Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login



35 AV 6785 - Spider 2.2 JTS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EscC

Hayırlı uğurlu olsun iki tarafada  umarım daha iyileri nasip olur.... 

cem meric

Hayırlı olsun seninle bütünleştiğini düşündüğüm bir araçtı alan kişi benim kadar şanslı :)



SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


jcruelf

Alfa romeo markasinin turkiyede degerinin bilinmesinde etken, cevreye bilinc sacan kisilerdendir onder.

Alfisti realitesinin karsiligi olabilir hatta :) umarim alfa markasindan uzaklasmassin.



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
159 jtdm dist. plus !

h.t

Sizd de yeni sahibine de hayırlı olsun :)



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

murat

Önderim, güzel kardeşim burukluğunu aynen paylaştım. Bu Spider'ı alışında beraberdik gözümün önüne geldi. Ayrılıklar zor olsa da yerine koyacak bişey bulamamak daha da zor bir durum. Endişelenme huylu huyundan vazgeçmez, yakında kaşınmaya başlarsın yine kardeşim  :serefe:  :haydi:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

master

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Çok teşekkürler. Artık Spider özlemim depreştiğinde İstanbul'a gidip You are not allowed to view links. Register or Login 'e "bi tur atalım mı be" diye salça olurum :)

You are not allowed to view links. Register or Login Çok teşekkürler. Mesajda da belirttiğim gibi çok beyefendi, kafa dengi ve iyi bakacak kişilere gittiği için içim rahat.

You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkür ederim, mahcup ettiniz :)

You are not allowed to view links. Register or Login Abi Spider bahane sizlerle vakit geçirmek şahaneydi. Siz olmasanız gelip de İstanbul'dan o aracı almazdım. Daha ben gelmeden aracın bütün GBT'sini yapıp bakımlarını her şeyini sizler sayesinde halletmiştik, ben sadece imzaya geldim :) Sırf o keyifli vakit için gelip İstanbul'dan araba alırım tekrar hehehe.

You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkür ederim sağolasın. Spider zaten garajda işlevsiz olarak durduğu için satıldı. Dolayısıyla yerine bir araç koymam şart değil. Spider'dan ileriye gideceksem bundan sonra Maserati 3200 GT veya Ferrari F355 olmadıkça benzer keyfi verecek bir araç bulmam pek mümkün görünmüyor, e bu bahsettiğim ikili de yaşları itibari ile ocağıma incir ağacı dikecek masraflar açacak araçlar. Zaten ne hikmetse F355 fiyatları bir anda euro olarak 2,5 - 3 katına çıktı, klasik oluşunun yeni farkına varılıyor herhalde :) Dolayısı ile Ferrari klasmanı beni ziyadesiyle aşıyor. Ya da daha mantıklı araçlara bakınca bir ara niyetlendiğim gibi 996 kasa 911 bir seçenek, en azından bakımlısı masraf çıkarmıyor, ama zaten hanım müsebbibiyle Spider kullanılamaz hale geldiği için sadece bir tutam daha kullanışlı olan 911 de yine garajda öyle biblo niyetine durur, biliyorum :)

Dolayısıyla garajda tutulacak, sadece bahar ve yaz aylarında kullanılacak keyif arabası dönemini kapattım gibi görünüyor. Bugüne kadar hevesimi aldım, artık kısa vadede başka ucuz-pahalı farketmez bu tarz araç almam. Şu an itibari ile evdeki diğer araçlardan kullanıyorum. Zaten Alfa olmadıktan sonra markasının ne olduğu farketmiyor, A'dan B'ye götürsün yeter. Dolayısıyla şu anda şart olmamakla birlikte yeni bir araç alırsam da bagajı büyük, yakıtı iyi, konforlu olan ve model yılına göre fiyatı mantıklı olan herhangi bir şey alır geçerim kanaatimce :) Artık kaç sene sonra olur da Giulia'lar ikinci ele düşmeye başlar, rakamları da mantıklı hale gelir, o zaman tekrar Alfa olur.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2