Merhaba,
Geçen hafta itibari ile aranıza 2011 model JTDm ile katılmış bulunmaktayım. İsmim Kıvanç, Gaziemir/ İzmir'de yaşamaktayım.
Memnun oldum şimdiden.
(https://www.alfistiturkey.net/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2F1v53Dj.jpg&hash=c7c023cb649c719e39c06d7e05433b4303945da3) (http://hizliresim.com/1v53Dj)
(https://www.alfistiturkey.net/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FMp7bg1.jpg&hash=e0ef9bddc98d874887bec749b58e6089b01de9f4) (http://hizliresim.com/Mp7bg1)
Tek bir sıkıntım var, radyo ile ilgili, İzmir içerisinde eski Punto'm ile dinlediğim kanallar çekmiyor, anten veya radyo ile ilgili bir sıkıntım var, ses gidiyor geliyor ve cızırtılı, benzer bi' olay yaşayan var mıdır?
Hoşgeldiniz.
Arabanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Xperia Z3
Eski bir puntocu olarak aramıza hoşgeldiniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoşgeldiniz hayırlı olsun, keyifli forumlar dilerim.
Hosgeldiniz. Keyifli sürüşler
Teşekkür ederim çok saolun. Daha önce hiç Alfa kullanmama rağmen, inatla ısrarla takip ettim ve bulabildim temiz bir adet :)
İlk izlenimlerim muazzam bir araba olduğu yönünde, her açıdan.
Tek sıkıntım radyo ile ilgili. Radyo frekanslarını çekmiyor, ses azalıp çoğalıyor, cızırtılı oluyor. Biraz sinir bozucu bir durum. CD'de böyle bir problem yok. Konuyla ilgili benzer sorun yaşayan var mıdır aranızda?
Teşekkürler,
Hoş geldiniz.