Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 EC 8346 GQV Öldü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aurora

Merhaba arkadaşlar, aracımı bugün direksiyon devre düzenleyici hatasından dolayı Birmot yetkili servisine bırakmıştım, maalesef teste çıkan arkadaşımız arabayla çok büyük bir kaza yaparak uçurumdan uçtu.

Bu gelişme ile birlikte 34EC8346 aramızdan ayrıldı.

Beylikdüzü Birmot benim memnun olduğum bir servis olup, çok öncesinden 147'mi servis işlerimi yaptırmak üzere götürdüğüm servistir.

Bu olayda da her servisin başına gelebilecek bir talihsizlik gelmiş olup konuyu çözmek için ilgilenmektedirler.

Öncesin de söylediğim gibi bu bir kaza olup, ilgili servis mühendisi arkadaşımızın hayatta olması beni en mutlu eden şeydir.

admin

Gökhan Bey'e ve aracı kullanan servis görevlisine büyük geçmiş olsun. Her ne kadar mal kaybı yaşanmış olsa da can kaybı yaşanmamış olması, en büyük teselli olmuş. Bir malın yerine aynısını, benzerini, daha iyisini veya yenisi koyabilecek iken, bırakın canı, en ufak bir uzuv kaybını telafi etmenin imkanı yok. Bu sebeple tekrardan can kaybı olmamış olması en büyük teselli olmuş.

Kazayı yapan kişi tabi ki bunu isteyerek veya bilerek yapmamıştır. Kaza belki insan belki mekanik kaynaklı yaşanmış olabilir. Bu kaza hemen her gün yollarda yaşanan kazalardan biridir, herhangi başka bir marka özel veya yetkili serviste de yaşanmış olabilirdi.

Birmot Beylikdüzü, gerekli olan incelemeleri yapacaktır ve Giulietta QV'nin sahibi olan Gökhan Bey'in kaybını telafi yoluna gidecektir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.