracın fazlayı hakettiğini düşünüyorum.geçen sene el değiştiren bir iki tanesinide çok iyi biliyorum,hatta bir tanesini test ettim ankaradakini almadan önce,ac kondisyonu için en az 10k yemesi lazım,hadi 10k yedirdin,nerde yedircen,kime yedircen,nasıl kıvama getircen.senin önceki rakamı görenlerde ilanlarda coşmuş zaten oda ayrı konu  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ALP

sana geçmeden önce daha altımda alfa yokken ilanda kovalar bakıp bakıp iç çekerdim.şu an durum musait olsa şansımı zorlayıp 75 + ne istersin derdim bundan emin ol,Hayırlısı,üstte dediğimde ısrarcıyım,bi tane 2.5 geçti elimizden ki gerçekten çok bakımlı ve temiz bi 2.5 di,motor mükemmel kondisyondaydı ama bi 35 ac olması için bi dünya zaman ve rahat 7-8 k yemesi gerekirdi, o yüzden piyasası ne olursa olsun bu aracın fazlayı hakettiğini düşünüyorum.geçen sene el değiştiren bir iki tanesinide çok iyi biliyorum,hatta bir tanesini test ettim ankaradakini almadan önce,ac kondisyonu için en az 10k yemesi lazım,hadi 10k yedirdin,nerde yedircen,kime yedircen,nasıl kıvama getircen.senin önceki rakamı görenlerde ilanlarda coşmuş zaten oda ayrı konu  ;)
Dedigin gibi para bir yana iyi bir usta ve bol zaman gerekli para 3. Sırada benim için adamlar ben alır yaparım diyor 1 kaç arkadaşımız aldı ama uyarmalarıma rahmen sibop kapağı bile takmadan satılıga koydu araçlarını.Ben 25k gibi bir rakam harcamışımdır ki dahada yapmak istediklerim var. Enson mesela triger değiştirdim şaka bir tarafa gerçekten zor benim şanslı olduğum taraf mehmet usta gibi bir ustamın olması anıl ve atanın yardımları işten anlayan kişiler etrafımda olmasa bende sibop kapağı muhabbetine dönerdim sağolsunlar haklarını ödeyemem

mahoretti

Rakam inanılmaz... Şu anda bu ilanı gören herkes "biyerlerden bulabilir miyim ? kredi mi çeksem ?" diye düşünmüyorsa ben de bişey bilmiyorum... Ben bile bir an "acaba" dedim ama sonra çocukların okul taksitleri $$$$$$$ olarak gözümün önünden geçince bir silkelendim  :lol: :lol: :lol:

hayırlı olsun. Alacak kişi çok kıskanılacak....

ALP

Rakam inanılmaz... Şu anda bu ilanı gören herkes "biyerlerden bulabilir miyim ? kredi mi çeksem ?" diye düşünmüyorsa ben de bişey bilmiyorum... Ben bile bir an "acaba" dedim ama sonra çocukların okul taksitleri $$$$$$$ olarak gözümün önünden geçince bir silkelendim  :lol: :lol: :lol:

hayırlı olsun. Alacak kişi çok kıskanılacak....
Zaten sen arabayı bilyosun abi

Alp Çalıkoğlu

ALP

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Alp Çalıkoğlu

Tolga033

Yok böyle sıralı v6. Alan değerini bilir umarım.

depeche101

Hayırlı satışlar olsun . Çiçek gibi bir V6  :nazar:

ALP

Yok böyle sıralı v6. Alan değerini bilir umarım.

Teşekkürler kardeşim

Alp Çalıkoğlu

ALP

Hayırlı satışlar olsun . Çiçek gibi bir V6  :nazar:
Teşekkürler abi

Alp Çalıkoğlu